Terapetuski relaks

Šta je terapetuski relaks ?

Terapeutski relaks predstavlja fenomenalnu kombinaciju relaks masaže i terapetuske masaže. Zamislite vašu masažu iz bajke. Nije tako blaga kao relaks masaža ili nežna kao antistres masaža. Opet nije agresivna kao sportska ili duboka i bolna kao terapetuska masaža. I ono što je najbitnije, veoma efikasna masaža protiv bolova u mišićima, ukočenosti u vratu, ramenima. Upala mišića takodje je domen efikasnosti našeg terapetuskog relaksa Čista magija. Masaža postoji u našem centru i zove se TERAPETUSKI RELAKS DUNAVSKI.

terapeutski relaks, bolovi u mišićima, ukočetnost u vratu

Termin „Dunavski“ koji smo ubacili u ime terapeutski relaks, je samo zato da bi je razlikovali od ostalih tereapetuskih relaksa koji se nude jer je naša masaža zaista magija istočnjanjčkih masaža, svih tipova relaksa, terapijskih i medicinskih masaža, a sve lepo protkano našim medicinskim obrazovanjem i dugogodišnjim kliničkim isksuvom. Jedna je od 5 najprodavanijih masaža u ovoj kategoriji.

Terapeutski relaks u Holističkom centru “DUNAVSKI” predstavlja sublimaciju klasičnih relaks i antistres masaža sa tehnikama terapijskih, medicinskih i istočnjačkih masaža. Poznato je da su istočnjačke masaže poput Ma-Urija, Thaia veoma efikasne u opuštanju mišićnog tonusa.

Medicinski pregled fizioterapeuta

Stručni medicinski pregled fizioterapeuta pre svakog terapetuskog relaksa je ono što želimo posebno da istaknemo. Nakon pregleda ćemo vam uopšteno pojasniti trenutne I potencijalne probleme sa kojima se srećete ili ćete se sretati zbog loše posture tela, skraćenja nekih mišića I sl. Ovo nikako nemojte mešati sa detaljnim pregledima koje radimo kada neko dodje na ozbiljniju terapiju ( Dunavski terapija bola, spinalna terapija bola, medicinske masaže ) ili samo na pregled ( konsultaciju ) .

U izradi ove masaže, učestvovalo je čak 11 naših kolega fizioterapeuta i edukatora istočnjačkih masaža kao i dva fizijatra koji su takodje kod nas završili po 2 kursa . A onda smo je mesecima brusili i brusili, korigovali, utezali, dok nije dobila današnju formu.

teraptuski relaks novi sad cena, ukočenost u ledjima novi sad,

Terapeutski relaks uglavnom uzimaju klijenti kojima je klasičan relaks  nedovoljno dubok I snažan a opet mi je klasična sportska ili klasična terapeutska masaža previse bolna, duboka, energična ili agresivna. Sa ovim pristupom uspeli smo da pomirimo dva totalno rauzličta stila I iz njih izvukli najveći benefit za naše klijente. Naš terapetuski relaks nemojte mešati sa ostalim masažama koje se isto zovu jer ne postoji jasno definisan normativ.

.

Svaki salon za masaže, svaka ambulanta, ima neki svoj oblik  terapeutskog relaksa, a mi smo se potruditi da I tu budemo originalni unevši u ovu masažu naše oziljno medicinsko obrazovanje I naše 15-o godišnje iskustvo kako u lečenju bolnih stanja, tako I u ogromnom broju Istočnjačkih masaža koje godinama radimo .

.

Obratite nam se sa poverenjem.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *