TANTRIČKA masaža

Šta je TANTRIČKA MASAŽA ?

Žene su vekovima bile obeshrabrene i relativizovane kada je u pitanju istraživanje vlastite seksualnosti. Funkcija njihovog polnog organa se vezivala isključivo za reprodukciju. Kultura u kojoj su živele učila ih je još od mračnog srednjeg veka da zbog svakog odstupanja od religijskih moralnih načela treba da osećaju strah, stid i krivicu. Dakle, zagovarao se model ponašanja da se žena morala plašiti sopstvene seksualnosti i da ju je morala po svaku cenu gušiti i ignorisati. Morate ignorisati nešto što je deo Vas?

Ignorisati nešto što je deo Vašeg telesnog i mentalnog sklopa? Na svu sreću, tako autodestruktivan moral je prilično daleko iza nas, ali su se njegove tekovine stvarane stotinama godina i dalje održale u nerazvijenim zemljama i pasivnim područjima.

U Srbiji se pojam tantričke masaže izuzetno  pogrešno tumači. Naime,  pogrešno je odomaćeno  mišljenje da je „tantrička masaža” nešto što se – po nekom nepisanom pravilu – vezuje za seksualni čin između tantra terapeuta i klijentkinje, što je totalni apsurd i veze nema sa realnošću. Hajde da vidimo zašto je to tako.

Nepoznanice rađaju strah

Masaža, čak i najprostija relaks masaža se često koristila kao paravan za prostituciju, i „zahvaljujući“ tim prostitukama i žigolo momcima koji su reklamirali masažu a prodavali svoje telo, bačena je ljaga generalno na sve masaže, masere, čak i fizioterapeute ,studija za masaže, ambulante u kojima se rade masaže a pogotovu su maserke bile na tepeti. Tako da ako negde rezervišete tantričku masažu, a maser ili maserka su goli, to nije tantra to je jedan lakši oblik prositutcije i leglo zaraze koju rizikujete da zaradite.

Ono što je istina jeste da nepoznanice rađaju strah. Da li iz neupućenosti, nezainteresovanosti ili tabua koji sveprisutno vlada u Srbiji,  kada su ovakve teme po sredi, kao i zvanično jedini sertifikovani tantra terapeut  na područiju ex YU već 13 godina, bioenergetičar i strukovni fizioterapeut ( terapijski specijalista neuro-muskularne patolgoije ), odlučio sam da napišem jedan  detaljniji tekst na temu  filosofije tantre, koncepta tantre, tantre kroz njenu istoriju dugu oko 5.000 godina .

PRAVA, IZVORNA TANTRIČKA MASAŽA (za koju jedini u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori , Bosni i Hercegovini i Makedoniji ,  posedujemo ETA sertifikat koji podrazumeva i mentorisanje budućih tantra terapeuta prvih 6 meseci nakon sticanja sertifikata tantra terapeuta kao i edukaciju i doedukaciju istih.)

VAŽNA NAPOMENA

Postoji jedan broj salona za masaže u Beogradu i Novom Sadu, koji su u fotošopu uradili  sertifikate sa mojim potpisom ( Ivan M. Dunavski ) uz ubedljivu priču kako su kod  nas završili edukaciju za tantra terapeuta i kompletan mentorski deo . Ako naidjete na takve salone, molim vas da nam prijavite iste a ako želite da proverite tantra terapeuta kod god planirate masažu, uvek nas možete pozvati i proveriti da li je pod izvesnim imenom i prezimenom dotični/dotična završila kurs tantre i da li je član asocijacije.

Svaki novi član tantra asocijacije, nakon uzimanja sertifikata, prvo se prijavljuje kod nas  na „nadzor“ čiji dalji rad pratimo. Ovde govorim o profesionalnim tantra terapeutima, članovima asocijacije, a ne  priučenim vikend kurs maserima koji su preko jutjuba „učili“  a puni su ih oglasi.

Deo mog teksta o tantri i tantričkoj masaži koji je upravo izašao septembarskom izdanju za 2018. godinu,  jednog od najčitanijih ženskih časopisa u Srbiji “ LEPOTA I ZDRAVLJE „.

tantrička masaža

Za nežniji pol, imamo i muškog i ženskog Tantra terapeuta , tako da shodno njihovim željama , Tantričku masažu može im izvoditi muškarac ili devojka. Ovo važi isključivo za dame.

Tantrička masaža podrazumeva poznavanje energetskih kanala na telu kroz koje – po učenju taoističkih filosofa – prolazi životna energija KI. Takođe, podrazumeva poznavanje uloge i funkcije svih čakri u našem telu i njihov međusobni uticaj u zavisnosti od spoljašnjih i unutrašnjih uticaja sublimiranih sa akupresurnim tačkama na našem telu.

Vođenje seksualne energije

U ovoj masaži se celo telo masira istočnjačkim opuštajućim tehnikama, sa akcentom na akupresurne tačke i meridijane koji se nalaze u regiji EROGENIH zona tela, pri čemu u erogenim zonama primenjujemo drevne tantričke tehnike vođenja seksualne energije koja razbija energetske blokade u telu i kao nijedna druga masaža omogućava da opustite i telo i duh uz  pročišćen orgazmički talas koji Vam preplavi čitavo telo pred kraj masaže, izuzetno snažan i drugačiji od klitorisnog ili vaginalnog.

U čemu se ogleda razlika? Najjednostavniji odgovor na to pitanje bi bio – u energiji. Dakle, Vi apsolutno posedujete moć nad svim svojim čulima do tačke opipljivosti istih, osećaje koji su jedinstveni jer Vas neko drugi usmerava i vodi; zapravo, usmerava Vašu energiju do samog klimaksa. Evo jednog kratkog, ali i konkretnog opisa efekata tantričke masaže iz ugla naše klijentkinje:

Kada poželiš da zaustaviš vreme, da budeš sebi jedina i centar svega…makar na jedan sat…priuštiš sebi tantričku masažu.Doživećeš potpuni osećaj opuštenosti i istovremeno pokretanje energije za koju nisi ni svesna da je poseduješ. Efekti ne prestaju sa završetkom masaže, traju danima posle… Čaroban doživljaj.”

Dr Vesna P.

Tantričke veneris masaže

Svaka civilizacija u poslednjih 5.000 godina imala je svoj oblik tantričke masaže. Pod pojmom TANTRIČKE VENERIS masaže podrazumeva se grčki oblik tantričke masaže, koji je preko Persije, iz Indije dospeo u Grčku. Masaža je isključivo bila privilegija devica u Apolonovom hramu. Posle ove masaže, osećaćete se nestvarno dobro. Čest komentar naših klijentkinja je da su imale osećaj da lebde na oblaku. Za one koje u životu traže dodatno uživanje preporučujemo TANTRA VENERIS masažu. Ova masaža je MASAŽA i podrazumeva isključivo masažu, bez ikakvih dodatnih skrivenih ponuda.

 

Poklonite VAUČER za TANTRIČKU masažu nekome ko Vam znači i budite originalni u poklanjanju. Masaža je poklon koji je uvek dobrodošao i koji je uvek potreban. Cena: 50 evra . / 60′

Od skoro je u ponudi i VENERIS MASAŽA:

– TOPLOM ČOKOLADOM umesto ulja. Čist hedonizam uz ogromnu stimulaciju endorfina, serotonina i dopamina. Cena: 65 evra . / 60′

REČ DVE O TANTRI I TANTRIČKOJ MASAŽI

Narodi istočnjačkih kultura manje su se plašili svoje seksualnosti i manje su bili opterećeni njome, za razliku od svojih savremenika na drugom kraju Zemljine polulopte (evropska civilizacija). Istočnjački mudraci su još tada, pre čak 5.000 godina, zaključili da nezadovoljenje seksualne želje, tj. loše kanalisanje seksualne energije dovodi do niza psihosomatskih poremećaja, što je u savremenom dobu naučno dokazano.

Utemeljivači ove teorije su začetnik psihoanalize Sigmund Frojd i Karl Gustav Jung. Istočnjački narodi su se prema seksualnosti i seksualnoj energiji odnosili sa izuzetnim poštovanjem uvidevši i prihvatajući njenu skrivenu snagu i evidentan uticaj na zdrav život, kako telesni tako i duševni. Seksualnu energiju su doživljavali jednako kao i umetnost, nauku, duhovnost, a uvidevši njenu moć, prihvatili su je i ISTRAŽIVALI kao deo svoje kulture, filosofije i tradicije.

Ljudska seksualnost, pogotovo ženska, jeste moćna, koherentno sakralna i svetovna, a njena primarna namena jeste služiti se njome kao svojevrsnim eliksirom za neutralisanje emocionalnih blokada i trauma iz prošlosti, što se nebrojeno puta potvrdilo u mojoj terapeutskoj praksi. Ako doživljavamo tantru kao ličnu malu religiju zasnovanu na mističnom iskustvu radosti, što zapravo i jeste, ona se može identifikovati sa kultom ekstaze.

Seksualna energija je za tantru nešto sveto. Uzvišeno metafizičko oruđe u svesti svakog pojedinca koji ima otvoren um i prihvata vibracije iz prirode.

Tantričko učenje

Tantričko učenje je usmereno na ljudski potencijal, na energiju koju svaki čovek ima u sebi i na energiju koja ima moć oslobađanja od zatvorenosti, inferiornosti, pasivnosti, ustaljenih navika… jer sve to skupa unosi MONOTONIJU koja se kasnije širi na sve aspekte života i rađa NEZADOVOLJSTVO.

Ono što je najvažnije napomenuti jeste da tantra nije samo ORGAZAM kao što to misli većina. Tantra je mnogo dublja priča. To je umetnost kanalisanja seksualne energije stara preko 5.000 godina, a opet MODERNA i REVOLUCIONARNA u isto vreme. Ona nas uči kako da se povežemo sa svojim prirodnim seksualnim osećanjima koja su duboko potisnuta u nama zbog tempa života, obaveza, zbog okoline, stresa koji nosi savremeni način života…

NOVO — NOVO — NOVO — NOVO — NOVO —  NOVO — NOVO — NOVO — NOVO — NOVO —

50 NIJANSI TANTRE

Par godina nakon izlaska knjige i emitovanja prvog dela poznatog filma “50 nijasni sive” , u Americi je nastala masaža “50 NIJANSI TANTRE” .

Nakon mnogobrojnih istraživanja sociloga, seksologa i psihoterapeuta, par godina nakon emitovanja ovog poznatog filma, puno pripadnica nežnijeg pola shvatilo je da granice njihove seksualni idu i malo dalje od standardnih granica većine njihovih prijateljica i njihovih partnera. Tu je Američka Asocijacja Tantara terapeuta videla svoju priliku i formirala autorsku masažu pod nazivom “50 NIJANSI TANTRE”.

Ono što vas sigurno najviše zanima je koje su granice ove masaže, kako se izvodi , da li ima i koliko sličnosti sa filmom, koliko sličnosti ima sa tradicionalnim tantrom koju radimo i za koju jedni u Srbiji imamo licencu…?

Ako su vam odgovori bitni, onda ovo nije masaža za vas. Ako su vam odgovori nebitni, volite dozu adrenalina, neizvenosti, uživate u masažama naročito tantri, film vam se dopao, pronašli ste se u ovim rečenicama, onda je “50 NIJANSI TANTRE” prava masaža za vas. Potpuno profesionalno!

DA LI SMEŠ ONO ŠTO ŽELIŠ?

Ne potiskujte želje

Samo ako je u potpunosti ispunjen na unutrašnjim energetskim nivoima, čovek može da postigne unutrašnje sjedinjenje sa sobom i da bude celovit. Čovek iskren prema sebi u svojim najskrivenijim željama, potrebama i maštarijama upoznaje onog pravog i potisnutog sebe i kroz tu spoznaju harmonizuje svoj duh i mentalni segment svoje ličnosti. Potiskujući želje i potrebe svog organizma, kako telesnog tako i psihičkog, zbog moralnih normi koje su mu nametnute – čovek se često trudi da zaboravi ili da nekim drugim aktivnostima potisne svoje želje.

Međutim, potiskivanje za uzrok ima samo nagomilavanje seksualne energije koja, ukoliko se pravovremenski ne kanališe kako treba, može dovesti do mnogo ozbiljnijih problema, oboljenja i sl. Neki od primera su: depresija, anksioznost, agresija, nezadovoljstvo, čemu se često uzrok nalazi u pogrešnim stvarima. Loša seksualna iskustva, nedovoljno snažna u orgazmičkom smislu mogu aktivirati prirodno odbrambeni mehanizam tela, uzrokujući da se stvori „genitalni oklop” koji isključuje ili otupljuje našu sposobnost da osećamo seksualne SENZACIJE.

Razbijanje mitova

Parcijalna testiranja (još uvek nisu rađena obimna istraživanja o seksualnoj inteligenciji na ovim prostorima) razbijaju mit o ustaljenom stereotipu da su narodi sa Balkana seksualno među najinteligentnijima na svetu. Sporadična testiranja, kada je reč o muškarcima u Srbiji, pokazuju da su za većinu ispitanika znanja o seksualnosti parcijalna, iskrivljena, opterećena predrasudama, mitskim sadržajima, strahovima da ispoljavaju nesposobnost da prepoznaju sopstvene želje i potrebe, kao i želje, potrebe i strahove partnerke ili partnera (pod uslovom da ih prepoznaju nisu u stanju da ih otvoreno izraze), da je seksualni odnos sa partnerom po pravilu stereotipan, nagonski uslovljen, da je zadovoljstvo seksom isključivo lični čin ili služi kao neka vrsta podrazumevajuće aktivnosti u cilju dokazivanja seksualne moći.

Pridružite nam se i pokrenite svoju energiju!

Učite sa nama i od nas!

Ovladajte tehnikama za pojačavanje i produžavanje užitka koji osvešćuje Vaš orgazmički potencijal i podstiče duboko isceljenje i čišćenje tela, uma i duha usled velikog broja hemijskih reakcija u telu koje se dešavaju za vreme TANTRIČKE MASAŽE.

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre  na našoj FB stranici :


 • Vrijedelo je doci iz Podgorice . Ovo bih stavila medju 10 najljepsih stvari koje svaka zena treba da proba u zivotu. Kao veliki poznavalac masaza mislila sam da sve probala sto ima na svijetu ali evo u komsiliku ( u Srbiji) original Veneris . Zivio Ivane i jos jednom veliko ti hvala.
  Lena i Milos

 • Posle 5 godina odsustva orgazma, za samo 60 min, 5 orgazama . Brojke govore sve za sebe. Posle jednog porodicnog emotivnog kraha, moja zelja za sexom i moj libido, bilo su sruseni uz svu moju zelju da to ponovo povratim. Razni psiholozi, sexolozi, sati i sati razgovora,bacen novac i nista, a onda me je sam Bog poslao na ovaj sajt . IVANE hvala ti do neba sto si ucinio da se ponovo osetim zenom i da se ponovo osetim zivom. Posle prvog sam se bukvalno rasplakala od srece, ushicenja, iznenadjenja, nekog cudnog stanja kao da lebdim .
  Vidimo se uskoro . Zelim ti jos puno uspeha i puno prijatnih trenutaka u tvom poslu.
  Sonja M.

 • Drage moje sugradjanke, kad poželite na 60 minuta da se lansirate van realnosti i da zaboravite sve oko sebe, ali bukvalno, pozovite ovaj broj 063-80-755-38 i ulepšajte sebi čitav mesec, jer život nema reprizu.Tantrička masaža ili Veneris masaža Novi Sad Dunavski , čista desetka !!!
  P.S. Hvala mojoj kumi i kumu koji su mi je poklonili vaučer. Ljubi Vas Mina

 • Onome tko je izmislia ovu vrstu masaže triba dodijeliti Nobelovu nagradu za mir u kući i vjerojatno milijune spašenih brakova koji su bili pred pucanjem uslijed bračne monotonije. Odeš u Novi Sad, prelijepo se provedeš na Veneris masaži kao u najljepšoj fantaziji koju si skrivala samo za se a ne prevariš muža i uz to doživiš jedinstven osjecaj o kojem si samo čitala ili maštala. Pa drage moje ima li šta ljepše ?
  Ivanče, ako ikada dolaziš u Dubrovnik, smatraj se pozvanim .
  Živio lipi moj. Od sada asocijacija za Srbiju, biće mi tvoja masaža.

 • Kao i u svakom braku , bračna monotonija , jednoličan odnos, navike , sve je to uticalo da se ohladim delimično od svog supruga i da donekle izgubim interesovanje i želju za seksom koji se svodio na „domaći zadatak“ . Zahvaljujući Veneris masazi u meni su ponovo poludeli hormoni sa 48 godina i ponovo se rasplamsala ona iskra koja je bila već bila spremna da se tužno ugasi ali sada moj suprug i ja ludujemo kao kad smo bili studenti. Malo kasnim sa komentarom, iskreno nisam ni znala da mogu da se ostavi komentari kod tebe na sajtu. Ovo sam želela da napisem iz dva razloga .
  1. Da se tebi zahvalim kao vrhunskom profesionalcu sto si ponovo probudio strast u meni
  2. Da i zene / devojke koje imaju slican problemcic ( mada je onda to za mene pre poznanstva sa tobom, bio veliki problem), bračne monotonije, da svakako pokušaju prvo sa Veneris masazom. Em ce se predivno provesti em ce rešiti problem i jos vise odskociti u očima svog partnera u svojim zeljama i zadovoljenju istih. Još dve masaže i postaću fem fatale za mog supruga
  Dobio si stalnu klijentkinju.
  Danijela 12.07. Uzice

 • U poslednjih godinu dana ne pamtim da sam se tako dobro opustila…Vise od svake fantazije!
  Ana

 • Ovo je nesto najbolje sto zena moze da priusti sebi. Sumnjala sam u sve to, da je moguce dodirivanjem odredjenih tacaka na telu doziveti neverovatno snazan orgazam i da imas osecaj da ti telo lebdi,ali i sada pri pomisli na te momente , telo mi preplavi toplina i izuzeno prijatan osecaj… Treba sve muskarce poslati na nauce ovu masazu.

 • Kada poželiš da zaustaviš vreme, da budeš sebi jedina i centar svega…makar na jedan sat….priuštiš sebi Tantričku masažu 🙂
  Doživećeš potpuni osećaj opuštenosti i istovremeno pokretanje energije za koju nisi ni svesna da poseduješ. Efekti ne prestaju sa završetkom masaže, traju danima posle………. 🙂 Čaroban doživljaj 🙂

 • Tantra zona-zona koja pomera sve granice!
  Pokušaću na najjednostavniji način da podelim sa vama drage dame,svoje nezaboravno iskustvo Tantričke masaže.Znamo da Tantrička masaža potiče od istočnjačkih mudraca koji su tvorci iste,i kojima želim da zahvalim bezuslovno …
  Kako sam po prirodi vrlo znatiželjna,počela sam sa malim istraživanjem po netu.Vremenom sam shvatila da sami textovi nisu dovoljni,da bi dotakla srž iste i doživela(sada to tvrdim) iskustvo koje me nije nimalo ostavilo ravnodušnom.I tako krenuh u pustolovinu sa samom sobom….
  Ovom masažom dobijate nešto nesvakidašnje,neobično,nešto što ćete poželeti(sigurna sam) da ponovite…
  Istom,smanjujete stres,razbijate depresiju i oslobađate se telesne napetosti.Ona je nešto najdublje što ćete dotaći kod sebe,jer kako kažu istočnjački mudraci:loše kanalisanje sexualne energije usled raznih stresnih situacija sa kojima se stalno susrećemo,dovodi do niza psiho-somatskih poremećaja.
  Zato ne budi obična,jer običnih je mnogo.Učini već DANAS nešto lepo za sebe,svoje telo.Pronađi i oslobodi svoje drugo JA i zaplovi u svet magije Tantričke masaže.
  Posle ovakvog iskustva,mogu slobodno da kažem,da sam SREĆNA ŠTO SAM ŽENA!!! Stoga dozvoli i ti sebi,da doživiš nešto posebno,da tvoj um i telo plešu zajedno i budu jedno- prava TI.
  ps- Posebno bih zahvalila i vama Ivane,što ste nesebično doneli taj duh istoka i kod nas,i nama ženama proširili svest i učinili da budemo centar sveta,deo te zone!!!
  TANTRA ZONA=ČAROLIJA + MASAŽE DUNAVSKI

 • Mnogo puta sam bila na masaži,ali na ovakvoj nikada do sada. Tantrička masaža je za mene bila jedno neverovatno iskustvo veoma snažnog,prvenstveno emotivnog pražnjenja.Bila sam iznenađena i fascinirana reakcijama svog tela,a posle masaže osećala sam se lagana kao perce i oslobođena svih frustracija i tenzija.Hvala Ivane.Zakoračila sam u sebe.

 • Терапеут је културан, фин, педандан и врхунски професиналац. Масажа несвакидашње добра. Пробала сам је у пар салона у Београду и Цириху али ништа ни близу попут Тантричке коју сам пробала код Вас у Новом Саду. Хвала мом супругу који ми је купио ваучер за рођендан и бескрајно хвала Ивану на изузетном професионализму.
  П.С. Једина мана масаже је што траје само 60 минута. 🙂

 • Probala sam milion masaža od Holandije do Grčke. Ti si za 20 stepenika bolji od najboljeg.

 • Pročitala sam u nekom časopisu komentar o Vama, postovani Ivane, i on jedini trenutno opisuje moje trenutno stanje jer ste toliko ralicitih energija pobudili u meni , da ja jos uvek sa osmehom na licu sredjujem utiske i spoznajem sebe na nekim nivoima. Komentar novinarke je bio :“ Kao da sam popila 3 litre najstarijeg i najlepseg Grckog vina“. Telo mi je pretesno da izdrzi svu ovu radost i srecu koju ste pobudili u meni a koja je negde duboko u meni bila potisnuta sa mojim poslom, obavezama, stresom. Hvala vam bezgranicno. Vidimo se uskoro.

 • Ni uz najbolji kokain nisam mogla onako da se lansiram kao na ovoj Tantričkoj masaži . Ovo je oktriće i za mene i za moje prijateljice .Mislila sam da sve što je najbolje da sam probala. Taj orgazam, malo je za njega reći da je orgazam. To je kao da te grom pogodi , kao 20 najjačih orgazama spojenih u jedan ,koji traju 10 sekundi intezivno. 10 sekudni kao deset minuta a imaš osećaj da se topiš na onom stolu za masažu kao da se mozak i vreme ubrazaju brzinom svetlosti. Osećaj posle masaže , pa kao da sam se okupala iznutra. Da sam očistila sebe iznutra. Mozak mi mnogo racionalnije radi, bolje se i lakše nosim sa svakodnevnim stresom. Kao kada leti na 50 stepeni , stanete ispod hladnog tuša i osetiš se kao ponovo rodjena. YES !

 • Otišla sam po preporuci friendice..Zaintrigiralo me,jer nisam čula da tako nešto u Zagrebu uopće ima.Malo sam bila sumnjičava,jer o tantri nisam mnogo znala.Dojmovi su više nego fascinantni.Ivan je toliko prijatna osoba,izrazito komunikativan,profesionalan.Za vrijeme masaže sam imala nevjerojatan osjećaj smirenosti,lebdenja u zraku,a ujedno jednog stalno prisutnog treperenja.Kaže da se na prvoj masaži ne može osjetiti taj puni doživljaj.Zato jedva čekam svoju sljedeću posjetu Novom Sadu.

 • Woow 🙂 želim da podelim utiske sa sinoćne tantričke masaže..sva sam rastopljena u predivnom osecaju,ovo je božanstveno ✨????????big bang…druga dimenzija.Vidimo se za 6 dana !

 • Dame, ako zaista zelite da usrećite sebe, svog supružnika, da unesete osveženje u svoj bračni život, da se radujete novom danu na drugačiji način kada se probudite, priuštite obavezno sebi ovu masažu…

 • Ak hľadáte tantra masáž, ktorá vám prinesie dokonalé uvoľnenie, relax a harmóniu tela a duše, ste na správnom mieste. …

 • Nešto nestvarno dobro za opisati i prepričati…fenomenalan osećaj koji traje i danima nakon masaže. Najbolja stvar kojom možete počastiti sebe 🙂 a Ivan je zaista maximalno profesionalan.

 • Za ovo je premalo reci da je masaza. OVO JE MAGIJA !!!!! MAGIČNI PRSTI , MAGIČAN DODIR , ENERGIJA KOJA TE NOSI TE KAO OGROMAN TALAS I NA KRAJU LANSIRANJE ORGAZMOM KAKAV NIKAD NISAM IMALA NITI ZNALA DA POSTOJI . KATARZMICKI ORGAZAM KOJI TE PROCISTI KOJI TE PROBUDI IZNUTRA A ONDA PAR MINUTA LEZANJA U TISINI I POVRATAK U STVARNOST.

 • Masažu toplo preporučujem svakoj ženi…to je nesvakidašnji spoj opuštanja i užitka. Osetila sam neverovatan protok energije, vibriranje kroz celo telo, prvo sam imala osećaj da sam zalepljena za sto a zatim da lebdim…osećaj je neopisiv, iskustvo koje se ne može dočarati rečima već se mora osetiti. Zgrabite sat vremena samo za sebe i prepustite se veštim rukama masera koji će vas opskrbiti pozitivnom energijom. To je osećaj koji traje…

 • Tantrička masaža sa Ivanom Dunavskim vodi me u nove galaksije orgazmičkog života !!! <3

 • Otišla sam sa rezervom……Reći ću samo da su svi predhodni komentari tačni…Hvala ti Bože što si mi omogućio da mogu ovo sebi da priuštim……….

 • Put oslobadjanja. Put preporoda. Novog radjanja. Moja lična renesansa…… Disanje punim plucima.. Sve su to sada moji sinonimi za Tantričku masažu i za Ivana. Nema više depresije, tahikardije,strahova, nemoći, hiljade pitanja. Krila ,ogromna krila sam dobila jer sam probudila onu Anu uspavanu u meni nakon samo 6 tretmana. Blagodet sam osetila posle prve masaže. Jedva sam ustala sa stola. A osećaj budjenja, kao opijena najlepsim vinom. Radost.

 • Mesecima sam odlagala i konacno napravila prvi korak, posle i drugi. Pokusacu da opisem, mada ono sto sam dozivela, ne znam da li recima mogu da iskazem. Prvi put, neizbezan strah, susret sa nepoznatim iskustvom, ali, postepeno uspevam da se opustam, osecaj neverovatne energije koja prolazi korz celo telo, budjenje sebe same, nailazim na blokade, ali uspem da je prevazidjem i tako po malo tonem u carstvo nestvarnih dodira, osecaja lebdenja, strasti, sve jaci talasi koji se penju kroz celo telo. Osecaj neverovatan, koji treje nekoliko dana. Pocinjem da se otvaram sama sebi i shvatam, da sam dozivela ujedno i psihoterapiju, Koliko sam drzala zatvoreno i blokirano toliko toga , kao da kaznjavam sebe. Drugi put, koliko lakse i sigurnija, opustam se potpuno i predajem. Ulazim u odjednom potpuno izmesteno mesto- duhovno, mentalno, prepuno srasti, nabujalih lavina koje se nizu i nailaze, toliko nabujala osecanja koja kulmiiraju nestvarnim orgazmom, koji osecam svugde , u celom telu. Osecaj isceljenja. Intenzivni osecaj traje, treci dan, osecanja pomesana. Znam, da sam otvorila toliko toga, sto sam godinama kao zatocena duboko u sebi krila.
  Postavljeno 15.05.2017.

 • Kako opisati bilo koji osjećaj, npr. okus najdražeg jela u ustima – uh jako teško… još teže je opisati osjećaj tantričke masaže. Ali pokušat ću -:).
  Dovela me znatiželja, isprobati nešto novo, drugačije.
  Naravno u početku je doza nesigurnosti, ali ugodan razgovor razbija prvi led i započinje masaža… početak… odlazim u vlastiti svijet, osobni užitak, nema razmišljanja o drugoj osobi – samo ja! Energija kreće strujati tijelom, koje se opušta i zaboravlja na brige, probleme, stres, svakodnevne obaveze…. postoji samo sada i ugodno strujanje tijelom enrgije zadovoljstva i otpuštanja svega što spriječava da živim punim plućima i smijem se svakom danu i na kraju se sjetim mudrih rječi – žena da bi dala najbolje od sebe svojim voljenima, prvo treba dati najbolje samoj sebi i dodajem – ako zaboravi na to, onda je ova masaža najbolji put ka povratku ženstvenoj energiji koja vraća osmjeh na lice.

 • Bila sam tri puta na tantričkoj masaži kod Ivana pre nego sam se odlučila da sama završim osnovni kurs tantre. Nakon prve tantričke masaže shvatila sam po prvi put dublji značaj seksualnosti , seksualne energije i loš uticanje nagomilane seksualne energije na svakodneni život. Želeći da svom partneru dodatno povećam ugodjaj odlučila sma se da završim kurs tantre za parove. Efekti posle kursa su premašili i moja očekivanja i očekivanja mog partnera. Seksualni život nam je posto daleko aktivniji, pun probudjene strasti, pun dinamike, novih ideja koje smo dobili posle odredjenih spoznaja tako da seks gledamo kao totalno drugacije od onog kako smo bili navikli i kako gleda većina ljudi u Srbiji. Hvala Ivanu i Fizio centru Dunavski na divnoj energiji, odličnim savetima i podršci koji imam i sada. U neku ruku nam je i vezu spasio. Sada se ja osećam ja u svojoj koži, ispunjeno, zadovoljno na skoro svim poljima i srećno. Srećno kao kad upoznas onu pravu sebe , bolju sebe koju nisi smela da pustis iz sebe zbog okoline, predrasuda, steretipa.

 • @anajojic Ана, ја сам отишла из потпуно других побуда на основни курс тантре и пар додатних едукација. Ја сам неко ко је цео живот био у сенци очекивања родитеља и окружења. Завршила средњу школу, уписала и завршила медицину, удала се, посао, специјализација, приватна ординација и нисам ни знала шта је то живот и уживати у животу. Неко време сам избегавала мушкарце јер са 29 година се од мене као девојке очекује солидно искуство која је нисам имала и било ме мало блам због тога, чак сам толико била ван света да нисам ни знала шта заиста мушкарци воле и шта их узбуђује , сем оног што гледамо по филмовима или слушамо на тв што је само парцијално тачно.

  Први телефонски разговор са Иваном Дунавским је биo охрабрујућ (Дођите да попричамо, напамет не могу ништа да вам кажем ).Нисам га познавала али имам доста година и као лекар радим пуно са људима тако да и преко телефона могу да проценим колико је неко озбиљан и да ли зна свој посао. Била сам искрена према њему и рекла да сам ја књишки мољац, да сам завршила медицину и да сам цео живо само умела да учим и ништа друго, мало сам смотана, мало стидљива али хоћу да то нестане и хоћу промену у себи. Сад хоћу да живим и уживам у животу. +желим да научим сво што сам пропустила и да будем врхунска заводница, да желим да научим да се играм са својом и са мушком сексуалношћу и уживам у тој игри, да хоћу да научим све о мушкарцима. Како размишљају, шта стварно воле шта никако не воле, како да то научим да проценим , шта их стварно узбуђују и како их довести до тог на који начин.

  Презадовољна сам свим едукацијама које сам имала код њих јер је свака била боља од претходне. Свака едукација је била као једна искуствена животна лекција. Иван је јако духовит, шармантан и надасве елоквентан интелектуалац а о његовом професионализму и искуству у послу који ради само похвале и препоруке од физикалне терапије, преко киропрактике до тантре.

  дрАгица

 • I posle 3 dana, osećaj je fantastično snažan. Nežna umirujuća muzika, mirišljavi štapići, sveće, latice ruža, bordo saten, polumrak i ono najbitnije vešte ruke koje tačno osećaju kuda i kako treba da klize. Boooooože . Sada imam utisak da sam sve to sanjala.
  Pozdrav iz Subotice i veeeeeeeeeeliko hvala.
  Erzika

 • Otišla sam na tantričku masažu zajedno sa drugaricama kako bismo probale nešto novo i imale o čemu da kafenišemo kada budemo gospođe u ozbiljnim godinama. Pored toga, želela sam da proverim da li će neko ( Ivan) umeti da kanališe ovaj vulkan koji gori u meni. Muškarcima to baš nije polazilo za rukom već neko vreme. Nisam znala šta mogu da očekujem niti da li ću moći da se opusti dovoljno……Medjutim, Ivan tačno zna šta radi, ume dobro da proceni svaku ženu, a ume i da oseti i ono što prećutimo 🙂 ….. Ja sam doživela takvu erupciju i pražnjenje energije da sam danima posle masaže imala osećaj da lebdim. Drugačije od svega što sam iskusila. I svakako ću nastaviti da istražujem svoje telo i um….. Žene, nemojte imati bilo kakve kočnice. Priuštite sebi tantrički masažu, istražite svoju seksualnost i izvucite ono najbolje iz sebe. Žao mi je samo što ranije nisam otišla.
  Ivane, hvala ti. Idemo dalje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.