TANTRA za trudnice

Tantra predstsavlja deo taoističke filosofije koja se bavi ljudskom seksualnošću. Još pre 5.000 godina Istočnjački mudraci su shvatili vezu izmedju snage  potisnute ili blokirane seksualne energije i mnogih psiho-somatskih bolesti koji nastaju kao posledica te blokade. Ono što su Jung i Frojd otkrili pre oko stotinak godina, kulture Istoka su to znale pre 5.000 godina. Tantru za trudnice mahom uzimaju žene koje su jako energetski otvorene, prema sebi, prema prirodi, svojoj duhovnosti, svom telu.

Da ne bi ovde ponovo pisali o samom konceptu tantre i tatnričke masaže, benefitima tantre,  za detalje klikinite OVDE. Efekti tantre su gotovo identični i kod klasične tantričke masaže i kod tantričke masaže za trudnice. Razlika je samo u 15-ak % tehnika koje su prilagodjene položaju ležanja na bok kod trudnica.

.

Ubedljivo najprodavanija masaža za trudnice

Masira se celo telo, doslovce celo telo sa posebnim akcentom na regiju prve čakre, sračne čakre i krunske čakre. Kao što smo napisali radi se doslovce celo telo, i trudnice koje su stidljive, treba da ostanu na relaksu, antistresu ili bioenergiji za trudnice. Po efektima , ubedljivo najprodavanija masaža za trudnice jer nivo serotonina, dopamina i endorfina koji se luči za vreme tantričke masaže često ima za posledicu i budjenje potisnute seksualne energije tako da je osećaj fenomenalan i ne samo za vreme masaže već i nakon masaže. Imamo čak trudnice u nekoj srednjoj trudnoći koje dolaze iz Podgorice, Osijeka, Sombora, Subotice, na tantru za trudnice.

.

.

Takodje je veoma često uzimaju trudnice koje imaju povećanu seksualnu želju u trudnoći da bi se nivo seksualne energije putem tantre na neko vreme balansirao jer prevelika količina seksualne energije, ako se ne fokusira na pravi način, počne predstavljati teret u svakodnevnom životu, od racionalne do emocionalne sfere. Uostalom, pitajte vašeg psihoterapeuta o tome.  O tome u nekom od tekstova koji se nalaze na sajtu i preporukama psihoterapueta svojim klijentkinjama zašto i kad trebaju otići na tantru.

Tantra jeste čarobna, ali nije za svakog

Još jednom napominjemo, ako ste jako stidljivi, nemojte razmišljati u pravcu tantre. Tantra jeste čarobna, ali nije za svakog. To nije masaža za široke narodne mase poput relaksa, antistresa, masaže toplom čokoladom. Tantra je jedan energetski koncept koji se bavi budjenjem potisnute seksualnosti.

E, sada ima jedna jako lepa vest, a to je ako vas tantra za trudnice već neko vreme inspiriše na razmišljanje…pročitali ste ovaj tekst više puta….dvoumite se da li da pozovete ili ne, probali bi… možda i ne bi … a možda ipak i bi … sa ponosom vam predstavljamo  TANTRU RELAX ZA TRUDNICE. To je kombinacija klasične relaks masaže za trudnice sa manjim brojem bazičnih ( osnovnih) tehnika tantre koje su objedinjene sa relaksom, taman kako treba . Trudnice je uzimaju ako misle  da bi im tantra možda bila previše  za prvi put, pa sa tantrom relaks za trudnice prave odličan uvod. Neke ostanu celu trudnoću na tantra-relaksa za trudnice, a neke već na sledećoj odmah predju na pravu tantru za trudnice.

Sve ove varijetete ( tantra relaks za trudnice kako i „Četiri godišnja doba “ za trudnice, osmislile su naše trudnice prema svojim željama  prema svojim afinitetima. Mi smo samo slušali njihove savete i komentare, i tako su nastala ova dva varijeteta. O drugom varijetetu ( 4 godišnja doba ) idemo u sledećem pasusu.

TANTRA za trudnice

ČETIRI GODIŠNJA DOBA (quattro stagioni – Mix za trudnice )

Ono što su trudnice bez ikakvog medjusobnog dogovora koncipirale, sem dogovora sa nama, to su takozvana „Četiri godišnja doba „, gde ima podjednako:

 • RELAKSA za trudnice,
 • ANTISTRTESA za trudnice,
 • BIOENERGIJE za trudnice
 • TANTRE za trudnice,

Od svega po oko 15 min, s tim što se tehnike ne izvode ovim redom koji smo nabrojali jer to ne bi bila masaža već puko demonstriranje tehnika. Sva 4 tipa masaže za trudnice smo tako koncipirali da se oni medjusobno prepliću i dopunjuju i na taj način stvaraju pravu magiju u vama. Deo  bioenergije i tantre za trudnice, podrazumeva upotrebu samo  bazičnih tehnika iz obe masaže pa je odličan uvod u učenje o totalnom, apsolutnom opuštanju.

Tehnike iz sve četri vrste masaža ( relaks, antistres, bioenergija, tantra) su trudnice same birale kao i proprocije i zastupljenost istih,  probajuci sve masaže i onda izdvajajuci samo delove koji su im se najvise svideli, a koje smo mi posle objedinili u takozvani „Četiri godišnja doba„. Nema ga u cenovniku, cena je kao o standardne masaže za trudnice. Predstavlja neki srednji intezitet opuštanja u rasponu izmedju običnog relaksa za trudnice i tantre ili bioenegetske masaže  za trudnice koja daje najveće opuštanje.

Ako se i vama “ Četiri godišnja doba“ dopadnu, to će biti odličan uvod da probate na sledećem dolasku tantru za trudnice ( tantru relaks za trudnice ) ili bioenergetsku masažu.  Medutim, ako vam godišnja doba budu malo previše za prvi put, onda svakako recite vašem fizioterapeutu da bi ste se vratili na klasičan relaks za trudnice. To recite tokom masaže.

Ako odaberete tantru za trudnice i na pola masaže vam se učini da vam je tantra krupan zalogaj za prvi put,  naglasite vašem fizioterapeutu da bi ste se vratili ili na tantru relaks za trudnice ili na “ Četiri godišnja doba “ i mi ćemo ispoštovati  vašu odluku.

Da li tantrička masaža može imati kontraindikacija?

Apsolutno ne. Koliko klasična masaža za trudnice može imati kontraindikacija, toliko može imati i tantra za trudnice.

Ograničenja koja važe za standardnu masažu za trudnice, važe i za tantričku masažu za trudnice. Ograničenja možete naći na ovom sajtu pod: masaža za trudnice.

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre  na našoj FB stranici :


 • Мој супруг је још у Немачкој видео рекламу за ову масажу у неком од њихових студија а онда је случајно у граду налетео на Ивана док је разговарао преко телефона и објашњавао некој мами како изгледа тантра за труднице. То је схватио као знак да ипак треба да ме пошаље на масажу :)) .Дошао кући, погледали сајт и заказали… масажа је пребацила сва моја очекивања.Испрва мало ме је било срамота али после 10 минута имала сам осећај као да га знам цео живот :)) Посао као и сваки други посао :)) . Хвала пууууууно . Видимо се на две недеље.

 • Draga mame i buduce mame .8 mesec sam trudnoce. Na ovu masazu sam otisla po preporuci svog ginekologa, koja mi je onako usput nabacila tu temu. Posto nosim devojcicu, moj muz odnos sa mnom dozivljava kao da ima odnos sa sopstvenom cerkom 🙂 , pa su nam odnosi izostali od kad smo saznali da cemo dobiti devojcicu. Hormoni u trudnoci su mi blago receno poludeli u svim sferama, i onda mi je moja doktorka preporucila Masaze Dunavski. Bila sam sumnjicava dok sam razmisljala o tome ali kada sam dosla kuci, procitala komentare na ostalim masazama, odlucila sam da ako budem zaodovljna i ja ostavim svoj komentar. Tako je i bilo. Fenomenalna masaza. Ivan izuzetno pazljiv, kulturan, izuzetno profesionalan a masaza, prica za sebe. Nista me bolje nije opustilo ukljucujuci i cuvene masaze u Turskoj proslog leta. Drage buduce mame,pozovite i zakazite. masazu i setecete se mene nakon masaze 🙂 .

 • Bravo ! Bravo ! Bravo !!!
  Bila sam sinoc na Tantri za trudnice i dalje me drzi taj osecaj . Osecam se laka kao leptir. Mogu samo da zamislim kakav tek osecaj se dozivi na redovnoj Tantrickoj masazi . Dobili ste stalnu klijentkinju jer zavredjujete moje apsolutno postovanje od vaseg pristupa razgovoru sa mnom posto ste videli da mi je u pocetku bilo malo neprijatno pa do glavnog dela masaze koji je bio van konkurencije. Izvinite ako sam vam oduzela malo vremena ili postavljala neka dosadna pitanja u pocetku .

  Milica B. dip.pravnik

 • Redovono praktikujem ovu masazu i propratne pojave u trudnoci kao i da ne osecam. Prvo sam otisla da bi uspela hda nivelisem hormonski balans jer sam uvek vise za prirodni pristup, nego za farmaceutsku hemiju a onda mi se otvorilo pred ocima za vreme jedne masaze i pocela sam masazu drugacije da dozivljavam i kao putokaz u svet svoje potisnute seksualnosti jer cesto potiskujemo mnoge stvari , pa do boljeg upoznavanja mog tela. bez obzira sto sam mislila da sam ga posle 33 godine lepo upoznala. Masaza sa visesutrkim efektima. Preporuke najiskrenije .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.