TANTRA za parove

Bilo da ste upali u vode bračne motonije gde mnoge stvari više nisu kao pre, bilo da želite da ispitate ili proširite granice vaše seksualnosti zajedno sa vašim partnerom, Tantra za parove je idelna priča u sva tri slučaja.

Kao što i sam naslov kaže, radi se o Tantričkoj masaži za parove. Par se nalazi u istoj prostoriji i oba partnera se masiraju istovremeno. Minimalno trajnje je 60 minuta.

Vise detalja o TANTRI I TANTRIČKOJ MASAŽI , pročitajte u delo o TANTRI ( KLIK ) .

Masaža predstavlja izuzetno neobično i  snažno prijatno  iskustvo za oba partnera.

Priuštite magiju Tantre vama i vašem partneru . Masaža koja će vas još više spojiti i približiti. Čarolija koja će razbiti tabue, predrasude i ograničenja.

Ako vas tema tantre zanima još više, svakako posetite naš sajt www.tantrickamasaza.com  koji se bavi isključivo praktičnom primetnom tantre, benefitima tantre, istorijom tantre, opisima svih tantričkih masaža, iskustvima naših klijentkinja i mnogim pitanjima na koje ćete naći odgovore. Za ona pitanja na koje ne nadjete odgovore a predstavljaju vam problem, uvek možete zakazti konsultacije kod nas , potpuno besplatno.

.

.

Ne sanjaj život, živi svoje snove.

.

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre  na našoj FB stranici :


  • Zelimo da zakazemo u paru masazu kod Vas…. Ako je moguce sut,ra 02.07….. Lep pozdrav!

  • Odlicni fizioterapeuti, divan ugođaj u prostoru i još ljepše iskustvo.
    Do prije mjesec dana nismo čuli za tantru, kad sam slučajno naletila na članak o tome počeli smo citati i istraživati o tantri. Sasvim slučajno put nas je vodio u Beograd i tu smo se odlučili dan prije skrenuti u Novi Sad i prepustiti se nekom novom iskustvu… mogu samo dodati da se vraćamo opet uskoro 🙂

  • Ja sam mog mužića baš lepo iznenadila tantrom za parove za 10 godina prelepog braka :)))) Bio je van sebe , prvo što nije očekivao takav poklon od mene a onda i sa efektima tantra masaže . Od tada barem jednom mesečno idemo na tantra masažu . Lep poklon , lepa atmosfera i pravo profesionalni tantra terapeuti . Moje preporuke za sve parove ili dame koje se dvoume da li da onu ili ne. Samo napred :)))

  • Pozdrav mene interesuje tamtra masaza za parove kako to izvodite u istoj prostoriji ili kako? Lp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.