TANTRA za parove

Bilo da ste upali u vode bračne motonije gde mnoge stvari više nisu kao pre, bilo da želite da ispitate ili proširite granice vaše seksualnosti zajedno sa vašim partnerom, Tantra za parove je idelna priča u sva tri slučaja.

Kao što i sam naslov kaže, radi se o Tantričkoj masaži za parove. Par se nalazi u istoj prostoriji i oba partnera se masiraju istovremeno. Minimalno trajnje je 60 minuta.

Vise detalja o TANTRIČKOJ MASAŽI , pročitajte na ovom sajtu u delu MASAŽE / TANTRIČKA MASAŽA .

Masaža predstavlja izuzetno neobično i  snažno prijatno  iskustvo za oba partnera, pogotovu za partnere koji su i vizualisti tako da ih uz onaj vizelni efekat posmatranja svog partnera za vreme masaže, dodatno inicira i sam fizički deo sopstvene masaže.

Priuštite magiju Tantre Vama i Vašem partneru . Masaža koja će Vas još više spojiti i približiti. Čarolija koja će razbiti tabue, predrasude i ograničenja koja dominiraju u svesti Balkana.

 

 

 

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre  na našoj FB stranici :

 

*** Pored standaradnih ulja koja koristimo: Lavanda, Grejp, Čokolada, Čokoholik, Kokos, Limun, Pomorandža, Jojobla, Mandarina, Cimet, Brsljen, Kamfor, Ruzmarin, svakako ne možemo a da ne pomenemo ekskluzivzu :  ARGAN , KAKAO BUTER i SHEA BUTER ( koji imamo jedini u Vojvodini u izvornom nerafinisanom stanju kakav se pravi i u Africi). Naša ulja nisu iz apoteke što znaci da nisu radjena na bazi parafina (inače derivata nafte) sa raznim ekstraktima i veštačkim bojama. Naša ulja su apsolutno priorodna  za čiji kvalitet se brine naš tehnolog.

 


  • Zelimo da zakazemo u paru masazu kod Vas…. Ako je moguce sut,ra 02.07….. Lep pozdrav!

  • Odlicni fizioterapeuti, divan ugođaj u prostoru i još ljepše iskustvo.
    Do prije mjesec dana nismo čuli za tantru, kad sam slučajno naletila na članak o tome počeli smo citati i istraživati o tantri. Sasvim slučajno put nas je vodio u Beograd i tu smo se odlučili dan prije skrenuti u Novi Sad i prepustiti se nekom novom iskustvu… mogu samo dodati da se vraćamo opet uskoro 🙂

  • Ja sam mog mužića baš lepo iznenadila tantrom za parove za 10 godina prelepog braka :)))) Bio je van sebe , prvo što nije očekivao takav poklon od mene a onda i sa efektima tantra masaže . Od tada barem jednom mesečno idemo na tantra masažu . Lep poklon , lepa atmosfera i pravo profesionalni tantra terapeuti . Moje preporuke za sve parove ili dame koje se dvoume da li da onu ili ne. Samo napred :)))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.