Tantra

najbolja tantrička masaža u srbiji, kako pobediti stid, anorgazmija, pad seksualne želje, pad libida, kako se mastrubira, erotic arts,

.Istorija ženske seksualnost

Žene su vekovima bile obeshrabrene i relativizovane u svim sferama života od umetnosti do nauke. Ta relativizacija je više nego evidentna i kada je u pitanju istraživanje vlastite ženske seksualnosti. Funkcija njihovog polnog organa se vezivala isključivo za reprodukciju. Kultura u kojoj su živele učila ih je još od mračnog srednjeg veka da zbog svakog odstupanja od religijskih moralnih načela treba da osećaju strah, stid i krivicu. Dakle, zagovarao se model ponašanja da se žena morala plašiti sopstvene seksualnosti i da ju je morala po svaku cenu gušiti i ignorisati.

Takvo poimanje žene i njene energije se polako menja, jer žene postaju svesnije svoje snage. Ne gledaju sebe onako kako su ih gledali autoriteti dok su bile mladje, kroz vaspitanje, okolinu, obrazovanje. Kada izadju iz te mantre, nebo je granica a život postaje život, ne preživljvanje i ispunjavanje tudjih učekivanja. Žene polako postaju dominantnije i to je istina i sve teže im je da pronadju pravog intelektualno-duhovnog alfa mužijaka koji će ih voditi na pravi način , bez Balkanskih pravila. A jedan deo muškaraca kao da se povlači pred tolikom erupcijom ženske energije.

Morate ignorisati nešto što je deo Vas?

Ignorisati nešto što je deo Vašeg telesnog i mentalnog sklopa? Na svu sreću, tako autodestruktivan moral je prilično daleko iza nas, ali su se njegove tekovine stvarane stotinama godina i dalje održale u nerazvijenim zemljama i pasivnim područjima.

U Srbiji se pojam tantričke masaže izuzetno  pogrešno tumači. Naime,  pogrešno je odomaćeno  mišljenje da je „tantrička masaža” nešto što se – po nekom nepisanom pravilu – vezuje za seksualni čin između tantra terapeuta i klijentkinje, što je totalni apsurd i veze nema sa realnošću. Hajde da vidimo zašto je to tako.

Vođenje seksualne energije

U ovoj masaži se celo telo masira istočnjačkim opuštajućim tehnikama, sa akcentom na akupresurne tačke i meridijane koji se nalaze u regiji erogenih zona tela, pri čemu u erogenim zonama primenjujemo drevne tantričke tehnike vođenja seksualne energije koja razbija energetske blokade u telu i kao nijedna druga masaža omogućava da opustite i telo i duh. Dakle, vi apsolutno posedujete moć nad svim svojim čulima do tačke opipljivosti istih. Osvešćujete kroz tantru osećaje koji su jedinstveni jer vas tantra terapeut  usmerava i vodi za vreme tantričke masaže. On zapravo usmerava vašu energiju do samog finalisa vašeg kundalinija.  Tantra terapeut ne pravi nikakvu magiju. Ta magija je u vama. On vam pomogne da je nadjete i osvestite, a onda počinje magija. Negde to osvešćenje ide jednostavnije negde manje jednostavnije jer je svako od nas sklop različitih energija, karaktera, temperamenta, genetike, karme, obrazaca.

.

.

Tantrička masaža podrazumeva poznavanje energetskih kanala na telu kroz koje – po učenju taoističkih filosofa – prolazi životna energija KI. Takođe, podrazumeva poznavanje uloge i funkcije svih čakri u našem telu i njihov međusobni uticaj u zavisnosti od spoljašnjih i unutrašnjih uticaja sublimiranih sa akupresurnim tačkama na našem telu. Za nežniji pol imamo i muškog i ženskog terapeuta.

Ne potiskujte skrivene želje

Samo ako je u potpunosti ispunjen na unutrašnjim energetskim nivoima, čovek može da postigne unutrašnje sjedinjenje sa sobom i da bude celovit. Čovek iskren prema sebi u svojim najskrivenijim željama, potrebama i maštarijama upoznaje onog pravog i potisnutog sebe i kroz tu spoznaju harmonizuje svoj duh i mentalni segment svoje ličnosti. Potiskujući želje i potrebe svog organizma, kako telesnog tako i psihičkog, zbog moralnih normi koje su mu nametnute – čovek se često trudi da zaboravi ili da nekim drugim aktivnostima potisne svoje želje.

Međutim, potiskivanje za uzrok ima samo nagomilavanje seksualne energije koja, ukoliko se pravovremenski ne kanališe kako treba, može dovesti do mnogo ozbiljnijih problema, oboljenja i sl. Neki od primera su: depresija, anksioznost, agresija, nezadovoljstvo, čemu se često uzrok nalazi u pogrešnim stvarima. Loša seksualna iskustva, nedovoljno snažna u orgazmičkom smislu mogu aktivirati prirodno odbrambeni mehanizam tela, uzrokujući da se stvori „genitalni oklop” koji isključuje ili otupljuje našu sposobnost da osećamo seksualne SENZACIJE.

Monotonija u krevetu i strahovi u glavi

Parcijalna testiranja (još uvek nisu rađena obimna istraživanja o seksualnoj inteligenciji na ovim prostorima) razbijaju mit o ustaljenom stereotipu da su narodi sa Balkana seksualno među najinteligentnijima na svetu. Sporadična testiranja, kada je reč o muškarcima u Srbiji, pokazuju da su za većinu ispitanika znanja o seksualnosti polovična , iskrivljena, opterećena predrasudama, mitskim sadržajima. Znanja većine muškaraca o svojoj seksualnosti ugušena su nesposobnošću da prepoznaju sopstvene želje i potrebe, kao i želje, potrebe i strahove partnerke ili partnera (pod uslovom da ih prepoznaju nisu u stanju da ih otvoreno izraze). Seksualni odnos sa partnerom po pravilu stereotipan, nagonski uslovljen. Zadovoljstvo seksualnom gimnastikom za većinu predstavlja  isključivo lični čin ili služi kao neka vrsta podrazumevajuće aktivnosti u cilju dokazivanja seksualne moći.

Da li je terapijska tantra svemoguća ?

Ne postoji svemoguća terapijska metoda koja uvek i kod svih nosi 100% efekat. Tako nešto ne postoji ni u školskoj medicini ni u prirodnoj medicini ni u relgiji.  Spiritualna tantra je fenomenalan koncept. Medjutim , pun efekat četo zavisi u velikoj meri i od klijentkinje. Ako je to neko ko je pod hroničnim stresom, stalno nalazi razloga za brigu, često upada u kraće ili duže depresije, nezadovoljna sobom, svojim životom, efekat terapijske tantre biće manji. Ustvari, takva osoba je više na bioenergetske seanse ili duhovni koučing ( rad na sebi ) pa tek onda za tantru. Za uspeštnost terapijske tantre, put se mora dobro trasirati izvesnim korekcijama u bioenergetskom potencijalu, pogotovu u delovima koji su blokirani.

.

.

Sada će se neko koje tek počeo da istražuje sebe, svoju duhonost, da menja svoj svet energija, zapitati na koji način tantrička masaža može da mi pomogne da aktiviram svoje skrivene potencijale, probudim svoj kundalini, naučim još dublje da uživam u svojoj seksualnosti, svom telu , da živim sada u trenutku ?

Samo tantrička masaža, ne može puno, ali koncept spiritualne tantre i duhovnog koučinga u kombinaciji sa hipnozom i bioenergijom, može vam život okrenuti za 180 stepeni nabolje. Fenomenalan osečaj spoznaje svojih moći kojim možete da menjate život onako kako vam odgovara u kom trenutku. Kao što su granice energetskog delovanja vaše podsvesti ogromne tako je i energija vaše seksualnosti još veća i snažnija. Mnogi mozak koriste samo par procenata na trivijalne stvari:  šta će jesti, šta će obući, šta će kupiti ili čijim životima će se baviti danas. Mnogi magiju svoje  seksualnost koriste samo na „gimnastiku“.

Iskorisite vaš pun potencijal jer i mozak i vagina nisu samo anatomsko-fiziološki organi kao što je to bubreg ili jetra. To su izuzetno snažni energetski centri a u prilog tome govore i razna imena u raznim civiliziacijama zadnjih par hiljada godina.  Veza izmedju mozga i vagine je snažna i koherentna to je jedan energo-seksualni Wi-Fi čije su mogućnosti nesagledive.

Dakle, vi apsolutno posedujete moć nad svim svojim čulima do tačke opipljivosti istih, osećaje koji su jedinstveni jer vas tantra terapeut  usmerava i vodi; zapravo, usmerava vašu energiju do do onih mesta gde je deficitarna i gde je dugo nije bilo.

Da bi smo vas na pravi način barem i elementarno uveli u svet spiritualne tantre, napisali smo više postova vezanih za najčešća pitanja koja nam postavljaju klijentkinje.

.

seks na jednu noć, erotska masaža novi sad, masaža sa srećnijem krajem, tantric massage in Wiena  seksualna energija blokirana, Koncept spiritualne tantre 

Koncept spiritualne tantre sublimira u sebi neikoliko različitih istočnjačkih energetskih tehnika kao što su : tantrička joga, tantrička meditacija, tantričko disanje, tantrička masaža, urban-tantra. Tantričko disanje je odlična tehnika. Tantrička meditacija još zanimljivija stvar kao i spiritualna tantrička joga ali ono što su klijentkinje na programu spiritualne tantre skoro jednoglasno izdvojile kao najimpresivniji i najzanimljiviji segment jeste tantrička masaža.  Puno njih koje je završilo naš program „Budjenje ženske seksualnosti“ redovno dolazi na tantrički masažu a u benefitima tantričke masaže uživaju i žene koje žele da probaju nešto novo, da naprave možda iskorak u svet svoje seksualne energije na jedan potpuno drugačiji i spiritualan način. Tako da tantrička masaža nije samo za one koje završavaju naš program tantre za budjenje ženske seksualnosti, već i za sve  koje su drugačije od većine i koje žele rad na sebi, upoznavanje sa svojim punim potencijalom kroz koncept tantre .

U tantričkoj grupi masaža prvih 30 min masira se celo telo istočnjačkim opuštajućim tehnikama, drugih  30 min masira se takodje celo telo ali sa  Indijskim  tantra tehnikama gde je  akcenat na akupresurnim tačkama, energetskim centrima i meridijanima koji prolaze delom i krozu regiju erogenih  zona tela (regija prva, druge čakre i solarnog pleksusa), gde primenjujemo drevne tantričke tehnike vođenja seksualne energije koja „topi“ energetske blokade na meridijanima i kao nijedna druga masaža omogućava da opustite i telo i duh jer je seksualna energija najsnažnija energija u ljudskom telu i kao takav pokretač, predstavlja svojevrsnu katarzu na tantričkim seansama.

.

Osvestite i oslobodite svoju blokiranu seksualnosti

tantric massage in Brno, erotic massage, erotska masaža novi sad, senzualna masaža za dame novi sad, eroetic massage in Budapest

Tantričko učenje je usmereno na ljudski potencijal, na energiju koju svaki čovek ima u sebi i na energiju koja ima moć oslobađanja od zatvorenosti, inferiornosti, pasivnosti, ustaljenih navika… jer sve to skupa unosi monotoniju koja se kasnije širi na sve aspekte života i rađa NEZADOVOLJSTVO.

Ono što je najvažnije napomenuti jeste da tantra nije samo orgazam kao što to misli većina ljudi na Balkanu. Tantra je mnogo dublja priča. To je umetnost kanalisanja seksualne energije stara preko 5.000 godina, a opet moderna I revolucionarna u isto vreme. Ona nas uči kako da se povežemo sa svojim prirodnim seksualnim osećanjima koja su duboko potisnuta u nama zbog tempa života, obaveza, zbog okoline, stresa koji nosi savremeni način života…

potrebe i strahove partnerke ili partnera (pod uslovom da ih prepoznaju nisu u stanju da ih otvoreno izraze), da je seksualni odnos sa partnerom po pravilu stereotipan, nagonski uslovljen, da je zadovoljstvo seksom isključivo lični čin ili služi kao neka vrsta podrazumevajuće aktivnosti u cilju dokazivanja seksualne moći.

Pridružite nam se i pokrenite svoju energiju!

Učite sa nama i od nas!

Ovladajte tehnikama za pojačavanje i produžavanje užitka koji osvešćuje Vaš orgazmički potencijal i podstiče duboko isceljenje i čišćenje tela, uma i duha usled velikog broja hemijskih reakcija u telu koje se dešavaju za vreme TANTRIČKE MASAŽE.

KAKO DA POVEĆATE SVOJ ORGAZMIČKI IQ?

DETALJNIJE O FILOSOFIJI TANTRI, TANTRIČKIM MASAŽAMA, KUNDALINIJU, ENERGIJAMA, BLOKADAMA…

SAZNAJTE NA JEDNOM OD NASIH SAJTOVA

www.tantrickamasaza.com