Svadbeni paket

Svadba. Jedan od najradosnijih, najromantičnijih i najstresnijih momenata u svačijem životu. Da bi sve na svadbi izgledalo savršeno, potrebno je za kratko vreme ispuniti mnogorokova, prenabregnuti  mnogo ograničenja i “nemogućih “ situacija. A to sve nosi veliku dozu pravog stresa koja se  odražava kako na anatomsko – fiziološkom nivou , tako i na mentalno – emocionalnom.

Da bi smo predupredili te snažne udare stresa na sve mladence i da bi svadba bila što veselija, bez ikakvih posledica stresa, od bolova u ledjima, bolova u kolenima, ramenima, kičmi, grupa fizioterapeuta iz Fizio centra Dunavski, koja je i sama prošla pripremu i cermoniju svadbe, koncipirala je ovaj SVADBENI PAKET uz savete mnogobrojnih mladenaca  koji su  nam kroz svoja iskustva pomogli da dodatno usavšimo ovaj paket.

  1. Masaža DUNAVSKI koja spade u top 5 masaža u našem fizio centru pa još sa  kakao buterom

    umesto standardnih ulja. Čist hedonizam. Uživanje i opuštanje koje se pamti . Sa svim svojim sastojcima, mineralima, proteinima, nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima A, B1, B2, B6 i E koji usporava starenje kože povecava i sposobnoš hidratacije, masaža kako buterom daje odmah vidljive efekte nakon masaže.Kakao buterom se podstiču nadražaji koji smiruju i opuštaju zbog oslobađanja serotonina i endorfina (hormona sreće).

Kakao, glavni sastojak kakao butera, sadrži polifenole koji vezuju slobodne radikale i neutrališu ih i tako štite kožu od preranog starenja. Sadrži mnoge minerale kao što su magnezijum, kalijum, fosfor i gvožđe, vitamine kao i ulje badema i aminokiseline neophodne sastojke koji nas održavaju u dobrom zdravlju.Upravo endorfin, koji opušta mozak, deluje na kožu stimulišuće i obnavljajuće.

Osim što poboljšava teksturu kože, čokoladna masaža je snažno tonificira, i svojim obnavljajućim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost.

  1. Moja lična masaža – predstavlja masažu koja se pravi specijalno na licu mesta i za svakog je posebna.

 

Nastanak ovako kompleksne masaže, mada je po kompleksnosti daleko od klasičnih masaža na kakve je većina navikla,  ima nekoliko faza u svom razvoju zbog svoje egzaknosti I osetljivosti :

 U prvoj fazi fizijatar ili neko od naših najiskusnijih fizioterapeuta će sa vama uraditi 6-7 dijagnostičkih procedura  da bi  imao što jasniji  uvid u stanje vašem mišićnog  ,osteopatskog sistema, radijusa vaših zglobova lokomotornog sistema,  svi pregledi kičmenog stuba koji se palpativno mogu uraditi , devijacije cervikalne kičme, dislokacije kukova, sva merenja refleksa .

Druga faza podrazumeva  razmenu mišljenja sa ostalih fiziopterapeutima  ili  fizijatrom na čemu će biti akcenat  za vreme MLM-a ( moja lična masaža ). Da li su to kukovi, ramena, vrat , kolena , trapezusi  ili neki drugi deo koji je akutno kritičan ili ima tendenciju da postane žarište bola u kratkom period  a sve aktivnosti na svabdbi, stojanje, igranje, štikle ili tesne cipele, dodatno će ga iziritirati I ubrzati atak bola.

  1. MEDICINSKA LIMFNA DRENAŽA

    je svakako neizostavan deo ovog SVADBENOG PAKETA. Morate razlikikovati obične “limfne drenaže“ koje se uče na vikend kursevima za masere, to su najprostije kozmetičke limfne drenaže koje I nemaju neko specijalno dejstvo , I MEDICINSKU LIMFNU DRENAŽU koju rade školovani fizioterapueti sa medicinskim iskustvom. Razliku sami prosduite izmedju vikend edukacije i 7 godina stručne medicinske edukacije i 15 godina iskustva  Medicinskoj limfnoj drenaži  svakako ćemo dodati  i našu masažu stopala  “Međ javom и međ snom “

NAPOMENA: Paket je patentiran I zaštićen kao intelektualna svojina  pod ovim imenom I predstavlja vlasništvo FIZIO CENTRA DUNAVSKI. Paket se može raditi ali isključivo uz naš sertifikat,našu obuku  I naš potpis. Svako kopiranje ovog paketa od njegovog imena pa do aktivnih tehnika, ili delova paketa ili imena, imaće za posledicu zakonske konsekvence koje će sud u Novom Sadu odrediti prema plagijatorima protiv kojih ćemo pokrenuti prijave preko naših advokata.

CENA PAKETA : 7.000 dinara.