Spinalna terapija bola

Kada kažemo „terapija bola „, klijneti koji su u Domovima zdravlja, poliklinikama, imali loših iskustava sa klasičnom medicinskom terapijom bola kroz injekcije, od mučnina, povraćanja, febrilnih stanja, drhtavica, glavobolja, verovatno će pomisliti da se i ovde radi o sličnoj terapiji. Na radost, ova terapija je poputno drugačija, potpuno prirodna jer mi i zagovaramo kroz naše koncepte potpuno prirodan pristup.

Terapija se odnosi isključivo na sferu muskulo-skeletnog sistema. Dakle, nije namenjena onkološkim pacijentima, post-hiruškim pacijentima koji i nakon operacije imaju ogroman atak bola.

Ko najviše uzima spinalnu terapiju bola ?

Spinalna terapija bola može se raditi preventivno kod manjih bolova ili kod većih bolova koje imaju uzrok u ledjima ( od cervikalne do lumbalne kičme ) .

Namenjena je klijentima koji puno vremena provode ispred računara ili u automobilu. Generalno klijenti kojima je posao vezan ili za prekomerno sedenje ili prekomerno stajanje. Nekada vežbe nisu dovoljne da bi se ovaj bol zaustavio jer nekada vežbe ovaj tip bola još više isprovociraju i onda rešavanje bude dosta duže i bolnije.

Ono što je prednost ove terapije u odnosu na klasične terapeutske pa čak i medicinske masaže, jeste to što je potreban manji broj dolazaka i terapije se ne moraju raditi svaki dan kao kod terapetuskih masaža. Terapija bola se može raditi 2 ili 3 puta nedeljno a prepručen minimalan broj je 5.

Konačan broj zavisi od osobe do osobe kao i od konkretnog problema.

Cena : 30 min – 3.000 din

45 min – 3.500 din

60 min – 4.000 din

Molimo vas da komentare o terapijama, terapetuskim , terapijskim masažama, ostavljate OVDE u odeljku TERAPIJE, kako bi svi komentari iz ovog dela bili na jednom mestu, za one koji žele da ih pročitaju. Hvala