Škola bioenergije „DUNAVSKI“

Bioenergija predstavlja ubedljivo jedan od najstarijih vidova prirodnog lečenja. Starija je od najstarijih religija sveta. Datirana negde na 8.000 godina pre n.e. Ne postoji nijedna religija iz bliže ili dalje istorije koja u sebi ne spominje lečenje bioenergijom samo pod različitim nazivima. Tako da bioenrgija ne pripada nijednoj religiji a svaka religija je prisvaja zbog njenih isceliteljskih sposobnosti.

Ono što je karakteristično za bioenergiju jeste to da vas bioenergija uvek prizove k sebi. Uvek vam se otkrije na neobične načine u svesti. Gotovo filmski, kod većine polaznika. Tako je bilo od iskona da su posvećeni na vrlo neobične načine otkrivali ovaj svoj dar. Neko je to oktrivao kroz san, neko kroz veoma izraženu intuiciju, neko kroz sopstvenu prozorljivost ( vidovitost). Načina je puno i veoma su neobični, pogotovu tako magično zvuče kada se pričaju u originalu od strane naših polaznika škole bioenergije.

.

Provera bioenergetskog zračenja dlanova

Školu bioenergije drži jedan od najpoznatijih Vojvodjanskih bioenergetičara i fizioterapeuta, Ivan M. Dunavski, koji je i predsednik Udruženja Bioenergetičara Vojvodine od 2021. godine i tvorac koncepta „DUNAVSKI“ spoj prirodne i službene medicine.

Ne postoji starosna dob kada možete upisati kurs. Naši polaznici se kreću od 19 godina pa do 70 godina. Bioenergija vas uvek prizove ka sebi i to je tako oduvek bilo.

Pre upisivanja škole bioenergije, potrebno je izmeriti da li posedujete bioenergiju kojom možete lečiti. Svi mi posedujemo bioenergiju koja nas održava živim. Da li posedujete mogućnost da drugim ljudima pomažete bioenergijom a da pri tim ne naškodite sebi, daju ći im vlastitu bioenergiju, to je pitanje na koje ćemo odgovoriti kada dodjete na prvi razgovor. Ako odgovor bude pozitivan, a to će pokazati vaši dlanovi, biće nam zadovoljstvo da edukujemo još jednog bioenergetičara koji će pomagati drugim ljudima.

Postoje 3 nivoa edukacije za bioenergetičara :

1.Osnovni nivo / cena 400 e

2.Napredni nivo / cena 400e

3.Master nivo / cena 600e

Mogućnost plaćanja na rate do završetka kursa.


Za detaljne informacije i prijavljivanje pozovite nas na : 061-145-0000 ,

Detaljnije o bioenergiji pogledajte na jednom od naših sajtova

www.bioenergija.rs i na www.bioenergeticar.rs