Poklon vaučeri

U dilemi ste šta da poklonite dragoj osobi a da poklon zaista bude pun pogodak. Budite originalni i praktični. Naše masaže i naši paketi (Dunavski exclusive) dar su koji se pamti i koji prija uvek i u svakoj prilici. Poklon koji pobeđuje sve dileme na temu darovanja. Pravi poklon. POKAŽI LJUBAV.

  

Naše poklon vaučere u DIGITALNOJ ili PAPIRNOJ FORMI možete preuzeti na više načina:

Ako govorimo o DIGITALNOM FORMATU VAUČERA, nakon uplate na naš račun koji se može izvršiti u svakoj pošti, banci ili nekim menjačnicama koje imaju transfer novca, vaučer možete dobiti u digitalnoj formi na:

  • Vašu e-mail adresu;
  • Vaš Facebook profil;
  • Viber ili WhatsApp na broj Holističkog Instituta „Dunavski“  061/145-00-00

———–  klikom na donju fotografiju, odaberite masažu za dragu osobu ili joj uplatite iznos  ———–

.

Stari dobri PAPIRNI VAUČER u našoj originalnoj koverti možete preuzeti na dva načina:

  • Dolaskom u naš Holistički Institut „Dunavski“ u ulici Vojvode Šupljikca br. 39 (OBAVEZNO JE NAJAVITI SE BAREM 2h UNAPRED jer se često dešava da su svi fizioterapeuti zauzeti i da nema ko da Vas primi)
  • Dostavom putem PostExpress-a, AKS-a, Bex-a ili neke druge kurirske službe u bilo koji grad Srbije, nakon uplate iznosa vaučera (ubaci broj računa) putem pošte, banke, menjačnice.
  • Vaučer možemo i mi dostaviti na određenu adresu u Novom Sadu. Cena usluge je 500 din.

Za one koji žele da budu potpuno originalni, izlazimo u susret tako što na našem već postojećem vaučeru sa unutrašnje strane možemo ištampati neku ljubavnu poruku, neki dobar citat… poruku koju ste Vi osmislili, pesmu koju ste Vi napisali… ili pak neku zajedničku fotografiju ili šta god Vi poželite. Ova usluga se dodatno naplaćuje 500 din. na cenu odabrane masaže i potrebno je obavestiti nas barem 24h unapred da bismo uradili pripremu, štampali na vreme i izvršili dostavu. Pustite mašti na volju, a sve ostalo ćemo mi realizovati.

Ako neko želi da ima APSOLUTNO DRUGAČIJI VAUČER OD SVIH OSTALIH, bez dodataka standardnom vaučeru koje inače prodajemo, rado ćemo saslušati Vaše želje i izaći Vam u susret u dizajniranju apsolutno novog, originalnog vaučera.

Vaučeri NISU VREMENSKI LIMITIRANI I MOGU SE ISKORISTITI BILO KAD bez ikakve doplate, ako je u međuvremenu neka od masaža ili terapija poskupela.