Pet ZEN Elemenata

Paket „5 zen elemenata“ se izvodi pet dana po 60 min. i predstavlja po učenju tradicionalne Kineske medicine, najbrži najprirodniji način podizanja 5 glavnih zdravstvenih parametara svakog čoveka, objedinjenih u duhu Ističnjačke filosofije u sveto trojstvo um, duh,telo. Tretman 5 zen elements se bazira na harmonizovanju i balansu pet najglavnijih težišta zdravlja.

1. dan: Element VODA/Limfni sistem i detox program

Prvog dana se radi medicinska limfna drenaža celog tela. Preferiramo da to bude Ruska škola medicinske limfne drenaže koju radimo već 15 godina i koja se fantastično pokazala.  Ranije smo ovaj tim limfne drenaže kombinovali i sa kaping terapijom ( staklenim ventuzama ), koju smo sada zamenili vakum sistemom, koji je mnogo praktičniji i manje bolniji a daje bolje rezultate. Od Vas se očekuje da tog tada unosite što više VODE u organizam kako bi toksine koje izbacujemo ruskom medicinskom limfnom drenažom , što pre elinisali iz vašeg tela kroz urin.

2-DRVO

2. dan: Element DRVO/Muskulo-skeletni sistem ( mišići, tetive, ligamenti )

Akcenat je na pojačavanju mišićnog tonusa, prokrvljavanja napetih mišića i smanjenju mišićnog spazma koji često nastaje kao posledica velikog stresa ili nepravilnog sedenja ( stajanja). Ovde  koristimo se elemetne Šijacu masaže,Thaia, Ma Uri, Lomi-Lomi, kao i kombinovanih medicinskih masaža u zavisnosti od mišićnog tonusa ili eventualnih problema sa ledjima ,vratom, ramenima, kukovima.

3-METAL

3. dan: Element METAL/Energetski sistem

Kombinovane enerteske tehnike Indije i Kine sa elemetima Čija i Reikiija za uspostavljanje harmonizovanog rada čakri i podizanja opšteg energetskog nivoa tela. Dominira bioenergetska masaža. Izuzetno nežna umirijuća i jako prijatna seansa. Bioenergetskas masaža je inače jedna od 5 najprodavanijih masaža kod nas i radi se nezavisno od ovog paketa.

4-VATRA

4. dan: Elemenat VATRA/Tantra

Podizanje Kundalini energije, budjenje potisnute seksualne energije, razbijanje energetskih blokada na meridijanima, sjedinjavanje prethodna 3 elementa.

5-VAZDUh

5 dan: Element VAZDUH / Dermatoloski sistem, nega lica i tela

Kratko i jasno – AKUPRESURA.

Nakon 4 vaša dolaska, stvari će početi da se kristalizuju. I nama će biti jednostavnije da viskom utvrdimo na kojim mestima se nalaze mijazmi na meridijanima. Onda pristupimo njihovom neutralisanju kako bi se prokom energije obavljao nesmetano kroz vaše meridijane i svaki unutrašnji organ dobio onoliko energije koliko mu je potrebno za efikasan, nesmetan i zdrav rad.

PAKET IMA NAJBOLJI EFEKAT ako se radi doslovce kako je napisan. Ako izuzmemo samo jedan njegov segment  ( od ovih 5 ) čitav koncept “ 5 ZEN ELEMENTS “ efekat se može značajno umanjiti ili poništiti . U dogovoru sa fizioterapeutom, može se još jednom ponoviti “ 2 dan“ ili “ 5 dan“ u slučaju da je klijentkinja jako blokirana ili ima odbojnost prema bioenergiji pa se umesto “ 3. dana“ ponovi drugi ili peti dan. Uvek imamo 20 % klijentkinja do koje ne možemo da dopremo ni bioenergijom ni tantrom. Prosto, blokade, averzija, strah, nepoverenje, stereotipi … su toliko duboko ukrenjeni u njoj da joj ne možemo prići sa te strane.


Promo cena svih 5 tretmana je 17.000,00 din


Vreme i stres ne možemo zaustaviti, ali možemo zasigurno ublažiti njihove posledice.

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre i  na našoj FB stranici :

https://www.facebook.com/Masaza-Dunavski-Novi-Sad-1449973701983180/


  • “ Dodir, kraljica čula, od svih čula razvija se prvi, odgore nam dato sredstvo koje razgoni samoću, Dodir nam kazuje da nismo sami, lišavanje Dodira sa drugima je kazna najgora od svih, Dodir znači vezu – odnos sa onim što je izvan nas, sa tlom pod nogama našim, naše spoznavanje stvarnosti temelji se na Dodiru “
    Umetnost Tvog Dodira vodi do Dodira sopstvene stvarnosti. Hvala Ivane!

    Marija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *