Paket „ZDRAVLJE“

Paket „ZDRAVLJE“ namenjen je osobama koje puno vremena provode u jednom položaju bilo da je to za kancelarijskim stolom … ispred računara … u automobilu … ili u nekim neprirodnim položajima uslovljenim prirodom posla. Nedostatak slobodnog vremena, brz tempo života , ostavljaju traga kako na vašim mišićima, tako na vašim kostima ili nervima. Reagujte na vreme i sprečite u dogovoru sa nama veće probleme koji akutni bol može da vam napravi, bilo da se radi o bolu u donjem delu ledja, ramenima, cervikalnoj kičmi, kukovima, kolenima, migrenozne glavobolje i još mnogo tog što pokriva naša fizio struka uz najsavreniju aparatnu terapiju, a sve potpuno BEZBOLNO

Paket „ZDRAVLJE“ koncipiran je tako da sadrži BESPLATAN PREGLED, DIJAGNOSTIKU PRE SVAKE TERAPIJE i 10 TERAPIJA koje u zavisnosti od karaktera i tipa Vašeg bola sadrže :

1. Set KIROPRAKTIKE ( ako problem zahteva : nameštanje kičme ili  pršljenova ili  diskusa ili nulto pozicioniranje koksalne regije ili …).
2. Set MEDICINSKIH MASAŽA ( masaže su prilagodjene dijagnozi koju dobijete nakon pregleda kod nas u cilju što bržeg otklanjanja bolne regije )
3. Set FIZIKALNE TERAPIJE
4. ULTRAZVUK
5. LASEROTERAPIJU
6. MAGNETNA TERAPIJA ( naš jedinstavni uredjaj za magnentu terapiju SMART PEMP 3 generacije koji posudjemo jedini u Vojvodini)
7. IFS 
8. EMS / TENS

I sve to po ceni od SAMO 100 e za 10 dana terapija. Trajanje svake terapije je 30 min .
Pre svake terapije se ponovo radi pregled i svaka terapija se prilagodjava Vašem trenutnom stanju.

FIZIO CENTAR – DUNAVSKI
Kabinet za fizikalnu terapiju, masaže, kiropraktiku, bioenergiju, kineziterapiju i tantru.

www.novisadmasaza.com

063-80-755-38