O nama

VERUJEMO U NAUKU ALI SE NE ODRIČEMO PRIRODE.

Za nas važi uvreženo mišljenje da brišemo granicu između lečenja i uživanja kao i da na nama specifičan način negujemo jedinstvo tela i duha. Duša je ono od čega sve zavisi i ono od čega svi zavise. Pored bioenergije, duhovnog koučinga, rada na sebi, duhovnog razvoja ( individulane i grupne seanse) ,  nudimo najveći broj masaža u Vojvodini (čak 33 masaže), pri čemu za neke od njih jedini u Vojvodini, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori posedujemo medjunarodne sertifikate ili su naši programi edukacija za iste, medjunarodno priznati .

Mnoge novosadjanke nas znaju i po odličnim anticelulit paketima a masaže ( neke koje samo mi radimo) su posebna tema .

Svi zaposleni u Holističkom centru „DUNAVSKI“ su strukovni fizioterapeuti ali su pored  akademskog medicinkog obrazovanja usavršavali se i u prirodnim načinima pomoći. Dakle, nismo od onih holističara koji negiraju nauku i medicinu. Svaki sistem pomoći ima svojih prednosti i nedostataka. To je jedina istina. Ne pomaže uvek svakom sve. Negde čoveka koči njegov mentalni sklop a negde ima i karme.

ZAŠTO MI?

  • Zato što smo u sferi fizikalne terapije, rehabilitacije, masaža i borbe protiv celulita preko 15 godina.
  •  sa ponosom negujemo i drevne Istočnjačke veštine pomoći , potpuno prirodno, u skladu sa individualnim potrebama naših pacijenata ( bioenergija, akupresura…).
  • Imamo individualan pristup svakom pacijentu i svakom klijentu.
  • Zato što su sve naše kolege školovani fizioterapeuti specijalizovani za određene vrste problema i konstantno se edukuju i obogaćuju svoje znanje na raznim seminarima u zemlji i inostranstvu (Češka, Mađarska, Grčka, Hrvatska).
  • Jedini u Srbiji radimo Spiritulanu tantričku masažu i jedini smo već 15 godina
  • Radimo nesumnjivo najviše masaža u Vojvodini (i po karakteru i po tehnikama) – ČAK 33 MASAŽE –
  • Zato što imamo NAJBOLJI ANTICELULIT PAKET „MEGALUX“ (kombinacija maderotepije – oklagija, terapijskog ultrazvuka , ruske škole limfne drenaže, vakuuma i posebnog ulja rađenog po našoj recepturi, uz sve naše iskustvo od 15 godina u borbi protiv celulita).
  • Jedini u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji radimo tri vrste masaža (tantrička masaža, bioenergetska masaža i Dunavski masaža). Sve tri spadaju u TOP 5 masaža u našem Holističkom Institutu „DUNAVSKI“.
  • Zato što mi zaista brišemo granicu između lečenja i uživanja.

I ZATO NAM SE VERUJE JER SMO ZNANJE STAILI U OZBILJNIM MEDICINSKIM USTANOVAMA GODINAMA UNAZAD.

Ivan M. Dunavski

Strukovni fizioterapeut, , bioenergetičar, Reiki master (4. stepen), terapijski specijalista neuro-muskularne patofiziologije. Rođen je 1979. godine. Završio je 3 srednje škole: srednju medicinsku smer za fizioterapeuta, opšti smer medicinski tehničar i srednju muzičku školu, a diplomirao je na državnoj Muzičkoj akademiji i Visokoj zdravstvenoj školi u Beogradu…

detaljnije

Viktorija Sergejevna Lozinovic

Rođena 1976. u Kalinjingradu u Rusiji. Završila je srednju medicinsku školu, smer za fizioterapeuta, da bi nakon nje upisala i diplomirala Medicinski konzervatorijum u Moskvi i specijalizirala se za oblast fizikalne medicine. Paralelno kao i Ivan M. Dunavski, usavršavala se u filosofiji koncepta šijacu…

detaljnije

 

Tijana Ivanković 

Rođena 1978. u Novom Sadu. Završila je srednju medicinsku školu, opšti smer  i smer za fizioterapeuta, a onda je upisala i diplomirala na Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu. Kao fizioterapeut i strukovna pedijatrijska sestra, najviše voli rad sa decom…

detaljnije