O nama

VERUJEMO U NAUKU ALI SE NE ODRIČEMO PRIRODE.

Za nas važi uvreženo mišljenje da brišemo granicu između lečenja i uživanja kao i da na nama specifičan način negujemo jedinstvo tela i duha. Duša je ono od čega sve zavisi i ono od čega svi zavise.Radimo ubedljivo najveći broj masaža u Vojvodini (čak 33 masaže), pri čemu za neke od njih jedini u Vojvodini, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori posedujemo medjunarodne sertifikate ili su naši programi edukacija za iste, medjunarodno priznati .

Mnoge novosadjanke nas znaju i po odličnim anticelulit paketima a masaže ( neke koje samo mi radimo) su posebna tema .

Svi zaposleni u Holističkom centru „DUNAVSKI“ su strukovni fizioterapeuti ali su pored  akademskog medicinkog obrazovanja usavršavali se i u prirodnim načinima pomoći. Dakle, nismo od onih holističara koji negiraju nauku i medicinu.

ZAŠTO MI?

  • Zato što smo u sferi fizikalne terapije, rehabilitacije, masaža i borbe protiv celulita preko 15 godina.
  •  sa ponosom negujemo i drevne Istočnjačke veštine pomoći , potpuno prirodno, u skladu sa individualnim potrebama naših pacijenata.
  • Prvi u Vojvodini smo počeli da radimo masaže za trudnice.
  • Prvi u Vojvodini smo počeli da primenjujemo POLID protokole nakon estetskih hiruških operacija ( post-hiruškoj rehabilitaciji nakon liposukcije, BBL-a) kao i ONKOLID protokola nakon hiruških intervencija u onkologiji posebno formiranja limfedema nakon zračenja ili mastektomije.
  • Imamo individualan pristup svakom pacijentu i svakom klijentu.
  • Zato što su sve naše kolege školovani fizioterapeuti specijalizovani za određene vrste problema i konstantno se edukuju i obogaćuju svoje znanje na raznim seminarima u zemlji i inostranstvu (Češka, Mađarska, Grčka, Hrvatska).
  • Radimo nesumnjivo najviše masaža u Vojvodini (i po karakteru i po tehnikama) – ČAK 33 MASAŽE –
  • Zato što imamo NAJBOLJI ANTICELULIT PAKET „MEGALUX“ (kombinacija maderotepije – oklagija, terapijskog ultrazvuka , ruske škole limfne drenaže, vakuuma i posebnog ulja rađenog po našoj recepturi, uz sve naše iskustvo od 15 godina u borbi protiv celulita).
  • Zato što mi zaista brišemo granicu između lečenja i uživanja.
  • Zato što imamo jedini u Vojvodini strukovnog fizioterapeutea koji je na strukovnoj specijalizaciji iz radiologije a to poznavanje radiologije nam daje u praksi ogormnu širinu u mogućnostima diferencijalnih dijagnoza što jako dobro znaju naši pacijenti.

I ZATO NAM SE VERUJE JER SMO ZNANJE STAILI U OZBILJNIM MEDICINSKIM USTANOVAMA GODINAMA UNAZAD.

Ivan M. Dunavski

Strukovni fizioterapeut, trenutno na strukovnoj specijalizaciji iz radiologije u Beogradu u kliničko-bolničkom centru “ dr Dragiša Mišović“ departman za ultrazvučnu dijagnostiku, omiljena oblast rada neuro-muskularna patofiziologija. Predsednik je Udruženja bioenergetičara Vojvodine a takodje je reiki master (4. stepen). Rođen je 1979. godine. Pre nego je ušao u sve medicine, diplomirao je na državnoj Muzičkoj akademiji. U slobodno vreme svira klavi, obožava da kuva, plovi njegovim brodom.

detaljnije

Vladislava Stanković

Vladislava Stanković, rodjena je 1995. godine u Novom Sadu.  Završila je srednju medicinsku školu,  smer za fizioterapeuta, da bi nakon nje upisala i diplomirala na  Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, smer za fizioterapeuta.

detaljnije

 

Tijana Ivanković 

Tijana Ivanković je rođena 1987. u Novom Sadu. Završila je srednju medicinsku školu, opšti smer  i za fizioterapeuta, diplomirala na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu, smer strukovna medicinska sestra,

detaljnije