Najčešća pitanja

Kako se vrši rezervacija termina ?

Rezervacija se vrši ISKLJUČIVO putem telefona ( +381 (0)61 145 0000 ), putem kontakt forme na našem sajtu , putem e-maila office@dunavski.com

Nemojte bez ikakve najave dolaziti da zakažete termin. Može se desiti da smo u tom momentu na pauzi i da nismo kod nas u centru. Onda ste džaba dolazili. Najsigurniji i najbrži način rezervisanja je telefonski poziv. Kratko, jasno i praktično

.

Ozbiljni , kulturni i vaspitani klijenti

Stalo nam je da imamo ozbiljne klijente kao što je i našim klijentima stalo da imaju ozbiljne, obrazovane , kulturne i iskusne fizioterapeute. Zato smo uveli ovih par mera da bi nas oni neozbiljni zaobišli.

Dopisivanje preko sms-a, vibera ili wp-a?

Postoji jedan izvestan broj klijenata ( u muškom rodu ) koji šalju poruke tipa : Kada ima slobodan termin ? Kako izgleda kurs masaže ? Kako se radi tantra ?

Na takva pitanja ne odgovaramo jer nemamo naviku da se kuckamo klijnetima. A druga stvar, takva pitanja zahtevaju popričino duge odgovore gde se uvek nadju dodatna pitanja. Dakle, sve što vas zanima, možete sazanti isključivo pozivom na broj telefona 061/145-00-00.

– Kašnjenje na zakazan termin

Neki klijenti smatraju da je normalno da zakažu termin na 60 minuta, da zakasne 15 minuta i da plate 45 minuta. Gospodo, kod nas takva neozbiljnost nije moguće. Ako je termin zakazan na 60 minuta, biće naplaćeno 60 minuta jer nismo mi krivi zbog kašnjenja. Mi smo bili tu u dogovorenom terminu. Naš deo vremena je ispoštovan bio.

– Kasno otkazivanje termina

Svaki anticelulit termin koji se ne otkaže barem 12h ranije , biće naplaćen kao da je radjen. Zato se svi anticelulit tretmani plaćaju unapred. Taj termin smo čuvali za vas. Odbili smo nekog drugog da bi radili sa vama a vi se niste pojavili. Nekog drugog nemamo vremena da ubacimo jer ste nam kasno javili ili nam uopšte niste javili. Da nam ne bi propao termin zbog vaših obaveza ili neozbiljnosti, termin će biti naplaćen kao da je radjen.

Nedolazak na zakazan vaučer termin

Imamo ponekad slučajeve, da neko zakaže masažu za koju je dobio vaučer i ne pojavi se na termin. Čak ne smatra za kulutrno da pozove i izvine se a onda zove i traži novi termin. Takav vačuer se smatra iskorištenim. Mi smo vas čekali, čuvali termin, odbili nekog drugog da bi vama čuvali termin a vi se niste pojavili i tražite novi termin. Nemoguće. Naše vreme ne sme da propada zbog bilo čije neozbiljnosti. Kao što vi poštujete vaše vreme, tako i mi poštujemo naše vreme.

.

https://novisadmasaza.com/anticelulit-masaza/

Par saveta pre nego stignete kod nas :

 • Nemojte jesti teške obroke barem 1h pre dogovorenog termina.
 • Poželjno je doći na masažu sa ispražnjenom beškom I crevima, UREDNO ISTUŠRANI.
 • Ukoliko zakasnite, vaš termin će biti kraći za vreme za koje ste zaksnili sem ako iza vas ima slobodan termin I terapeut Vam izadje u susret .
 • Ako imate rezervisan termin za masažu od 60 minuta, zakasnite 15 minuta, ne možete tog trenutka promeniti trajanje masaža na 45 min, već ćete platiti termin od 60 minuta koji smo držali  rezervisali za vas.
 • Dodjite barem 5 minuta ranije pre zakazanog termina da bi se lepo pripremili sa masažu.

.

U kojim slučajevima nije dozvoljeno izvoditi masažu?

 • Nedijagnostikovan bol u odredjenoj zoni na kojoj se planira manuelno tretirati mišic ili grupa mišica.
 • Opekotine ili otvorene rane
 • Frakture
 • Rak
 • Trudnoca ( sem specijalne masaže za trudnice)
 • Reumatoidni artritis
 • Alergijske rekacije na ulja za masažu.

.

Da li mogu da se masiram ako imam proširene vene i ispucale kapilare ?

U zavisnosti od stepena oštećenja i regija na kojima se nalaze oštećenja, moguće je izvoditi odredjene masaže u dogovoru sa našim fizioterapeutima.

.

Da li boli anticelulit masaža?

Uglavnom da ali samo u početku na prvih par masaža. Nakon tog se klijentkinje toliko naviknu na anticelulit masažu ( maderoterapiju ) da jedan mali broj njih i zaspe a drugi manji broj umesto deep relaksa, uzima anticelulit masažu. Prag bola je individualna percepcija bola tako da je diskutabilno govoriti o tome. Fizioterapeut će vam pokazati praktično doziranje pritiska oklagijama ( maderama) i ako to bude bolno za vas, smanjićie i upozoriće vas na to da bi pritisak trebao biti veći. Ako oseti da možete da izdržite više preko onog prosečnog pritiska, skrenuće vam pažnju da će ići dublje i ako osetite jak bol da mu to odmah kažete. Dakle, uvek se prilagodjavamo vašem pragu bola, sem u situacijama da imate minoran prag bola i da pri tako malom pritisku oklagijama ne možemo ama baš nikako delovati na to da se celulit ukloni. Takvih klijentkinja ima jako malo, možda 2-3 godišnje što je zanemarljivo malo. Uvek možemo manji pritisak ( ako boli ) da nadomestimo količinski, brojem masaža i napravimo isti efekat. Npr. klijentkinje koje imaju nizak prag bola umesto 10 masaža uzimaju 20 masaža koje radimo malo nežnije u odnosu na stanardni paket i efekat bude isti ili i bolji ozbzirom na broj masaža. Sve je stvar dogovora sa fizioterapeutom.

.

Kada krenuti sa anticelulit tretmanima?

Nemojte da rezervišete  tretmane u ciklusu. . Neki idelani moment je peti –šesti dan ciklusa ali kod MEGALUX PLUS paketa, sasvim je sve jedino, sem u ciklusu! 15-2o anticelulit tretmana se smatra minimumom,rade se dva do tri meseca s tim što prvih 10 ide svaki drugi ili treći dan . Megalux plus paket je strogo zabranjeno raditi kod bivših onkoloških pacijenta kao i kod pacijenata koji imaju srčanih problema,pejstmejker. To nam obavezno naglasite u telefonskom razgovoru, mada će vas za svaki slučaj i naši fizioterapeuti pitati.

.

.

Koliko devojka mora da ima god, da bi krenula na maderoterapiju ?

Obično je to sa 15, 16 god. Vec sa 19 god devojke bi trebale redovno da idu na masažu da ne bi dobile veliku deformaciju celulita i održale idealnu gradju i tkivo.

.

Da li tokom trudnoće treba primenjivati maderoterapiju?

Apsolutno ne !

.

Da li je preporučljivo tokom mentstruacije primenjivati tretman maderoterapije ?

U ciklusu je zabranjeno raditi sve vrste masaža , sem medicinskih ( ne terapetuskih, već medicinskih )

.

Da li je preporucljiva anticelulit masaža za osobe koje imaju problem proširenih vena?

Nakon pregleda nekog od naših fizioterapueta , donismo odliku da li smemo da radimo anticelulit masaže ili ne.

.

Da li je tokom dojenja preporučljiva anticelulit masaža?

Kao i tokom trudnoće, anticelulit masaža posle porođaja takođe nije preporučljiva. Zapravo je bolje da krenete sa tretmanima kada prestanete da dojite bebu.

.

Diskus hernija se masažom može srediti?

Samo masažom ne.To je jedan mit u Srbiji. Možda bude nekog trenutnog olakšanja par dana, ali prolaps diska ćei dalje praviti problem. Čak ni operacija ne daje efektivnost od 100 odsto.

Za ostala pitanja konsultuje nas putem telefona 0611450000 .

.