Menadžer masaža

.

Kako je nastala Menadžer masaža – naša autorska masaža

„Nakon par godina  kliničke prakse,  vremenom sam počeo uvidjati zajedničke simptome klijenata koje se obično nalaze na izuzetno odgovorim pozicijama, puno vremena provode ispred računara ili dobar deo dana u automobilu. Te sličnosti su se odražavale kako na muskularnom (mišićnom) nivou, tako na energetskom i psiholoskom nivou. Najčešća identična simptomatika bila je : bolovi u ramenom pojasu, bolovi u cervikalnoj kičmi , skraćeni pektoralni mišići, blage protruzije lobanje. Pored njih učestali simptomi kod nekih bili su i : povremene migrenozne glavobolje, bolovi u lumbo-sakralnoj kičmi , cervikalni sindrom, razne vrste diskopatija i neuropatija, karpalni tunel, loš san, nervoza.

Ovu simptomatiku nikako nisu mogle da reše klasične kozmetičke masaže ( c3 grupa ) kao što je deep relaks, sportska, famozna terapetuska masaža pa ni samo šijacu, jumeiho i neke druge masaže koje radimo sličnih stilova.

Pošto su skoro sve maseže sem terapijskih /medicinskih ,  tantre i bioenergije, prilično uopšteno koncipirane, rešio sam da svo svoje znanje od 33 vrste masaža, svoje medicinsko obrazovanje  i tadašnje višegodišnje  kliničko isksutvo upotrebim i napravim CILJANU masažu za svaki simptom ponaosob koji se javlja kod menadžer stanja. Nakon intezivnih testiranja, i doradjivanja nakon 6 meseci, nastala je Menadžer masaža. Jedna od 5 masaža najprodavanijih u Holističkom institutu Dunavski .“

Ivan M. Dunavski, strukovni fizioterapeut

,

.

Konačno masaža po vašoj meri

Za klijente odgovornih profesija koje su konstatno pod stresom, deficitom slobodnog vremena za sebe, ograničene rokovima I gomilom obaveza bilo poslovne ili privatne prirode. Klijenti koji puno vremena provode ispred računara, nemaju previše vremena da posvete treningu. Nedovoljno  se kreću, ne bave se dovoljno  fizičkim aktivnostima, pripremili smo specijalnu kombinaciju masaža. Ta posebna kombinacija obuhvaćena je jednim imenom, Menadžer masaža i  obuhvata elemente iz čak 12 različitih masaža. Tehnike iz kojih se sastoji naša Menadžer masaža, pozajmljene su i prepravljene iz  relaks masaže, antistresa, medicinskih masaža, terapijskih procedura, medicinskih limfnih drenaža,  Thai, Jumeiho kocubana, Bioenergetske masaže, Šijacu, Reiki, Ma-URI, Detoks, Sportska, Refleksologija. Njihovi delu  su usko fokusirani na probleme sa kojima se najčešće sreću klijenti koje smo gore opisali.


Šta sve dobijate našom Menadžer masažom

  • Opuštanje nervnog sistema
  • Razbijanje energetskih blokada koje su nastale kao posledica stresa na meridijanima kroz koje protiče ČI energija a koja se odražava na vitalnost svih organa
  • Opuštanje mišićnog sastava koji je najviše napet bilo zbog sedećeg položaja ispred računara,bilo da je ukočenost posledica velikog stresa.
  • Detoksikaciju organizma jer sadrži delove medicinske lifmne drenaže koja je po efektima daleko  bolja od klasične ( kozmetičke)  limfne drenaže.
  • Pojačava mikrocirkulaciju, stimuliše metabolizam i limfni sistem i na taj način ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija sto posledično povoljno utiče i na izgled kože.

Menadžer masaža možemo reći da predstavlja spoj modernih i tradicionalnih masaža, kao i sam naš koncept Dunavski , spoj moderne i istočnjake medicine.

.

.


  • Kao brenč menađžer u banci,svakodnevno prolazim kroz stres na poslu.To je već hronična stvar sada.Išla sam ranije kod par 7 masera ali te masaže su bile preblage za ono što je meni trebalo. To su klasične masaže koje možete naći svuda. Za Ivana sam čula preko koleginice koja je bila na nekoj istočnjačkoj masaži, i bila ja oduševljena efektima i za vreme a i posle masaže. Probala sam prvo relaks masažu i odmah svatila da imam posla sa profesionalcem jer i ta relaks masaža nije obična relaks masaža. Već nakon prve masaže sam osetila benefite. Posle nje, došla sam na Menadžer masažu i od tada jednom u 15 dana je redovno praktikujem. Zaboravila sam na bol u kičmi i ramenima a i san mi je postao drastično bolji.

  • Sledecih godinu dana za mene druga masaze ne postoje sem ove 🙂 🙂 🙂 Mnogo mocna masaza. Tacno u momentu pogadja bolne tacke . Kao da sam bila vec sto puta kod Ivana na masazi . Vrhunska masaza . Bojala sam se da ne bude preagresivna , ali ne. Bas bas ono sto mi treba. Nije dosadna kao standardni relax od kog imas samo efekta sutradan, vec je dozirana sa ukusom i sa merom. Sve dame koje imaju posla istovremeno sa stresom i dugotrajnim sedenjem u jednom polozaju, moraju barem jednom probati ovo. Kad ovo probate jednom, zaboravicete relax masazu .

  • Dok nisam upoznala gospodina Ivana , mislila sam da je moj Kinez najbolji terapeut na svetu. On pa 5 mesta ništa pa svi ostali kod kojih sam bila . Po preporuci moje sestre koja je kod Ivana bila na tantričkoj masaži, otišla sam na menadžer masažu jer sam imala sve simptome koje nosi užurban život sa manjkom slobodno vremena. Dečko koji je prebacio i nadmašio sva moja očekivanja. Toliko istočnjačkih tehnika na jednom mestu sjajno doziranih prema mojim mišićima, iskusno uradjenih , ljubazan , strpljiv , vedar , uvek nasmejan i iznad svega profesionalac svog posla. Sada imam problem da se ponovo naviknem na mog Kineza i željno isčekujem dolazak u Srbiju. Pozdrav iz Čikaga. P.S. Masaža vredi za sve novce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.