Anticelulit masaža (paket Megalux PLUS)

maderoterapija novi sad, holistički institut dunavski, najbolji anticelulit tretmani novi sad, najbolja maderoterapija vračar, najbolja maderoterapija Voždovac

(Najbolji i ubedljivo najprodavaniji anticelulit  paket  masaža “ Megalux PLUS „u 2015/16/17/ 18/ 19 /20 / 21 / 2022. godine )

TRAJANJE TRETMANA MEGALUX PAKETA  : 45 min
TRAJANJE TRETMANA „MEGALUX PLUS “ PAKETA  : 60 min

AKTIVNO VREME MASAŽE  MEGALUX  PAKETA  : 45  min
AKTIVNO VREME MASAŽE  “ MEGALUX PLUS “ PAKETA  : 45 min

MegaluxPLUS anticelulit paket sadrži :

 • MADEROTERAPIJU (masaža oklagijama ) I to masažu sa čak 16 elemenata ( jedini u Novom Sadu koristimo Maxmadero paket koji sadrži 16 različitih vrsta madero elemenata – oklagija za masažu, predvidjenih za sve tipove celulita, stepene I nivoe.
 • ULATRAZVUK  na 2 frekvencije ali ne kozmetički , već medicinski (terapijski )  koji koristimo i u fizikalnoj terapiji na drugim frekvencijama. Medicinski ultrazvuk ima gotovo duplo veću pentraciju I 7-9 puta je snažniji. Uz naše 17-o godišnje iskustvo I medicinsko obrazovanje koje se konstantno usavršava, potpuno ste bezbedni.
 • VAKUUM SISTEM  je odličan saveznik u borbi protiv celulita.  Ne kineske silikonske ventuze već zaista aparat za vakum.

 • RUSKA škola limfne drenaže. Pored engleske medicinske škole lifmne drenaže,ruska ima  najbolje istočnjačke tehnike. Rade je iskljčivo fizioterapeuti u svim ozbiljnijim klinikama u svetu. Odlična je kada god se pojavi problem vezan za limfu  bez obzira da je u pitanju post-hiruška rehabilitacija ili celulit. Celulit jeste problem koji izmedju ostalih faktora nastaje usled nedovoljno aktivnog limfnom sistema.
 • ANTICELULIT ULJE  koje se spravlja isključivo po našoj dobro čuvanoj recepturi, baziranoj na 17-o godišnjem iskustvu u eliminaciji celulita i modelovanju tela. Naše ulje se čuva u posebnoj aluminijumskoj termo ambalaži i pravi se specijalno za svaku klijentkinju. Pošto ne poseduje nikakve hemijske stabilizatore, rok upotrebe je samo 30 dana. SVE APSOLUTNO PRIRODNO i najbolje za vašu kožu.

SERTIFIKAT  FIRME OD POVERENJA KOJU JE DOBIO NAŠ CENTAR DUNAVSKI 

sertifikat firme od poverenja

NAJČEŠĆE ZABLUDE I MITOVI O CELULITU – klik na link

NAJBOLJI U BORBI PROTIV CELULITA, MEGALUX PLUS PAKET OBUHVATA:

 • KOMPLETEAN Megalux paket od 45 min  ali  sa dodatnim vektorskim polarizujućim IFVS uredjajem u trajanju od 15 minuta elektro-magnetnog razbijanja celulita, što ukupno daje trajanje paketu 60 min i to razbijanja celulita na ćelijskom nivou pri frekvenciji od 80 Herca ( ne mešati sa ultrazvučnom sondom od 0,80Hz i 0,40Hz ) gde uredjaj sa IFVS ima sledeće uloge :
 • Stabilizacija potencijala ćelijske membrane koja je usled skladištenja celulita narušena kompresijom.
 • Aktivizacija enzimskih sistema i sinteze enzima kao i posledica toga stimulacija anaboličkih procesa.
 • Povećanje elastičnih ertrocita  normalizaciju endotelnog  održavanja fibrinskog filma.
 • Istopolno magnetisanje celulitskih folikula tako da se oni medjusobno počnu udaljavati što dodatno ubrzava njegovu razgradnju i izbacivanje putem limfe ( urina i stolice) van tela jer kada je celulit kompaktan ( tvrdokorni) onda je jako teško detaljno neutrališe.
  Da ne budemo shvaćeni pogrešno:  Tvrdokorni celulit se može skinuti i samo sa maderama (sa oklagijama), ali tada mnogo više boli i mnogo duže traje i naravno mnogo više košta. U cilju što bržeg izbacivanja i što većeg smanjena bola ,  IFVS elektro-magnetni uredjaj se pokazao fenomenalno u razbijanju i razgradji celulita u prelomnim fazama anticelulit masaža.

Pored sastava ova dva najprodavanija paketa,  osnovna razlika izmedju „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS“ anticelulit paketa razlika je svakako i u dužini trajanja . Megalux traje 45 min dok MEGALUX PLUS traje 60 min, tako da ćete za samo 5.000 dinara više , dobiti ČAK 150 MINUTA  duže masaže što nikako nije zanemarljivo. Mnogo žena počne sa Megalux paketom, ali nakon trećeg tretmana se prebaci na Megalux PLUS.

Cena ovog najprodavanijeg paketa od 2015.godine  je 27.000 za 10 anticelulit masaža.

ONO ŠTO JE PROSLAVILO NAŠ  „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS „ANTICELULIT PAKET, PORED EFIKASNOG NEUTRALISANJA CELULITA JESTE I TENDENCIJA SMANJIVANJA OBIMA TRETIRANIH POVRŠINA .

anticelulit masaže

RASPORED GRUPNIH  KURSEVA  MADEROTERAPIJE  SRBIJA :

BEOGRAD 2 -5  JULI         KRAGUJEVAC : 13-15  JULI            KRALJEVO   20-22 JULI                      NOVI PAZAR /RAŠKA / TUTIN    27-29 JULI             NIŠ 5-7 JULI

RASPORED GRUPNIH KURSEVA  MADEROTERAPIJE  CRNA GORA 

PODGORICA : 7-9 JULI    , BUDVA 10-12- JULI

RASPORED KURSEVA  MADEROTERAPIJE  MAKEDONIJA 

Skoplje   15-18 JULI  .

Kursevi se mogu držati i van zakazanih termina ako se sakupi dovoljan broj polaznika . Budući polaznici iz gradova koje nismo naveli, takodje imaju mogućnost da ovladaju najefikasnijim tehnikama maderoterapije i povećaju mnogostruko svoj profit. Pozovite nas radi dogovora – Više informacija , pozivom na broj  061/145-0000

Edukacije i kursevi mogu se raditi individualno ( sa svakim polaznikom ponaosob )  ili grupno. Cena za individualni kurs je veća od grupnog kursa.