Međ javom i međ snom

Međ javom i međ snom je masaža stopala bazirana na našem osamnaestogodišnjem iskustvu fizioterapueta i bioenergetičara a u dogovoru sa jednom od srpskih najpozantijih refleksologa gospođom dipl. ing. Tamarom Milenković iz Beograda koja je bila naš pacijnet i koja nam je preporučila i savetodavno i praktično na koji način treba da izgleda ova masaža stopala.

Mi smo osmiliti tehnike a Tamara ih je povezala u jednu nit, u jednu savršenu celnu. Koliko god da imate dobro osmišljene tehnike, ako one ne sadejstvuju kao jedno, masaža je osudjena na neuspeh.

Masaža stopala

Mnogi od vas se verovatno pitaju zašto ovu masažu koja se odnosi na stopala, nismo nazvali jednostavno kao svi ostali: „masaža stopala“.

Odgovor bi glasio:  Zato jer bi bio greh ovako jedan filigranski rad u svetu profesionalnih masaža, prepun detalja i duha istoka,svesti na nivo najprostijih Srpskih vikend kurs masaža stopala. Masaža „Medju javom i medj snom“  obogaćena je  iskustvom,  posvećenosti poslu i ljubavi prema Istoku, dubokom poštovanju prema  njegovoj tradiciji.

Gotovo svaka klijentkinja koja je probala našu masažu stopala „Međ javom i međ snom“ izjavila je da se osećala kao da budna spava. Iz velikog pijeteta prema našem uvaženom pesniku Lazi Kostiću, to stanje koje izaziva naša masaža stopala, nazvali smo po jednoj od njegovih najpozatijih pesama.

.

.