Međ javom i međ snom

Međ javom i međ snom predstavlja masažu stopala baziranoj na našem petnaestogodišnjem iskustvu fizioterapueta i bioenergetičara a u dogovoru sa jednom od srpskih najpozantijih refleksologa gospođom dipl. ing. Tamarom Milenković iz Beograda koja je bila naš pacijnet i koja nam je preporučila i savetodavno i praktično na koji način treba da izgleda ova masaža u koju smo utkali dobar deo našeg 15-o godišnjeg  isksutva i znanja iz oblasti Istočnjake medicine i njihovih masaža. Mi smo osmiliti tehnike a Tamara ih je povezala u jednu nit, u jednu savršenu celnu. Koliko god da imate dobro osmišljene tehnike, ako one ne sadejstvuju kao jedno, masaža je oseudjena na neuspeh.

 

Mnogi od Vas se verovatno pitaju zašto ovu masažu koja se odnosi na stopala, nismo nazvali jednostavno kao svi ostali: „masaža stopala“.

 

Odgovor bi glasio:  Zato jer bi bio greh ovako jedan filigranski rad u svetu profesionalnih masaža, prepun detalja i duha istoka, obogaćen  iskustvom,  posvećenosti poslu i ljubavi prema Istoku, dubokom poštovanju prema  njegovoj tradiciji, kakva je naša masaža MEĐ JAVOM I MEĐ SNOM, svesti na nivo najprostijih, najtrivijalnijih vikend kurs masaža stopala ili ovog smeća od kvazi-refleksologije koje prodaju u Novom Sadu i Beogradu po raznim frizerskim ili kozmetičarskim salonima ili salonima za kozmetičke masaže (relaks, antsitres, vulkansko kamenje, anticelulit , sportska , terapetuska), od strane vikend kurs masera a suštinski nikakve veze nema ni približno sa pravom refleksologijom. O tome imate detaljnije u delu koji se zove KORISNI SAVETI( kako da prepoznate pravog refleksologa od nekog priučenog vikend kurs maser/folera/gurua/iscelitelja/holističkog terapeuta i slične gluposti kako sebe vole da krste).

 

Gotovo svaka klijentkinja koja je probala našu masažu stopala „Međ javom i međ snom“ izjavila je da se osećala kao da budna spava  a iz velikog pijeteta prema našem uvaženom pesniku Lazi Kostiću, to stanje koje izaziva naša masaža stopala, nazvali smo po jednoj od njegovih najpozatijih pesama.