Masaža toplom čokoladom

 

Za hedoniste koje idu dalje od proseka. Za one koji jedu život velikom kašikom. 

Masaža toplom čokoladom predstavlja prelepo iskustvo.

Baza preparata je bademovo ulje koje je toliko blago da ga za masažu mogu koristiti deca i trudnice. Sa svim svojim sastojcima, mineralima, proteinima, nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima A, B1, B2, B6 i E koji usporava starenje koze povecava i sposobnoš hidratacije, daje odmah vidljive efekte nakon masaže. Čokoladom ili kakao buterom se podstiču nadražaji koji smiruju i opuštaju zbog oslobađanja serotonina i endorfina (hormona sreće).

Kakao, glavni sastojak preparata, sadrži polifenole koji vezuju slobodne radikale i neutrališu ih i tako štite kožu od preranog starenja. Sadrži mnoge minerale kao što su magnezijum, kalijum, fosfor i gvožđe, vitamine kao i ulje badema i aminokiseline neophodne sastojke koji nas održavaju u dobrom zdravlju. Upravo endorfin, koji opušta mozak, deluje na kožu stimulišuće i obnavljajuće.

Osim što poboljšava teksturu kože, čokoladna masaža je snažno tonificira, i svojim obnavljajućim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost.

 

.

 

.

 

 

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *