Masaža stopala

.

Masaža stopala „Međ javom i međ snom“ bazirana je na našem osamnaesto godišnjem  iskustvu fizioterapueta i bioenergetičara a u dogovoru sa jednom od srpskih najpozantijih refleksologa gospođom dipl. ing. Tamarom Milenković iz Beograda koja je bila naš pacijnet i koja nam je preporučila i savetodavno i praktično na koji način treba da izgleda ova masaža u koju smo utkali dobar deo našeg 15-o godišnjeg  isksutva i znanja iz oblasti Istočnjake medicine i njihovih masaža. Mi smo osmislili tehnike a Tamara ih je povezala u jednu nit, u jednu savršenu celnu. Koliko god da imate dobro osmišljene tehnike, ako one ne sadejstvuju kao jedno, masaža je osudjena na neuspeh.

.

Međ javom i međ snom

Mnogi od vas se verovatno pitaju zašto ovu masažu koja se odnosi na stopala, nismo nazvali jednostavno kao svi ostali: „masaža stopala“ ili refleksologija, kako je to sada postalo moderno u Srbiji?

Odgovor bi glasio:  Zato jer bi bio greh ovako jedan filigranski rad u svetu profesionalnih masaža, prepun detalja i duha istoka, obogaćen  iskustvom,  posvećenosti poslu i ljubavi prema Istoku, dubokom poštovanju prema  njegovoj tradiciji, kakva je naša masaža MEĐ JAVOM I MEĐ SNOM, svesti na nivo obične masaže stopala .

Gotovo svaka klijentkinja koja je probala našu masažu stopala „Međ javom i međ snom“ izjavila je da se osećala kao da budna spava  a iz velikog pijeteta prema našem uvaženom pesniku Lazi Kostiću, to stanje koje izaziva naša masaža stopala, nazvali smo po jednoj od njegovih najpozatijih pesama.

.

.


  • Topla preporuka svima koji se još dvoume da isprobaju bilo koju vrstu masaže, a pogotovo masažu stopalića 🙂 !

  • Dragi Ivane, ruke ti se pozlatile…Odleprsala sam ko leptirica posle masaze stopala…svakoj zeni koja misli na sebe toplo preporucujem da navrati kod tebe,izbor je toliko velik da ce sigurno naci nesto u cemu ce uzivati…vidimo se opet!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.