Ma URI

Drevna istocnjacka masaza. Potice iz oblasi Polinezije. Koristi elemente Lomi-Lomi masaze I par odredjenih tehnika fizikalnih masaza. Prilicno energicna masaza sa rotacijom ekstremiteta u zlobovima uz aktivno , cesto istovremeno tretiranje misica na istim. Nesto snaznije I dublja od klasicne Relaks masaze ali je zato I efektija I prakticnije za one koji imaju problem sa bolovima u misicima ili odredjenim delovima tela koja su nedovoljno aktivna.Moze se primenjivati aktivno kod dece, trudnica jer nema nikakvih kontraindikacija.

Uklanja napetost i bol u mišićima i zglobovima,kičmi i čisti telo od toksina. Reguliše cirkulaciju krvi i limfe i metabolički jača otpornost organizma. Podmladjuje i poboljšava ten i tonus kože i oblikuje telo.U psiholoskoj sferi uklanja napetost,anksioznost,povećava percepciji i koncentraciju.

Ono sto je za nas Evropljane kombinovana Relaks i Antistres masaža, jedan deo Istoka tako i doživljava Ma’URI masažu.

 

*** Pored standaradnih ulja koja koristimo: Lavanda, Grejp, Čokolada, Čokoholik, Kokos, Limun, Pomorandža, Jojobla, Mandarina, Cimet, Brsljen, Kamfor, Ruzmarin, svakako ne možemo a da ne pomenemo ekskluzivzu :  ARGAN , KAKAO BUTER i SHEA BUTER ( koji imamo jedini u Vojvodini u izvornom nerafinisanom stanju kakav se pravi i u Africi). Naša ulja nisu iz apoteke što znaci da nisu radjena na bazi parafina (inače derivata nafte) sa raznim ekstraktima i veštačkim bojama. Naša ulja su apsolutno priorodna  za čiji kvalitet se brine naš tehnolog.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.