Megalux anticelulit paket

topljenje celulita, kako skinuti celulit, najbolji kozmetički salon u novom sadu, maderoterapija novi sad
  1. Masaža oklagijama ili MADEROTERAPIJA sa čak 16 elementara. Specijalnim oklagijama , koje se rade po našim nacrtima na osnovu našeg sedmogodišnjeg iskustvo maderoterapeuta  pokrivamo sve tipove celulita od 1-4. stepena
  2. Pored 16 elemenata maderoterapije, koristimo i terapijski ultrazvuk na 2 frekvencije. Ciljano napominjeno da radimo sa terapijskim ultrazvukom koji koristimo i u fizikalnoj medicini. Terapijski ultrazvuk ima mnogostruku veću moć penatracije (7-9 puta) kroz tkvio i brže uklanjanja celulit u odnosu na kozmetički ultrazvuk.
  3. Vakumterapija sa čak 22 različita elementa za sve delove tela, od kolena pa do gluteralne regije. Dakle, ne Kineske silikonske ventuze, već pravi aparat za vakum. Naš uredjaj za vakumterapiju ima 6 modula rada
  4. Medicinska limfna drenaža (ruska škola) je svakako bitan  preduslov brzog neutralisanja celulita jer je limfni sistem jedan od ključnih faktora izbacivanja celulita iz tela. Ruska škola medicinske limfne drenaže se radi kako trudnicama, tako i hiruškim pacijentima, samo se primenjuju drugačije tehnike i spade u domen medicinskih rehabilitacionih tehnika.
  5. Za ANTICELULIT ULJE zadužen je naš tehnolog koji ulje spravlja specijalno po našoj petnaesto godišnjoj recepturi, koja se sistematski menjala, dok nismo pronašli idealan balans svih sastojaka koji smo uspešno testirali nebrojano puta.

Cena za 10 anticelulit masaža u okviru ovog paketa je 23.000 din.

SVI PAKETI SE PLAĆAJU > odjedjnom , na prvoj masaži ili  pola  paketa platite na prvoj masaži a drugu polovinu platite kada dođete na PETU, ne na  šestu masažu. Ako platite sve na prvoj, dobijate od nas jedanaestu  anticelulit masažu iz ovog paketa na poklon .