Limfna drenaža – MDD

Limfna drenaža MDD ( Medical detox dreinage ) predstavlja kombinaciju obične limfne drenaže ( kozmetičke limfne drenaže ) koja je najzastupljenija u Srbiji i klasične medicinske limfne drenaže koju izvode fizioterapeuti.

U delu LIMFNE DRENAŽE pored ostalih limfnih drenaža koje radimo, opisali smo takodje i limfnu drenažu ( kozmetičku ) i medicinsku limfnu drenažu, za one koji žele detaljnije da se informišu pre nego zakažu.

MDD je jedna od najprodavanijih limfnih drenaža u našem centru . Barem za 50% je učinkovitija kod oteklih ruku i nogu, od klasične kozmetičke limfne drenaže. Zakazuju je klijenti koji nisu imali hiruških intervencija, nisu bili onkološki pacijenti, nisu u drugom stanju, već jednostavno žele preventivno da posvete pažnju svom limfnom sistemu i na taj način pojačaju svoj imuni sistem i aktivno detoksikuju organizam.

Često je koristimo u kombinaciji sa ultrazvučnom masažom gde daje savršene rezultate.

Idelano je raditi 5 u paketu, svaki dan po 30 ili 45 min. u zavinosti od regije koja se radi i onda kada postavimo dobru bazu kao i u zavisnosti od rezultata, dogovaramo dinamiku dolazaka.

Može se raditi i van paketa od 5 ali tada su efekti malo slabiji jer nema kontinuiteta.

Cena : 30 min / 2.500 din. 45 min / 3.000 din. 60 min / 4.000 din