Kurs tantričke masaže ( sva 3 nivoa )

tantricka masaza novi sad

Kurs tantričke masaže zadnje 3 godine je u Srbiji i Hrvatskoj dostigao takvu ekspanziju polaznika , uglavnom dama i donekle parova da je premašio sva očekivanja tantra asocijacije za ovaj deo Evrope.

Tantra je počela sve sigurnije da zauzima svoje mesto u seksualnom  životu pojedinaca i parova koji su seksualnost počeli da shvataju na pravi način a ne samo kao vid „gimnastike“ ili domaćeg zadatka. Seksualnost je umetnost koja se oseća, a ne rutina koja se radi. O toj umetnosti govori i ovaj kurs tantričke masaže.

1. OSNOVNI KURS TANTRE ZA NEŽNIJI POL I PAROVE (350e)

Kurs tantre za dame  (osnovni kurs) je definitivno najtraženiji kurs  iz oblasti Tantre. To je takozvani kurs za ličnu upotrebu i nije tako kompleksan kao što su to nivoi tantre za profesionalnu upotrebu za tantra terapeute. Kurs je individualan i kurs koji nas je veoma brzo proslavio kako u Crnoj Gori, tako i u Hrvatskoj. Mi smo prvi tantra terapueti na područiju bivše Jugoslavije još od 2007. godine

Nežniji pol uči od od našeg tantra terapeuta kako da reč uživanje konačno doživi na pravi način. Uči sve o muškarcima, muškoj seksualnosti, muškoj percepciji, muškoj skrivenoj prirodi, šta mušakrci govore a šta u  stvari misle…

2. NAPREDNI KURS TANTRE ( 1100e )

Da bi ste upisali napredni kurs tantre, morate završiti bazični nivo tantre. Nakon sticanja sertifikata, potrebno je uraditi praksu od minimum 350 sati prakse ( 350 masaža po sat vremena ). Napredni nivo spiritualne tantričke masaže daje vam mogućnost da se profesionalno možete baviti tantrom i dobijate zvanje tantra terapeuta. Kod osnovnog nivoa na sertifikatu piše da nije za komercijalnu upotrebu. Dakle, ne možete vaše znanje komercijalizovati, sem na sopstvenu odgovornost a to nosi mnogo rizika.

3. PROFESIONALNI KURS TANTRE (svi nivoi 1750 evra)

bez  članstva u Medjunarodnu asocijaciju Tantra terapeuta.
Nivoi : a1 / a2 / a3 / a4 / master /  zen master / – isključivo za profesionalnu upotrebu.

Organizujemo polaganje za Evropski tantra sertifikat za polaznike koji žele da se bave Tantrom u inostranstvu koji je priznat u celoj Evropi sem Rumunije, Rusije  i Belorusije.Škola zavodjenja za nežniji pol

Postanite fatalna  zavodnica. Podignite vaše samopouzdanje. Promenite ugao gledanja i probudite magiju u vama. Nadoknadite svoje nedovoljno isksutvo i budite uvek korak ispred njih. Naučite kako svakodnevno da osvajate vašeg partnera, koji detalji su bitni kod muškarca, šta nikako ne smete uraditi , šta je jako poželjno uraditi i u kom trenutku. Tantra vam pruža sve odgovore  tokom njenog 5.000 godina postojanja i našeg 15-o godišnjeg iskustva sertifikovanog tantra terapeuta. Vaša seksualnost, pored vašeg intelekta su dva najjača oružija kod muškarca.

Naučite da pravilno koristite oba, da  slobodno i ponosno uživate u svojoj ženstvenosti i svojoj seksualnosti. Neadekvano zadovoljenje seksualne želje, dovodi do niza psihosmatiskih poremećaja. Naučite da na pravi način kanališete vašu seksualnu energiju i usmerite je u željenom pravcu a ne kao do sada da je potiskujete jer je nedovoljno dobro razumete i postanete zatočenica sopstevnih predrasuda.

Za više informacija pozovite naš broj 061-145-0000 i pitajte sve što vas zanima bez ikakvog ustručavanja na temu kursa tantričke masaže .

Tehnike koje su stare preko 5.000 godina a opet moderne i atraktivne . Naučite tehnike Tantre kojima ćete izludeti i najstidljivijeg i najiskusnijeg partnera. Tehnike koje apsolutno nikog i nikada ne ostavljaju ravnodušnim.

FOTO: Privatna arhiva Holistički Institut DUNAVSKI,  časopis „LEPOTA I ZDRAVLJE“, septembar 2018. godina

Škola masaže: Kurs tantre za parove

Bilo da ste upali u vode bračne motonije gde mnoge stvari više nisu kao pre, bilo da želite da ispitate ili proširite granice vaše seksualnosti zajedno sa vašim partnerom, kurs tantra za parove je idelno rešenje u sva tri slučaja.

Savremen i brz način života sve više za posledicu ima odustvo želje za budjenjem seksualne energije, odnosi se proredjuju i taj deo ne funkcioniše onako kako ste navikli. Nakon napornog i stresnog dana na poslu , svakodnevnice , rutine generalno u većini životnih sfera, rutina se prenosi i u krevetu a rutina stvara monotniju.

Kurs tantre za parove

Da bi ponovo uzburkali vašu strast i stras vašeg partnera , osvežili vaš seksualni život, kurs tantre za parove je pun pogodak. U prilog tome govore i desetine parova koje su preporuke za nas dobili od svojih psihoterapeuta ili bračnih terapeuta. Naučite od nas kako da naučite vas i vašeg partnera da reč UŽIVANJE konačno doživite na pravi način.

Za više informacija slobodno pozovite naš broj 061/145-00-00 i pitajte sve što vas zanima bez ikakvog ustručavanja na temu kursa tantričke masaže za parove , dame ili pojedince.