Krila leptira or ANA’S massage

Najnežnija vrsta masaže. Toliko nežna da deo tehnika iz ove masaže podseca na milovanje letpirovog krila po površine kože duz vašeg tela linijama prostirana 24 meridijana.

Ukrštanjem linija meridijana, postiže se fantastican efekat sakupljana rasute energije. Ono što je izazov za svakog terapeuta jeste dekodiranje grupe meridijana koja ce biti ukrstena sa drugom grupom merdijana.

.

Masaža je više energetskog karaktera

Masaža je više energetskog karaktera, a manje muskularnog. Predstavlja instant osveženje vaše energije. Naravno, ne kao bioenergetska masaža koja je u samom vrhu.  Nakon ove masaže se osećate pomalo usporeno i uspavano, ali to je i logično obzirom na je vaš duh za vreme masaže toliko opušten da se vaš mozak drži na granici sna.

.

Interesantna je priča kako je nastala ova masaža.

“ Naime, jedna od naših klijentkinja, Ana se jako teško opuštala. Želeći da joj izađem u susret i da je naučim kako da se opušta,  prihvatio sam to kao svoj lični terapetuski izazov. Kombinovao sam tehnike za vreme njenih 60 minuta iz svih masaža koje znam (oko 30 masaža). Nakon 2 meseca intezivnog druženja, sve kockice su se konačno sklopile i nastala je masaža “ KRILA LEPTIRA“ ili “ Ana’s masage “ . Sledećeg puta kada sam tu našu masažu primenio na drugu klijetnkinju sličnog energetskog disbalansa, primetio sam fantastične rezultate kao i sama klijetnkinja.

Iz zahvalnosti Ani koja mi je bila odličan motiv da izadjem iz klasičnih kalupa masaže koji dominiraju u Srbiji, masažu svam  nazvao po njoj ANA’S MASSAGE.“  –  Ivan M. Dunavski, strukovni fizioterapeut

Neki bi rekli da pravimo masaže po Vašem energetskom kalupu :).

Probajte. Napravite i Vi vlastitu masažu.

.

.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.