Krila leptira or ANA’S massage

Najnežnija vrsta masaže. Toliko nežna da deo tehnika iz ove masaže podseca na milovanje letpirovog krila po površine kože duz Vašeg tela linijama prostirana 24 meridijana. Ukrštanjem linija meridijana, postiže se fantastican efekat sakupljana rasute energije. Ono [to je izazov za svakog terapeuta jeste dekodiranje grupe meridijana koja ce biti ukrstena sa drugom grupom merdijana. Ako se tu promasi u proceni, masaza gubi na svom efektu. Masaža je više energetskog karaktera, a manje mišićnog. Predstavlja instatnst refreš Vaše energije. Nakon nje se osećate pomalo usporeno i uspavano, ali to je i logično obzirom na je vaš duh za vreme masaže toliko opušten da se vaš mozak drži na granici sna.

Interesantna je priča kako je nastala ova masaža. Naime, jedna od naših klijentkinja, Ana se jako teško opuštala. Želeći da joj izađem u susret i da je naučim kako da se opušta, a sa druge strane prihvatajući to kao svoj lični terapetuski izazov, kombinovao sam tehnike za vreme njenih 60 minuta iz svih masaža koje znam (oko 30 masaža). Nakon 2 meseca intezivnog druženja, sve kockice su se konačno sklopile i nastala je masaža KRILA LEPTIRA ili ANA’S MASSAGE. Sledećeg puta kada sam tu našu masažu primenio na drugu klijetnkinju sličnog energetskog disbalansa, primetio sam fantastične rezultate kao i sama klijetnkinja. Iz zahvalnosti Ani koja i dalje dolazi na svoju masažu, jedinu masažu koja moje skroz da je opusti, ovu masažu sam nazvao po njoj ANA’S MASSAGE. Neki bi rekli da pravimo masaže po Vašem energetskom kalupu :). Probajte. Napravite i Vi vlastitu masažu.

 

*** Pored standaradnih ulja koja koristimo: Lavanda, Grejp, Čokolada, Čokoholik, Kokos, Limun, Pomorandža, Jojobla, Mandarina, Cimet, Brsljen, Kamfor, Ruzmarin, svakako ne možemo a da ne pomenemo ekskluzivzu :  ARGAN , KAKAO BUTER i SHEA BUTER ( koji imamo jedini u Vojvodini u izvornom nerafinisanom stanju kakav se pravi i u Africi). Naša ulja nisu iz apoteke što znaci da nisu radjena na bazi parafina (inače derivata nafte) sa raznim ekstraktima i veštačkim bojama. Naša ulja su apsolutno priorodna  za čiji kvalitet se brine naš tehnolog.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.