Kraljevska masaža

Kraljevska masaža je masaža sa maserom I maserkom u isto vreme, koji svojim pokretima ruku na Vašem telu primenjuju više tehnika masaže (relaks, sensual,šijacu…po dogovoru I nešto drugo). U ovoj masaži maser kreira pokrete  dok ga maserka slepo prati (to se inače zove I “ples ruku”). Cilj je da istovremeno i leva i desna strana tela doživi balans protoka linfe. Uz posebnu ambijentalnu muziku,sveće, Himalajsku lampu, latice lavande, širok spektar eteričnih ulja različitih mirisa, dovešće te vaše telo I um u stanje totalne harmonične prirodne opuštenosti. Masaža spada u grupu Sensitiv masaža (nije energična, nije bolna kao anticelulit,nije duboka kao sportska već izuzetno prijatna I nežna).

Dok relaks masaža pruža samo opuštenost i pospanost, Kraljevska masaža istovremeno pruža smirenost i regeneriše umorne, istrošene delove organizma. Pobljšava cirkulaciju krvnih i limfnih žlezda, stimuliše rad unutrašnjih organa tela i dovodi u sklad energetski sistem organizma. Povećava se elastičnost tela i blagotvorno deluje na kosti. Nakon masaže osećamo se lakšim, elastičnim, odmornim, mišići su opušteni, a ukočenost mišića je nestala. Osecaj je kao da ste doziveli dve masaže u jednoj. Nezaboravno iskustvo !

 

 

 

*** Pored standaradnih ulja koja koristimo: Lavanda, Grejp, Čokolada, Čokoholik, Kokos, Limun, Pomorandža, Jojobla, Mandarina, Cimet, Brsljen, Kamfor, Ruzmarin, svakako ne možemo a da ne pomenemo ekskluzivzu :  ARGAN , KAKAO BUTER i SHEA BUTER ( koji imamo jedini u Vojvodini u izvornom nerafinisanom stanju kakav se pravi i u Africi). Naša ulja nisu iz apoteke što znaci da nisu radjena na bazi parafina (inače derivata nafte) sa raznim ekstraktima i veštačkim bojama. Naša ulja su apsolutno priorodna  za čiji kvalitet se brine naš tehnolog.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.