Kraljevska masaža

.

Kraljevska masaža je masaža sa terapeutim i terapeutkinjom u isto vreme. Oni svojim pokretima ruku na vašem telu primenjuju više tehnika masaže (relaks, sensual, šijacu…po dogovoru I nešto drugo što definišemo na početku masaže). U ovoj masaži maser kreira pokrete  dok ga maserka  prati (to se inače zove I “ples ruku”). Cilj je da istovremeno i leva i desna strana tela doživi balans protoka energije koliko to dozvoljava ovaj oblik masaže. Najbolje protoke blokirane energije ubedljivo najviše iznad ostalih daje bioenergetska masaža.

Uz posebnu ambijentalnu muziku,sveće, Himalajsku lampu, latice lavande, širok spektar eteričnih ulja različitih mirisa, dovešće te vaše telo I um u stanje totalne harmonične prirodne opuštenosti. Masaža spada u grupu Sensitiv masaža. Kraljevska masaža nije energična, nije bolna kao anticelulit,nije duboka kao sportska već izuzetno prijatna I nežna.

Dok relaks masaža pruža samo opuštenost i pospanost, Kraljevska masaža istovremeno pruža smirenost i regeneriše umorne, istrošene delove organizma. Pobljšava cirkulaciju krvnih i limfnih žlezda, stimuliše rad unutrašnjih organa tela i dovodi u sklad energetski sistem organizma. Povećava se elastičnost tela i blagotvorno deluje na kosti. Nakon masaže osećamo se lakšim, elastičnim, odmornim, mišići su opušteni, a ukočenost mišića je nestala. Osecaj je kao da ste doziveli dve masaže u jednoj. Nezaboravno iskustvo.

.

.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.