Kako do prave maderoterapije?

Ako ste se pitali kako odabrati dobru maderoterapiju sa najviše efekta , svakako jedan od kriterijuma , temeljno obrazovanje, iskustvo i dobra tehnika onog ko radi. Najbolja, prava maderoterapija podrazumeva i upotrebu najboljih (a to znači i prilično skupih ) oklagija, po broju i po obliku. Nažalost, u Novom Sadu se pod „prava maderoterapija“ podrazumeva i rad sa 3-4 oklagije što je izlišno i komentarisati a efekat je minoran.

SVE O CELULITU NA JEDNOM MESTU – KLIK

Pored maderoterapije, u postizanju boljeg efekta u borbi protiv celulita koristimo i medicinski ( terapijski ) ultrazvuk sa specijalnom sondom. On je i do  4 puta snaznij od  kozmetičkog ultrazvuka.

Vakum aparat, ruski LD, vektorski repolarizator folikula celulita, čine udarnu pesnicu našeg najboljeg anticelulit paketa. Posebno anticelulit ulje , radjeno po našoj recepturi baziranoj na 17-o godišnjem iskustvu  je nešto što objedinjuje svih 5 elemenata ovog paketa.

Fotografija je iz naše privatne kolekcije za novi sajt.

prava maderoterapija

Kvalitet oklagija

Dodatni problem za one koji se bave maderoterapijom jeste i komplet oklagija  koji koriste. Kada je krenula maderoterapija u Novom Sadu 2016. godina, stolari su pohrilili da prave nekakve oklagije. Pošto niko nije znao kako izgledaju originalne madere, bilo je puno promašaja. Stolari su uvaljivali sve i svašta neiskusnim maderoterapeutima. Stepen funkionalnosti oklagije zavisi od puno faktora. Najbitniji su : prečnik radnog dela, zakrivljenja konusa, dubina spirale, razmak izmedju brazdi, upadni i napadni ugao.

Oklagije su nestvarno dobro izgledale, ali nisu imale skoro nikakav efekat u eliminaciji celulita. Ovo je posebno apel za one koji planiraju da se bave maderoterapijom da pre nego kupe neki set oklagija, dobro se unapred raspitaju kod ljudi koji se barem par godinama bave maderoterapijom, koje oblike oklagija treba kupiti. Imamo mesečno barem 3-4 polaznice na kursu maderoterapije koje su unapred kupile prelepe setove za maderoterapiju, ali setovi su NEUPOTREBLJIVI i onda moraju kupovati nove, a setovi nisu baš jeftini.

Naše komplete oklagija rade naši provereni stolari. Izradjuju ih  već punih 6 godina isključivo po našim nacrtima koje smo konstatno usavršavali kroz našu praksu.  Pre 8 godina i nama su u Madjarskoj prodali set koji je bio prelep ali totalno nefunkcionalan. Tada smo se počeli  da učimo na greškama i sada imamo najbolje komplete oklagija za maderoterapiju.