Faraonska masaža

Ova masaža ne spada u grupu masaža gde ćete moći da zaspete ili otplovite negde u mislima. Ona je namenjeno isključivo prenapetim mišićima, zglobovima, tetivama  sa akcentom na : vertebralnu regiju, ramenom pojasu, cervikalnoj kičmi kao i gornjim i donjim ekstremitetima.  Masaža je  prilično energična i dinamična ali ovde akcenat nije na snazi i na bolu , kao što je to slučaj sa sportskom masažom ili sa nekim masaža maiz grupe terapetuskih masaža.

Po karakteru je nešto izmedju obične relaks masaže i sportske masaže koja je sionim za agresivne i duboke masaže.

Ovo je savršena kombinacija za one koji nemaju previše vremena za teretanu, za trčanje,plivanje  i druge oblike fizičke aktivnosti.

Nakon ove masaže osetićete kao da ste sklonili  ogroman teret sa ledja. Oseticete gibkost, pokretljivost  i elasticnost tela.  Klijentkinje često kažu da im je masaža izbacila pritisak iz glave. Masaža je nastala na područiju starog Egipta, a napravili su je , po predanju, egipatski lekari tog vremena da bi FARAONI koji su najčešće zbog nasledja zasnivali odnose sa bliskim rodjakama, što je za posledicu imalo razne tipove degenerativnim promena na kostima, mišičima, zglobovima. Pored prevencije, Faranonska masaža pomaže  da se zadrži vitalnost mišica, kostiju i kože.

*** Pored standaradnih ulja koja koristimo: Lavanda, Grejp, Čokolada, Čokoholik, Kokos, Limun, Pomorandža, Jojobla, Mandarina, Cimet, Brsljen, Kamfor, Ruzmarin, svakako ne možemo a da ne pomenemo ekskluzivzu :  ARGAN , KAKAO BUTER i SHEA BUTER ( koji imamo jedini u Vojvodini u izvornom nerafinisanom stanju kakav se pravi i u Africi). Naša ulja nisu iz apoteke što znaci da nisu radjena na bazi parafina (inače derivata nafte) sa raznim ekstraktima i veštačkim bojama. Naša ulja su apsolutno priorodna  za čiji kvalitet se brine naš tehnolog.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *