Trio Tantrico – Tantra sa 3 terapeuta

Kada ste probali kraljevsku tantru, tantričku masažu u 4 ruke istovremeno sa muškim i ženskim terapeutom, sigurno ste pomislili kao sve naše klijentkinje da veći hedonizam od kraljevske tantre u domenu masaža ne postoji.

Medjutim, svakako morate probati i Trio tantrico. Tantra veneris masaža koja se radi istovremeno sa dva ženska i jednim muškim terapeutom.  U službi vašeg uživanja imate na raspoloaganju 30 prstiju, 6 šaka i tri izuzezno snažne energije dve ženske koju balansira jedna muška. Magijski broj 3.

Pri samoj pomisli na takav hedonistički užitak celo telo počinje da vibrira. Više od najviše fantazije.

Opisati tako snažnu razmenu energiju koja se oslobadja za vreme trio tantrico masaže, prilično je teško. Ovo je ustvari jedina masaža za koju nam je bilo teško da napišemo tekst kako bi budućim klijentkinjama opisali pravo stanje stvari za vreme trio tantrico masaže. Pravih reči uvek nedostaje za opisivanje visine i snage tih talasa na kojima vas nosi trio tantrico. Odlična masaža za poklon.

Ova masaža je isključivo za nežniji pol.

Vreme je da reč uživanje, doživite na PRAVI NAČIN !

.

.

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre  na našoj FB stranici :


  • Ovo jeeste masaža na koju ne idete kada ste depresivni , potonuli , malodušni , kada vam treba instant opuštanje. Ovo je masaža na koju idete na kada ste fenomelano raspoloženi jer to fenomenalno raspoloženje na ovoj masaži se umnožava puta sto , puta hiljadu.. Ne znaš gde se nalaziš. Imas osećaj kao da sanjaš . Takve osećaje nabijene sexualnom energijom to samo kroz ovu masažu može da se upozna i da se doživi. Ovo morate doživeti . Reči ovde ne pomažu previše pogotovu onima koje je nisu još probale.

  • Malo je reći :“ VRH “ !!! Nešto što imaš priliku jednom u životu da doživiš. Za svojih 38 godina aktivno idem na masaže barem jednom u 2 nedeljle a probala sam desetine i desetine terapeuta, masera , masaža, fizioterapeuta, ali ovo , ovo nije masaža ovo je kao da si u raju kao da pomešaš u isto vreme heroin, najbolje vino, najbolju belgijsku cokoladu,. Nisam imala snage da ustanem sa stola za masazu. Onaj osecaj kad nemas snage da otvoris oči koliko si u glavi opuštena. Osećaj kad molis Boga da vreme stane i da se masaža nikada ne završi.. Utisci ? Pa evo već 7 dana ih sredjujem i ne ide mi od ruke da ih sredim . Kao da sam sve to sanjala, kao da nije bila zbilja.
    E pa muškarčine ako želite da iznenadite, fascinirate i ostavite bez daha svoju lepšu polovinu i da dobijete ogroman plus kod nje, ova masaža je nedvojbeno jedini favorit.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.