Beautiful pregnant – LUX PAKET

Kada se žena nalazi u trudnoći, najčešće je svesna činjenice da sve što unese ili ne unese u organizam može imati uticaj na razvoj njenog ploda. Ista svest bi trebalo da postoji i za sve što se tokom trudnoće stavlja na kožu. Većina ljudi veruje da ako na proizvodu piše da je 100% prirodan to ujedno znači i da je siguran. To nije uvek tačno, pogotovo kada je reč o trudnoći.

Koža je najveći ljudski organ i ima veliku sposobnost resorpcije materija koje se na nju nanesu. Visok nivo hormona progesterona i estrogena u trudnoći kao i postojanje ploda sa svojim antigenima vrlo često mogu biti podsticaj različitih nelagodnih promena na koži buduće majke.

Poklon paket “Beautiful pregnant”  odnosi se na trudnice od ulaska u 4. mesec pa sve do termina za porođaj.

Ograničenja koja važe za standardne masaže za trudnice, važe i ovde. Ograničcenja i kontraindikacije pročitajte  .

Paket se sastoji iz tri dela

UKUPNO 90 min :

  1. Antistres masaža lica 98% uljem od argana ili masaža lica protiv bora ( Lifting lica) .
  2. Masaža trudnica sa KAKAO BUTEROM ili ŠI buterom ( oba butera su laboratatorijski centrifugirana i apsolutno bezbedna za trudnice)
  3. Limfna drenaža ekstremiteta (ruke i noge)
  4. Cokoladni piling celog tela ( sem abdomenalne regije)
  5. Energetska masaža stopala . (Ovde ne koristimo Refleksoterapiju stopala, koja je zabranjena trudnicama)

Bilo koju masažu da birate za vašu trudnicu , bez obzira da li je to relaks za trudnice, antistres ili tantra za trudnice,  naš najprodavaniji paket za trudnice Beautiful pregnant, imajte uvek na umu da masažu mora izvoditi lice sa  medicinskim obrazovanjem  fizioterapeuta. Odlaziti u trudnoći kod nekakvih priučenih vikend kurs masera koji žele pošto – poto da na brzaka zarade novac radeći nažalost i trudnice, ekvivalentno je ruskom ruletu za vašu bebu. Vaše zdravlje je u Vašim rukama . Nemojte s e igrati sa budućnošću vaše babe .

Kod nas masaže za trudnice rade:

Ivan M. Dunavski, strukovni fizioterapeut , kiropraktičar I bioenergetičar sa 15 godina iskustva u radu kako sa trudnicama, tako I sa neurološkim pacijentima, post hiruška rehabilitacija, onkološki pacijenti.

Kao što sami možete da zaključite Ivan Dunavski je prošao izuzetan dril kroz najkomplensije medicinske grane koje se prepliću sa njegovom diplomom fizioterapeuta.

Tatjana Ivanović,  strukovni fizioterapeut  I kineziterapuet sa preko 8 godina iskustva u radu sa trudnicama i 10 godina u domenu medicinske rehabilitacije.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *