Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja soft varijantu, mekšu varijatnu relaks masaže. Pokreti su sporiji, duži i umerniji u pritisku i dubini u odnosu  na relaks masažu ili recimo terapetusku masažu. Ovo je za dame koje vole malo nežniju masažu.

Za antistres masažu  koristimo posebna  ulja koja imaju antistres efekat kroz aromaterapiju. Čulo mirisa kao i čulo sluha,  utiče na centralni nervni sistem, u smislu opuštanja i relaksacije.

Fizioterapeut se služi malo drugačijim tehnikama koje se koriste u našoj antistres masaži. Razlika je u delovima tela kojima se posebno posvećuje pažnja, s tim da su i pokreti nešto sporiji i glatkiji na nervnim završecima. Ova masaža  tako dobro opušta glavu ( um )  da klijentkinjama često treba par minuta nakon masaže da ustanu sa stola za masažu. Medjutim ako vam treba nešto da vas baš baš opusti, tu je ili masaža Dunavski ili još snažniji efekat opuštanja BIOENERGETSKA masaža koji jedini radimo u Srbiji.

.

.

Naša antistres masaža ume jako često da uspava klijentkinju.

U Srbiji i Hrvatskoj je antistres masaža jednako popularna gotovo  kao i  relaks masaža. Antistres masaža je jedan od tipičnih predstavnika „C3“ grupe masaža ( kozmetička grupa masaža). U zavisnosti od terapeuta do terapeuta, može se jako razlikovati. Zato se preporučuje da pre početka masaže, porazgovarate sa našim fizioterapeutom koji će vas detaljno uputiti šta se preporučuje a šta ne shodno vašoj posturi, ispravljenim lordozama ili kifozama. Jedan stručan, medicinski brzi pregled, a nakon tog ide anstires masaža. Ne zaboravite, ne postoje bezbedbne masaže. Zato je jako bitno na pravi način pristupiti klijentu. Opaziti potencijalne probleme koje on možda i ne zna da ima. Zato su u Holističkom institutu Dunavski, svi zaposleni strukovni fizioterapeuti.

Neki klijenti zakazuju antistres masažu a onda insistiraju od fizioterapeuta da masaža bude brža, dublja i energičnija. To ne prolazi kod nas. To  je onda sportska masaža i biće naplaćena kao sportska masaža a ne kao antistres. 

Ako zaista imate puno stresa, onda vam svakako savetujemo da iskoriačite iz domena kozmetičkih „c3“ masaža i probate našu autorsku masažu „DUNAVSKI“ koja predstavlja prelazni oblik izmedju klasične antistres masaže kakvu možete dobiti na puno mesta i BIOENEREGETSKE  masaže koja predstavlja krunu u borbi protiv stresa, depresije, anksioznosti i mnogih drugih negativnih promena u raspoloženju.

Ako ipak više preferirate klasiku, onda je antistres masaža odličan izbor za početak druženja sa našim fiziopterapeutima. A neki sledeći put savetujemo da probate masažu “ DUNAVSKI“ ili „Bioenergetsku masažu“ koju jedini radimo u Srbiji. Ne računajući ove koji nas kopiraju godinama. Mogu da iskopiraju samo naziv i ništa drugo.

.

.

Antistres masaža na popularnosti duguje najveću zahvalnost svojoj jednostavnosti izvodjenja. Ona  je kao I sve kozmetičarske masaže treće grupe izuzetno jednostavna za učenje  pa je svi imaju u ponudi. Mnogi maseri je pokušavaju naučiti i preko Jutjuba. Samo iz tog razloga je antistres masaža popularna a, ne zato što je previše savršena za eliminaciju stresa.

Kvalitet, medicinsko znanje i zdravlje naših klijenata nam je na prvom mestu. Kod nas čak i maderoterapiju rade strukovni fizioterapeuti sa minimum 7 godina aktivnog medicinskog obrazovanja.

Da bi smo i antistres masažu podigli na jedan veći, ozbiljniji nivo od ovog kako se radi u 90% ambulatni i salona u Srbiji, obogatili smo je novih predivnim tehnikama par istočnjačkih masaža za koje jedini imamo sertifikate. Obzirom da radimo ubedljivo najviše masaža u Vojvodini, čak 33. Imamo 18 godina iskustva sa u domenu masaža,  nije bilo teško napraviti jednu prelepu magiju i sintezu više popularnih stilova u svetu,  radi što većeg ugodjaja naših klijenata.

Dobrodošli u kraljevstvo dobre energije – THE ART OF MASSAGE by DUNAVSKI

Čekvamo vas 061/145-0000

.

.


 • Hvala Vam za ovaj fantastican dan bez stresa. Sve pohvale i preporuke od Jovane i mene. Vidimo se uskoro ponovo.
  Milica Pantic

 • Danasnja, a moja prva masaza kod vas je bozanstvena i rasterecujuća. Širite toplu i pozitivnu energiju. Hvala i sve preporuke . Vidimo se ponovo 🙂
  dr Sanja B.

 • Profesionalizimam na prvom mestu!
  Divni, pozitivni….
  Uzivala sam u svakom minutu.
  Imate sve moje preporuke.
  Dragana.

 • Масажа је за мене , била само масажа. Добар начин да се брзо мало опустим. Нашла сам овај сајт случајно на интернету , заказала антистрес масажу и после масаже сам прво села у кафић да попијем нес кафу да се мало пробудим јер ме ова врста антистрес масаже толико опустила да нисам могла ауто да вратим кући. Те вечери сам спавала као никада до тада. И пре него сам упознала Ивана, често сам одлазила на антистрес масаже у разним салонима за масаже по Београду и Новом Саду али ова масажа оставља без даха.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.