Anticelulit masaža

Pre nego što započnemo priču o našim ANTICELULIT PAKETIMA, hajde da u uvodu analiziramo kliničku sliku celulita ili kako se stručno naziva – HIDROLIPODISTROFIJA.

 • Savremena bolest kože ili samo estetski problem – šta je zapravo CELULIT?
 • Kako nastaje?
 • Zbog čega nastaje?
 • Zašto ga imaju uglavnom samo žene, a muškarci veoma retko?
 • Kako odabrati dobru anticelulit masažu ?

KLINIČKA SLIKA CELULITA

Koža se sastoji iz tri sloja sloja:

1 Epidermis (gornji sloj)

2 Dermis (krzno, srednji sloj koga čine folikuli dlake, lojne žlezde, krvni sudovi, vezivno tkivo, nervni završeci)

3 Subkutani (potkožni) sloj

Po medicinskoj definiciji, celulit je hronična degenerativna zapaljenska bolest najdubljeg sloja kože SUBKUTISA, u kojem se nagomilavaju masti, limfa i štetne otpadne tvari organizma. Nastaje kao posledica poremećaja metabolizma, poremećaja krvne i limfne cirkulacije, što dalje uzrokuje oštećenje vezivnog tkiva usled zadržavanja tečnosti i masti u tkivima, kao i taloženja toksina. Celulit se vremenom širi i ne prolazi sam od sebe.

anticelulit masaže

S obzirom na to da je opna masnih ćelija jako elastična, nagomilavanje masti i vode u njima može da uveća njihovu veličinu do nekoliko puta. Kada se sadržaj masti u ćelijama previše nagomila, vezivno tkivo koje se nalazi između masnih ćelija u koži postaje kruto, neelastično, skraćuje se, vuče površinu kože nadole i pravi udubljenja na koži. U isto vreme, nabubreli grozdovi masnih ćelija iskaču između njih i guraju kožu nagore. Koža trpi posledice loše mikrocirkulacije u potkožnom tkivu, postaje tanka i poprima izgled POMORANDŽINE KORE.

NAJČEŠĆE ZABLUDE ŽENA O CELULITU

Velika je zabluda naših žena da će dijetom ili vežbanjem neutralisati celulit. Ne. To je nemoguće jer se na taj način samo POVRŠINSKI sloj celulita, onaj vidljivi sloj, izgubi (istopi), ali to je samo vrh ledenog brega. Baza celulita ostaje NETAKNUTA, a ta baza je suština problema.

Koliko je aktivnost bitna

Velika je zabluda naših žena da će dijetom ili vežbanjem neutralisati celulit. Ne. To je nemoguće jer se na taj način samo POVRŠINSKI sloj celulita, onaj vidljivi sloj, izgubi (istopi), ali to je samo vrh ledenog brega. Baza celulita ostaje NETAKNUTA, a ta baza je suština problema.

Čim završite sa vežbanjem ili dijetom, eto njega opet nazad brže nego što možete zamisliti. Ovaj mit možda i radi posao ako je celulit bukvalno TEK POČEO da se formira. U tom slučaju, Vi morate imati negde oko 11-12 godina starosti, kada on uglavnom počinje da bude vidljiv, a sigurni smo da ste stariji i da ne verujete u bajke vezane za celulit. To su lovačke priče nedovoljno edukovanih trenera (ili trenera-manipulatora), kao i nekih nutricionista koji baš i ne poznaju svoju struku ili žele da na brzinu urade neku anticelulit dijetu i dođu prevarom do novca. Najjednostavniji primer da ova njihova priča ne pije vodu je taj da i MRŠAVE ŽENE IMAJU CELULIT. SPORTISTKINJE TAKMIČARKE TAKOĐE IMAJU CELULIT.

Dakle, nemojte da Vas obmanjuju da morate trenirati kod njih ili gladovati po dijeti koju vam oni naprave i naplate. Aktivnost je bitna, unos određene hrane takođe, ali celulit neće nestati samo od toga. To vam je identično situaciji kada u teretani vidite izuzetno nabildovanog muškarca koji tvrdi da su mu mišići takvi „samo“ od aktivnog vežbanja, a u stvari telo mu je puno hemije od raznih suplemenata pa do zabranjenih lekova koji su izuzetno snažani bronho-deletatori ili pak susretnete ženu koja puca od mišića i koja ima glas kao muškarac (dakle, puna je kortikosteroida).

Dobra anticelulit masaža je ključ uspeha

Dobra anticelulit masaža nosi preko 80% eliminacije celulita jer imamo mnogo klijentkinja koje niti vode računa o ishrani niti treniraju bilo šta i uspešno im skidamo celulit koji se počinje vraćati tek nakon 8-9 meseci.

Dijete su poželjne, vežbanje takođe, ali pre svega zbog Vašeg opšteg zdravlja jer se dijetama između ostalog smanjuje i zakiseljenost organizma, ali to nije trajno rešenje za vaš problem zvani CELULIT. Vaš problem postaje naš problem koji ćemo uspešno rešiti jer se sa celulitom borimo čitavih 15 godina uz razne edukacije i nove tehnike koje koristimo prateći dokazane trendove u svetu.

Anticelulit masaža

Ispod ovog teksta se nalazi PRINT SCREEN našeg monitora napravljen 1. jula 2017. i poslednji put 7. novembra 2017. godine, gde GOOGLE koji ne možete nikako spinovati ili podesiti u nečiju korist, sam pokazuje rezultat, po kome je Fizio-centar „DUNAVSKI“ na PRVOJ STRANICI, na drugoj poziciji za kriterijum pretrage: NAJBOLJA ANTICELULIT MASAŽA NOVI SAD.

Žene su prepoznale našu stručnost, a nepristrasni Google dodatno potkrepio naš kvalitet prema posetama i analizi našeg sajta u oblasti ANTICELULIT masaža.

CELULIT MOŽE NESTATI UZ POMOĆ KREMA, LOSIONA, ANTICELULIT GELOVA?

Ova teza je apsolutno netačna jer da je tako, niko od nas koji se profesionalno bavimo i ovom vrstom masaže ne bi imao posla. Žene bi same odlazile u prodavnicu, kupovale kreme, gelove, losione i same se obračunavale sa svojim celulitom, a svi mi bismo izbacili anticelulit masaže iz naše ponude. To je samo dobro razrađen marketinška priča koja se kroz reklame na televiziji, u apotekama i drogerijama ponavlja kao mantra da bi se neko „upecao“ na to po sistemu: „Hiljadu puta ponovljena laž postaje istina“.

Ovo jako dobro znaju devojke koje su kupovale gelove Dr Kraut, Stopce i druge, trpele izuzetno snažnu i neprijatnu toplotnu reakciju kože, pogotovu leti nakon mazanja, kada izađu u crnim helankama (a znamo da crno privlači sunčevu svetlost), bukvalno uletale u prvi kafić i vlažnim maramicama skidale ove gelove sa termo-efektom jer se femoralna regija uz iritaciju usled sunca, zagrejavala do osećaja bola.

Šta su dobile time?

Skoro ništa. Celulit se vratio nakon 3 nedelje od dana kada su prestale da mažu, jer ga je gel skinuo SAMO POVRŠINSKI (onaj vidljivi deo na nozi).

Anticelulit masaža

Ta hemija može da vas reši (po poslednjim istraživanjima Dermadefensa) maksimalno do 8% celulita, a to je onaj vrh ledenog brega koji Vi vidite. Ovaj procenat je tako dobro marketinški urađen da nakon 2-3 nedelje mazanja uglavnom vidite tu promenu nabolje koja ide maksimalno do spomenutih 8% i to je kraj. Možete mazati mesecima, dalje od tog neće biti efekta.

Čim prestanete da mažete, eto celulita opet nazad jer niste ni napali onu bit, temelj, bazu celulita, platformu sa koje se on nadograđuje, već ste samo kremama i gelovima zagrebali onaj površinski deo koji se najlakše skida. Deo površine koji možete skinuti i dijetom ili vežbama, i to je sve.

To bi isto bilo kao kada biste želeli da srušite zgradu od 20 spratova, ali tako što ćete joj srušili samo 20. sprat misleći da će ona na taj način da se sruši. Iluzorno, jer zgrada se ruši iz TEMELJA, kao što i mi napadamo celulit u tom celulitskom bloku (temelju). Dakle, kreme su samo gubljenje novca i gubljenje nade.

Kreme, gelovi, da… ali isključivo kao DOPUNA anticelulit masaži, mada ako kod nas odaberete MEGALUX paket ili 10+ PAKET, sve ove kremice, gelovi, losioni su nepotrebni.  Sve te mazalice rađene su manje-više na isti način i razlikuju se na tržištu samo po tome koliko je koja kompanija uložila novca u bolju i primamljiviju reklamu. Sastojci su manje-više svuda isti, a to znači i efekat.

MOJA MAMA JE IMALA CELULIT, JA GA TAKOĐE IMAM. GENETSKI CELULIT JE NEMOGUĆE ISKORENITI?

Celulit donekle može biti deo genetskog nasleđa, ali to što ga niste neutralisali, nema veze sa genetikom već sa lošim, neadekvatnim anticelulit paketima. Danas svako za 10.000 dinara, a možda i manje, može da kupi sertifikat „anticelulit masera“ sa kursom od 2h. Naš MEGALUX paket ne poznaje granice genetike već celulit čisti iz temelja jer ono gde maderoterapija ne može da napravi efekat, ti folikuli celulita se razbijaju našim terapijskim ultrazvukom APSOLUTNO BEZBOLNO.

 

ZAŠTO ŽENE IMAJU CELULIT, A MUŠKARCI GA NEMAJU?

 

Endokrinološki gledano, zato što žene imaju malo više ESTROGENA od muškaraca, a on je glavni krivac, između ostalih, za zadržavanje tečnosti i uvećanje količine masti u ćelijskim stanicama. Kod muškaraca dominira TESTO-
STERON, pa i kada se goje, lipidne stanice se pune do određene mere, ne prepunjavaju se i ne stvaraju neravnine na koži.

Dermatološki gledano, odgovornost u velikoj meri snosi i sama anatomija potkožnog masnog tkiva koje žene u proseku imaju oko 35% više nego muškarci. Na mestima tipičnim za prisustvo celulita nalazi se posebna vrsta masnih ćelija koje imaju ulogu nakupljanja masti. Ove ćelije se ne mogu isprazniti nikakvom dijetom ili vežbama. Zato i mršave žene i vrhunske sportistkinje IMAJU CELULIT.

TIPOVI CELULITA

ANATOMSKO-FIZIOLOŠKA PODELA:

KOMPAKTAN ili TVRDOKORNI celulit je tvrd na palpaciju. Ostavlja utisak da je srastao sa mišićima jer ne menja oblik u ležećem položaju. Folikuli celulita toliko su kompresovani među sobom kao da grade novi „neravan“ mišić. Najviše je pozicioniran na donjoj polovini tela, unutrašnjosti kolena, femoralnoj regiji. Obično se može sresti kod žena koje nisu debele, čak nemaju ni preteranog viška kilograma. Imaju solidno dobru muskulaturu i delimično redovno vežbaju. Može se naći kod žena svih starosnih dobi, od 22 godine pa do 55 godina, koliko je imala naša najstarija pacijentkinja.

EDEMIČAN CELULIT predstavlja kašastu konzistenciju. Boli na dublji dodir, kao i tvrdokorni celulit. Vezuje se kao posledica loše cirkulacije u nogama, kao i zadržavanjem tečnosti u venama ili kapilarnom sistemu. Javlja se osećaj „olovnih“ ili „teških“ nogu. Praćen je uglavnom grčevima, a koža je toliko osetljiva na mestima zahvaćenim celulitom da jako lako nastaju hematomi. Napada najčešće butine, ali u poodmakloj fazi može se naći i u zoni koja se prostire od gležnja prema kolenu, ostavljajući vizuelni utisak STUBASTIH NOGU.

MEKI CELULIT je mek i sunđerasti i prati promenu oblika prilikom hodanja, sedenja, stajanja. Retko koga boli i obično se stvara na unutrašnjoj loži. Često ga dovode u vezu sa poluatrofičnom muskulaturom u regiji oko strija.

DIATIPSKI CELULIT je najrasprostranjeniji oblik celulita kod žena i predstavlja sintezu KOMPAKTNOG I MEKOG celulita sa elementima edemičnih promena. Ubedljivo se najteže neutrališe. Napada žene najčešće od 30 do 45 godina starosti. Javlja se kod žena koje dugo vremena provode u jednom položaju (sede ispred računara, provode mnogo vremena u automobilu, ispred televizora…)

 

PALPACIONA PODELA CELULITA

 1. Meki celulit u prvim stadijumima je reverzibilan i izlečiv.
 2. Tvrdi celulit u uznapredovalim fazama bolesti, ireverzibilan, fiksiran za podlogu i pritiskom na to mesto nastaje bol.

 

 

FAZE NASTANKA CELULITA

 

 1. U prvoj fazi je povećana premeabilnost zidova krvnih i limfnih sudova, što dovodi do izlaženja tečnosti u prostor između masnih ćelija (vaskularni i limfedem).
 2. U masnim ćelijama dolazi do nakupljanja vode (lipedem) i masti, što dovodi do povećanja njihove zapremine.
 3. Povećane masne ćelije i tečnost vrše pritisak na zid krvnih i limfnih sudova, što vodi poremećaju cirkulacije i limfotoka. Kao posledica toga nastaje smanjeno snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama, povećano nagomilavanje toksina i slobodnih radikala uz sniženje pH. Opisane metaboličke promene izazivaju posledične degenerativne promene u vidu hiperplazije i hipetrofije retikularne mreže.
 4. U ovoj fazi dolazi do organizacije kolagenih vlakana oko grupe adipocita u vidu mikronodula, smanjuje se broj elastičnih vlakana, koža postaje tanja, i tako nastaje fenomen POMORANDŽINE KORE.
 5. Faza skleroze – septe oko masnih ćelija postaju čvršće i kraće. Normalno vezivno tkivo retikularnog dermisa je povezano sa dubokom fascijom u mišićnom sloju pomoću vezivnih septi koje se prostiru kroz masno tkivo. Kada se javi skleroza, dolazi do skraćivanja pregrada i povlačenja kože nadole, te tako nastaju depresije u koži. U ovoj fazi česte su aseptične upale vezivnog i masnog tkiva i te promene mogu biti bolne.

I pored ekspanzije raznoraznih anticelulit preparata hemijske industrije u vidu krema, gelova, ulja, preparata za mezoterapiju, krio-lipolize ili novotarija elektronske industrije u vidu aparata za kavitaciju, (za koju i sami znate da se nije preterano proslavila, pošto imate oko vas na desetine primera koji će to i potvrditi), najveći efekti se ipak postižu ručnom masažom.

RASPORED GRUPNIH  KURSEVA  MADEROTERAPIJE   SRBIJA :

BEOGRAD: 3 -5 decembar          KRAGUJEVAC : 13-15 decembar            KRALJEVO/ VRNJAČKA BANjA:   20-22 decembar              NOVI PAZAR /RAŠKA / TUTIN:    27-29 decembar          NIŠ: 7-9 decembar

RASPORED GRUPNIH KURSEVA  MADEROTERAPIJE  CRNA GORA 

PODGORICA : 1-3 decembar  , BUDVA 4-7 decembar

RASPORED KURSEVA  MADEROTERAPIJE  MAKEDONIJA 

SKOPLJE:   15-18 decembar .

Kursevi se mogu držati i van zakazanih termina ako se sakupi dovoljan broj polaznika. Budući polaznici iz gradova koje nismo naveli, takodje imaju mogućnost da ovladaju najefikasnijim tehnikama maderoterapije i povećaju mnogostruko svoj profit. Pozovite nas radi dogovora – Više informacija , pozivom na broj  063.80.755.38

Edukacije i kursevi mogu se raditi individualno ( sa svakim polaznikom ponaosob )  ili grupno. Cena za individualni kurs je veća od grupnog kursa. 

RUČNA VS APARATNA LIMFNA DRENAŽA

Pored odličnih anticelulit tehnika, jako bitna stavka u neutralisanju celulita jeste i LIMFNA DRENAŽA jer celulit koji je počeo da se razgrađuje maderama i ultrazvukom izbacuje se napolje preko limfe. Ako je limfa usporena ili su limfni kanali postali polupropustljivi, onda ni sama anticelulit masaža nema prevelikog efekta. Zato je jako bitno da dobru anticelulit masažu prati paralelno i dobra tehnika limfne drenaže. Mi preferiramo RUSKU ŠKOLU LIMFNE DRENAŽE, koja se pokazala ubedljivo najbolje i kod klasičnih limfnih drenaža, i kod medicinskih limfnih drenža, POLID-a i HILD-a.

Godinama unazad oseća se ekspanzija tretmana  limfne drenaže po raznoraznim salonima lepote, frizerskim salonima, salonima za masažu, ali problem je što se gotovo uvek rade aparativni tretmani (i to samo nogu), koji su neučinkoviti u startu iz dva razloga:

 1. Nijedan aparat u ovom slučaju ne može zameniti ljudske prste, stisak šake sa identičnom efikasnošću i iskorišćenošću od 100%. Dlanovi se uvek mogu i moraju prilagoditi zatečenom problemu.
 2. Drugi i gotovo glavni razlog zbog kog hirurzi preporučuju MANUELNU LIMFNU DRENAŽU a ne aparatnu je da se kod aparativnog tretmana ne prazne limfni čvorovi (karakteristični pokreti koje je nemoguće izvesti drugačije osim stručnom školovanom rukom), bez čega sam tretman nema smisla s obzirom na to da se ne oslobodi put za limfu koja bi tu trebalo da prođe pod uticajem tretmana.

Aparativna ili nestručno izvedena ručna limfna drenaža je neučinkovita, a u nekim slučajevima (ako postoje kontraindikacije) – štetna i opasna. Zbog toga je, kao i kod klasične masaže, važno da oprezno birate svog fizioterapeuta i da se bez ustručavanja raspitate o njegovom KREDIBILITETU.

Kontraindikacije za terapiju limfne drenaže:

• akutna neuropatija i pleksopatija, akutni plućni edem, akutna trauma mekog tkiva
• akutni tromboflebitis – akutno zapaljenje površinskih vena sa pojavom tromba
• nekompezovana kardiovaskularna oboljenja, epilepsija, crveni vetar, stanje groznice
• glaukom – oboljenje oka, insuficijencija jetre ili bubrega, infekciono oboljenje
• dijagnostikovana ili potencijalna duboka venska tromboza, pejsmejker, astma
• limfanigitis – zapaljenje limfnih puteva, ukoliko je zapaljenje površinsko, manifestuje se crvenilom u vidu trake koja prati tok limfnih sudova i zahvaćena površina je bolna na dodir
• okluzivni procesi limfnih puteva, osteosinteza ili izvršena zamena dela limfnog sistema
• nedefinisani bol u abdominalnoj regiji, patološka trudnoća, tumorska oboljenja

       ZAPOČNIMO ZAJEDNIČKU BORBU PROTIV CELULITA. ODABERITE JEDAN OD 4 PAKETA .

                KONTAKTIRAJTE NAS SA POVERENJEM

                              063-80-755-38     i    office@dunavski.com

VAŽNA NAPOMENA

Pažljivo birajte onog kod koga ide na maderoterapiju, jer ćete onda morati dodatno da plaćate nekom profesionalcu da vam popravlja ono što je neko pre njega zabrljao. Ispod se nalazi fotografija žene koja je danas došla kod nas na „prepravku“ a išla je na maderoterapiju u jednom prestižnom novosadskom kozmetičarskom salonu. Posle 20 maderoterapija, dobila je ovo. A sa tudjim greškama se barem jednom nedeljno srećemo kako se maderoterapija sve više širi. Sve više njih pokušava naučiti preko interneta a onda plate neki najjeftiniji kurs tek da bi imali sertifikat da su završili kurs maderoterapije. Svi saloni u Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu, Hvaru, Osijeku, Vinkovcima, Splitu,  Zrenjaninu, Zemunu,  Vrnjačkoj Banji, Kraljevu , Kragujevcu, Bečeju, Kikindi, Somboru i Subotici, koji imaju naše sertifikate ( oni koji su učili kod nas maderoterapiju ) mi GARANTUJEMO za njih .

Često ćete biti u prilici da čujete razne hvalospeve preko telefona kada zovete neki kozmetički salon  ili neki salon za masaže , u želji da se informišete sa koliko oklagija oni rade masažu, na koji način je rade, koje su mogućnosti  ALI  na maderoterapiju idete samo na PROVERENO  inače ćete platiti dupolo više nekom profesionlacu da popravlja tudje  greške .

Upamtite da maderoterapija jeste dobra, ali ni blizu onog koliko je svi hvale i veštački naduvavaju radi bolje reklame, njene efekte. Zato je mi radimo u kombinaciji sa terapijskim ultrazvukom koji koristimo u fizikalnoj medicini, rusku školu limfne drenaže, vakuum sistem i naše posebno ulje, a sve to objedninjeno pod imenom MEGALUX PAKET.

Anticelulit masaža


 • Odabrala sam Megaluksplus paket. Bilo malo bolno u početku , na momente sam mislila da ga imam i više nego što ga stvarno imam ali posle 25 masaža čak su mi i bokovi bili stesani pa sam mogla da udjem u farmerice koje sam ranije nosila. . Upornost se isplatila.

 • Kao lekar specijalista u startu sam odustala od raznih kavitacija , LPG-a i drugih veštačkih načina koje se nude od frizerskih salona preko kozmetičarki, pedikir-manikir salona , a pogotovu na sajtovima koji se bave popustima i to za jako mizerne novce. Iz razgovora sa kolegom dermatologom shvatila sam da je najbolje i najprirodnije sredstvo za borbu protiv celulita , anticelulit masaža. Istina da je to sporiji način, ali potpuno prirodan , normalan i zdrav način neutralisanja celulita. Guglala sam po forumima čitajući iskustva drugih novosadjanki i naišla na najviše pohvala za Ivana iz Masaže Dunavski i ne samo za anticelulit masaže već i za veliki broj drugih masaža. Otišla, zakazala, postavila mu par blic pitanja i shvatila da želim sa njim da saradjujem jer zaista uliva sigurnost još preko telefona. 15 masaža i zbogom celulitu. Sada odlazim pred Novu godinu, na proleće , samo na održavanje. Moje preporuke i pohvale.

 • Bila sam u puno salona u Novom Sadu na svakih 6 meseci na skidanje i održavanje celulila i ono sto je bilo zajedničko za sve njih bilo je :“ Ma ovaj celulit ćemo skinuti za 5-7 tretmana. Niko nije uspeo da ga skine ni za 10. Kada sam otišla kod ovih u Masaže Dunavski, pogledao me je Ivan (mislim da je on tu glavni i odgovorni ) i njegov prvi komentar nakon što me je pogledao , bio je :“ Ovo bez 20 masaža, da ne ulazimo u avanturu“. E tom iskrenom rečenicom me kupio jer su svi pre nejga govorili 6-7 masaža i očito da je bilo nedovoljno a on je krajnje iskreno rekao broj od kog sam mogla da se uplasim i odustanem ali bio je pravu . Sve skupa 23 masaže. Bravo i hvala .

 • Дунавског сам упознала када ми је донео у ординацију ваучер за рођендан куми. Чврст стисак, сигуран поглед , конкретни одговори на сва питања , без претераног улепшавања ма сваки одговор тачно у центар. Одмах сам заказала 10 масажа лукс пакета, али сам после прве схватила да сам требала да узмем МегалуксПлус пакет кад сам видела шта све он обухвата . Питала да ли могу да променим пакет да доплатим , Иван се сложио и презадовољна сам . Свуда га препоручујем искрено од срца . Док сам долазила на антицелулит , мој муж је био пар пута на физикалну терапију код њих и намештање кичме и од тада га глава више ниједном није болела а нема ког није обишао у Новом Саду и нико му на дуже стазе није могао помоћи . Имао је цурење неког диска. Иван му је то средио за 3 или 4. намештања тих пршљенова , без инекција без икакве хемије .

 • Sve pohvale za masaže Dunavski i njhov megaluks paket. Najbolja stvar u koju sam investirala novac za svoj lep izgled. Posle gomile razočarenja u kavitacije, mezo gluposti, dijeta, trenera, lpga, došla sam da probam taj njihov megaluks paket o kome se naveliko pričalo u ženskim krugovima. Kombinacija maderoteraptije oklagija, ultrazvuka, vakuma, njihovog ulja i ruske limfne drenaže. Nisam očekivala baš ništa, sem da upoznam dotičnog gospodina u kome se priča kad god se spomene tantra i bioenergija. Posle 5 anticelulit masaža iz megaluks paketa, primetila sam razliku da mi se obim kukova smanjio i obim butina. Pomislila sam da mi se samo čini i nisam tome pridavala značaj. Onda je moj muž primetio isto a onda su moje farmerice u koje nisam mogla da se uvučem pre masaža dokazale efekat megalux paketa. Briljantno. Umesto planiranih 10 masaža. uzela sam ukupno 25 🙂 Imam noge skoro kao moja ćerka od 17 godina. Vredi svaki dinar.

 • Meni se posle 6 masaza iz ovog MEGALUX paketa obim u struku skinuo 3 centimentra. Izmerila pre pocetka masaza i izmerila posle seste masaze. PREZADOVOLJNA .Lepse butine sam imala samo pre trudnoce, pa tek sad. Odlican, profesionalac. Odmeren , zanimljiv, muzika prelepa . Komplet atmosfera nezamenljiva.. Njegova asistentica jako draga, fina . Ocena i za skinuti celulit i za opsti utisak 10+

 • Masaze Dunavski i njihova ekipa fizioterapeuta su otelotvorenje Nemacke profesionalne discipline. Dok razgovarate sa njim dok ga gledate kako radi to je masina . Japanska precizna masina . Vidi se da je skolovan i strucno i menadzerski, preko granice ili je ucio od nekog ko je dugo vremena proveo na Zapadu. To je sve pod konac. Muzika, ambijent, njegovi komentari, posalice. Znate kad za vreme masaze imate osecaj da ste negde u Nemackoj, Engleskoj , Svedskoj. Svaki pokret uvezban do savrsenstva . Strpljiv i smiren. Kad vidi da ne mogu da istrpim bol odmah pocne da me zasmejava .

 • Gospodina Ivana sam upoznala kada sam isla kod njih skidat konce nakon jedne hiruske intervencije u korekciji zadnjice kod dr Colica jer mi je bilo smor da idem do Beograda samo da mi skidaju konce. Posle liposukcije,takodje sam radila u masaze Dunavski 20 postliposukcijskih limfnih drenaza jer mi je hirurg iz Beograda rekao da oni jedini u Vojvodini imaju licencu za rad te vrste limfnih drenaza.Poslije 10 postliposukcijiskih limfnih drenaza,hirurg nije mogao da vjeruje kojom brzinom je tekao oporavak nakon intervencije zahvaljujuci njima. Ova tema nema veze sa celulitom ali ima sa njihovim nacinom rada i njihovim kvalitetom.Upisala sam ovdje jer nema zasebna kategorija za polid limfne drenaze.

 • Taj njihov megalux paket zasigurno je napravio revoluciju u skidanju celulita i oblikovanju nogu i guze. Govorim iz mog iskustva i iz iskustva žena sa kojima sam pričala kod njih u hodniku. Tamo je kao na traci , jedne ulaze, druge izlaze i uvek pozitivna energija. Koliko god da su umorni, uvek su nasmejani i raspoloženi za šalu 🙂 🙂 . 10 masaža megalux paketa i zbogom celulitu i noge maksimlano zategnute a koristim svaki izlog da pogledam svoju podignutu guzu u njemu 🙂 🙂

 • Megalux + Megalux+ Megalux = MegaDUNAVSKI 🙂
  10 kom i baj baj celulit !!!!!! A sutra pravac Grčkaaaaaaaaaaa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.