5 u 1 anticelulit paket

najbolja maderoterapija dorćol, najbolja maderoterapija Čukarica, najbolji anticelulit paketi beograd centar, najbolji kozmetički salon u beogradu, holistički institut dunavski

TRAJANJE TRETMANA: 75 min

AKTIVNO VREME MASAŽE: 60  min.

Nakon 3 meseca svakodnevnih testiranja i preko 30 modela sa kojima smo saradjivali, napravili smo potpuno novi koncept u borbi protiv celulita , kombinacija našeg čuvenog MEGALUX  PLUS PAKETA u kombinaciji sa šestanesto kanalnim EMS ( elektro stimulacija mišića ) Ovo nije onaj klasični EMS kakav se koristi u nekim: teretanama, fitnes ili pilates centrima, kozmetičarskim salonima, ovo je EMS sa vektoriskim podešavanjima impulsa koji korisimo u fizikalnoj medicini, najsličniji je po obilku talasa RUSKIM STRUJAMA. Dakle, 5 u 1 anticelulit paket obuhvata više nego bilo koji. Najbolje od najboljeg što nam se izdvojilo u našoj 17-o godišnjoj praksi a to je:

  • EMS ( elektrostimulacija mišića pod budnim okom jednog od naših fizioterapeuta. EMS nije klasičan kakav koriste neki treneri, teretane, saloni za rekreaciju, kozmetičarski salni , već medicnski sa vektorskim podešavanjima ).
  • MADEROTERAPIJA( Masaža oklagijama sa čak 9 ELEMENATA  potpuni komplet, za razliku od ogromne većine salona ( studija) za masaže u Novom Sadu koja u borbi protiv celulita koristi isključivo 3-5 elemenata iz maderoterapije).
  • ULATRZVUK
  • VAKUUM
  • RUSKA ŠKOLA LIMFNE DRENAŽE
  • ULJA PO NAŠOJ RECEPTURI
  • 15 GODINA ISKUSTVA U BORBI SA RAZLIČITOM TIPOVIMA CELULITA
  • DIPLOME FIZIOTERAPEUTA

ONO ŠTO JE PROSLAVILO NAŠ  MEGALUX ANTICELULIT PAKET,  VAŽI I ZA PAKET „5 u 1“  A TO JE DA PORED EFIKASNOG NEUTRALISANJA CELULITA  JESTE I TENDENCIJA VEĆEG SMANJIVANJA OBIMA TRETIRANIH POVRŠINA , JER BAZU OVOG PAKETA ČINI NAŠ NAJPRODAVANIJI MEGLUX PLUS PAKET UZ  DODATAK EMS-a (elektro stimulacije mišića radi bržeg sagorevanja masti ALI VEKTORSKOG EMS-a, ne standardnog).

Cena za 10 anticelulit masaža iz ovog paketa je 33.000 din.

anticelulit paket "5 u 1"