Stid – orgazam – Srbija – tantra

tantra Holistički institut Dunavski

Možda vam je seks sa partnerom savršen, ali vam orgazam za dlaku uvek nekako isklizne iz ruku. Bilo da vam treba više vremena ili bolja stimulacija uz vise kreativnosti od strane partnera ili više koncentracije, taj prasak zadovoljstva samo vam se nasmeši i otperja u nepoznatom pravcu.

Ali nema razloga za brigu. Orgazam je u vama, samo treba naučiti na pravi način kako najlakše da do njega dođete.

Tantra, tantrička masaža i orgazam

Ukoliko imate poteškoća da eksplodirate u orgazmičnoj erupciji, onda je Tantrička masaža prava stvar za vas. Predstavlja mešavinu Taoističke  filozofije, istočnjačkih tehnika opuštanja, joge i meditacije, sa najlepšim mogućim ishodom – tantričkimi orgazmom.

Inače, on uopšte nije toliko nedostižan kao što to misli jedan manji broj žena koje ga retko ili čak nikada nisu doživele. Takvih žena je nažalost sve više i više, bilo da je problem u njima ili u njihovom partneru što je još češći slučaj. Muškarci uglavnom sve povšnije doživljavaju i orgazam i sam seksualni odnos, tako da se to reflektuje i na njihovu partnerku.

Obično su opterećeni poslom (zaradom), karijerom ili nekim hobijima tako da u njihovim glavama ne postoji prostor za malo drugačiju vrstu uživanja u seksu sem onog klasičnog pristupa kakav su navikli i forsiraju godinama što, priznaćete, jako brzo unese monotoniju.

Tantra i buđenje kundalinija

Sa ginekološke strane kod žena, sve je u redu, ali prosto postoji izvesna energetska blokada na meridijanima da bi se izazvala tako snažna reakcija koja bi za posledicu imala budjenje kundalinija u pravom svetlu koji bi bio krunisam orgazmom. Uzroke takvih problema, iz isksutva jednog dela naših klijetnkinja sa terapijske tantre , često seže još u rano detinjstvo.

To ne treba da shvatite tragično jer ima jako puno žena, čak i Vaših najboljih prijateljica koje su u sličnoj situaciji ali je to dobro čuvana tajna koju je sramno priznati . Žene koje dolaze kod nas na terapijsku tantru, u razgovoru sa tantra terapeutom , ne moraju imati onu masku koja im treba ispred njihovih drugarica, ispred njihovog muža već maksimalno otvore dušu.

Nemojte svu krivicu svaljivati na sebe

Vaša nemogućnost u postizanju orgazma u 50% slučajeva zavisi i od Vašeg muškarca koji jeste ili nije, a najčešće nije tako dobar u čitanju znakova Vašeg tela za vreme seksualnog odnosa da bi znao kada, čega i koliko u odredjenom trenutku da dozira. Dakle, nemojte odmah svu krivicu svaljivati na sebe. Na stranu oni muškarci koji su dosta seksualno inferiorni I zatvoreni u odnosu na svoje žene na polju slobode, fantazija i realizacije istih. Malo je onih pravih srećnica, do 10 % najviše koji imaju muškarce koji u trenu umeju da rasplamsaju njihovu strast i njihovu želju.

Kod većine  muškarca  seks  se vremenom svede na rutinu a znamo da rutina radja monotoniju. Monotonija je zarazna bolest i lako prenosiva iz spavaće sobe na kancelariju, na emocionalne sfere vašeg života, na vašu fiziologiju i naravno energetski sistem. Stari Latini su imaju jednu sjajnu sentencu o značaju seksualnog ispunjena ličnosti: “Penis bonus, pax in domus” (Dobar seks, mir u kući).

Skupite hrabrost i priznajte sebi

„Meni ne treba Tantra, ja sam udata žena i redovno idem u crkvu“
Najčešće kažu žene kojima je Tantra preko potrebna za upoznavanje vlastitog tela i vlastite seksualnosti. Lakše im je da sebe tako zavaraju nego da skupe hraborosti i priznaju sebi problem. Onda se kroz Tantru nauče uživanju u svojoj ženstvenosti, seksulnosti i nekim višim nivoima seksualne svesti.

 

Da li je iskrenije prema sebi krenuti u potragu za svojom seksualnošću, potragu za samom sobom  ili se prikloniti stavu neprosveće većine Balkana o lažnoj sreći i živeti jedan lažni život kakav živi danas većina žena, jer tobože, šta će reći okolina.  Treba sebe voleti, treba sebi oprostiti i treba sebi ugadjati.

Opustite se na pravi način

Poentra TANTRIČKIH masaža (prve 4 grupe) nije orgazam. Poneta je da Vas naučimo kako da se opustite na pravi način što je donekle i najteže. Na način koji je idealan samo za Vas, a kad to zajedno uradimo onda ćemoVam pokazati koji osećaj za vreme Tantričke masaže treba da pratite koji će Vas odvesti do orgazma. Dakle, ne mešajte orgazam i Tantru.

 

Tantra je kompleksno učenje koje sublimira u sebi:

  • mantra,
  • jantru,
  • mandala,
  • joganidru,
  • asanu,
  • pranajamu,
  • vodjenje meditacije i elemenata autohipnoze,
  • kontrole disanja, pokreta,
  • spiritualizma
  • i niza drugih veština istoka i budenje Vašeg Kundalinija.

Ovo ne možete naučiti u razno-raznim instant psiho radionicama u grupi koje su trenutno hit u Srbiji. Voditeljke tih radionica su svoje znanje o Tantri sticale preko Google i mojih objava na sajtu ili na FB stranici. To je najobičnija degradacija Vaše seksualnosti I jeftin i brz način da suprotna strana dodje do novca. Mi radimo već 15 godina individualno (i koleginica i ja) sa svakom klijentkinjom koja dodje. Možemo se pohvaliti sa klijentkinjama sa svih prostora EX YU, sem Slovenije jer je tamo naš kolega i veliki prijatelj Jorga.

 

Takodje radimo i napredne Tantra tehnike za višestruke orgazme ali to je već sama krune Tantričke filosofije.