Sportske masaže

Zabluda je da je namenjena samo sportistima. Rekreativci, ali i oni koji se ne bave sportom, mogu koristiti ovu masažu kako bi pomogli svom telu u podizanju forme. Kako i sama reč kaže – sportska masaža celog tela se upotrebljava kako bi se sprečile i ublažile postojeće sportske povrede i telo održalo pokretljivim i gipkim. Energična je i snažna. Ubrzava proces eliminisanja mlečne kiseline i time omogućava bržu regeneraciju mišića posle aktivnog treninga. Sportska masaža smanjuje mogućnost nastanka hroničnog nagomilavanja od koje se vremenom pretvara u kalcifikate. Za potpuni učinak, poželjno je da se sprovodi jednom nedeljno. Češće od toga nije potrebno, jer je neophodno i vreme za oporavak, pošto dan ili dva posle masaže dolazi do reakcije u mišićima, laganog bola, ali ujedno uz rasterećenje i bolju pokretljivost ekstremiteta.

 

Pored standardne sportske masaže, mi kod sportista kako profesionalnih tako i rekreativaca , koristimo najnovnija medicinska znanja iz oblasti sportske medicine.  Sportsku masažu uvek kombinujemo sa fizikalnom terapijom jer se ta kombinacija pokazala kao pun pogodak u regenraciji oštećenih mišićnih tkiva i nerava, manje dislokacije kostiju, povredama u teretani, na sportskim terenima.

Sa ponosom ističemo naše aparate za fizikalnu terapiju, namenjene sportskim povredama koje u kombinaciji sa sportskom masažom i, medicinskim masažama 

daju fantastične rezulate bilo da se radi i običnoj upali mišića bilo da se radi o kompleksnijem problemu gde konsultujemo sportskog lekara sa kojim saradjujemo.

 

 

Ova masaža se sem celog tela može raditi I parcijalno u trajanju od 25-30 min, tretiranjem samo odredjenog dela tela ( vrat,ramena, ruke, noge,stopala, stomak…).

 

 


  • Neprocenjiv osecaj lakoce posle masaze. Imate sve moje preporuke. Fantaticni ste.

  • Gde se nalazite.moze li danas popodne oko 15h da se zakaze masaza spoetka.hvala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.