REIKI na daljinu – mit ili stvaranost?

Prenos energije na daljinu, moguć je. Tome smo svedoci svakodnevno. No, to sto talas ima svojstvo da fizicki prenosi sa tačke A na tačku B, nipošto ne znači da svako može raditi Reiki na daljinu i odašiljati tu vrstu energije. Ovo pišem iz prostog razloga jer sa povećanjem krize u zemlji, pojavljuje se i sve veći broj „nadri lekara“ i razno-raznih reiki terapeuta sa silnim sertifikatima ali praktično neupotrebljivih , gde najviše profitiraju učionice za „vikend obuku“ reiki terapeuta jer je reiki tretman  ubedljivo najlakša za učenje TEHIČKI ali napraviti pravi efekat sa tim tehnikama , prilično je kompleksno i zamršeno, no to učionice za obuku reiki terapeuta uglavnom i ne zanima. Sve se uglavnom svelo na štancanje sertifikata, titula, diploma a suština postojanja reikija se lagano gubi.

To što je neko najskuplji, može biti običan markentinški trik po onoj: „Ko ne zna šta je dobro, zna šta je skupo“, tako da cenu ne gledajte kao neko merilo kvaliteta.

Ako posle 2 tretmana reikijem, ne osetite ama baš ništa, nađite pravog reiki terapeuta. Koje su propratne pojave za vreme Reiki seanse, možete pročitati na našem sajtu www.novisadmasaza.com u kategoriji ENERGETSKA MASAŽA. To je doduše malo kompleksnija priča jer sublimira u sebi više istočnjačkih energetskih tehnika, ali bi svakako deo tih stvari trebali osetiti za vreme klasičnog reiki tretmana.

STOP DILETANTIZMU – ZDRAVLJE PRE SVEGA