Pet ZEN Elemenata

 

Paket „5 zen elemenata“ se izvodi pet dana po 75 min. i predstavlja po učenju tradicionalne Kineske medicine, najbrži najprirodniji način podizanja 5 glavnih zdravstvenih parametara svakog čoveka, objedinjenih u duhu Ističnjačke filosofije u sveto trojstvo um, duh,telo. Tretman 5 zen elements se bazira na harmonizovanju i balansu pet najglavnijih težišta zdravlja.

1. dan: Element VODA/Limfni sistem i detox program

Limfna drenaža sa vulkanskim kamenjem i ventuzama uz upotrebu lekovitog blata sa algama I smolama, za detoksikaciju kože i ubrzano izlučivanje toksina u limfni sistem.

 

2-DRVO-compressor

2. dan: Element DRVO/Muskulaturni-osteo sistem

Akcenat je na pojačavanju mišićnog tonusa a koriste se elemetni Šijacu masaže, masaže bambusom,Thai, Ma Uri, Lomi-Lomi, kao i kombinovanih masaža u zavisnosti od mišićnog tonusa ili eventualnih problema sa ledjima ,vratom, ramenima … klijetnkinje.

 

 

3-METAL-compressor

3. dan: Element METAL/Energetski sistem

 

Kombinovane enerteske tehnike Indije i Kine sa elemetima Čija i Reikiija za uspostavljanje harmonizovanog rada čakri i podizanja opšteg energetskog nivoa tela.

 

 

4-VATRA-compressor

4. dan: Elemenat VATRA/Tantra

 

Podizanje Kundalini energije, budjenje potisnute seksualne energije, razbijanje energetskih blokada na meridijanima, sjedinjavanje prethodna 3 elementa.

 

 

5-VAZDUH-compressor

5 dan: Element VAZDUH / Dermatoloski sistem, nega lica i tela

Kineska masaža lica protiv bora uljem od Argana ili pšeničnih klica, u kombinaciji sa antistres tehnikama, piling celog tela čokoladom ili po izboru uz masažu celog tela kakako buterom ili šea buterom,uz aromaterapiju.


Promo cena svih 5 tretmana je 10.000,00 din


Vreme i stres ne možemo zaustaviti, ali možemo zasigurno ublažiti njihove posledice.

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre i  na našoj FB stranici :

https://www.facebook.com/Masaza-Dunavski-Novi-Sad-1449973701983180/


  • “ Dodir, kraljica čula, od svih čula razvija se prvi, odgore nam dato sredstvo koje razgoni samoću, Dodir nam kazuje da nismo sami, lišavanje Dodira sa drugima je kazna najgora od svih, Dodir znači vezu – odnos sa onim što je izvan nas, sa tlom pod nogama našim, naše spoznavanje stvarnosti temelji se na Dodiru “
    Umetnost Tvog Dodira vodi do Dodira sopstvene stvarnosti. Hvala Ivane!

    Marija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.