Menadžer masaža

Radeći 15 godina kao fizioterapeut, vremenom sam počeo uvidjati zajedničke simptome klijentkinja koje se obično nalaze na izuzetno odgovorim pozicijama u svojim organizacijama. Te sličnosti su se odražavale kako na muskularnom ( mišićnom) nivou, tako na energetskom i psiholoskom nivou ( Bolovi u ramenom pojasu, napeti trapezusi, povremene migrenozne glavobolje, bolovi u lumbo-sakralnoj kičmi , cervikalni sindrom, karpalni tunel, loš san, nervoza  i mnogi drugi simptomi)

 

Pošto su skoro sve maseže sem terapeutskih/medicinskih ( fizikalnih) i Tantričke masaže, prilično uopšteno koncipirane, rešio sam da svo svoje znanje i petnaestogodisnje iskustvo fizioterapeuta upotrebim i napravim CILJANU masažu za svaki simptom ponaosob koji se javlja kod menađžer stanja.

Za dame odgovornih profesija koje su konstatno pod presijom, deficitom slobodnog vremena za sebe, ograničene rokovima I gomilom obaveza bilo poslovne ili privatne prirode. Dame koje puno vremena provode ispred računara, nemaju previše vremena da posvete treningu, malo se kreću, ne bave se dovoljno  fizičkim aktivnostima, pripremili smo specijalnu kombinaciju masaža koji obuhvataju elemente iz čak 12 različitih masaža (Relaks, Antistres, Fizikalne, Lomi-Lomi, Thai, Energetske masaže, Šijacu, Reiki, Ma-URI, Detoks, Sportska, Refleksologija …) čiji su delovi usko fokusirani na probleme sa kojima se najčešće sreću ljudi odgovornih profesija.

Ovom kombinacijom tehnika iz 12 masaža dobili smo sledece :

-Opuštanje nervnog sistema

-Razbijanje energetskih blokada koje su nastale kao posledica stresa na meridijanima kroz koje protiče ČI energija a koja se odražava na vitalnost svih organa

-Opuštanje mišićnog sastava koji je najviše napet bilo zbog sedećeg položaja ispred računara,bilo da je ukočenost posledica velikog stresa.

Zatezanje opuštenih mišića usled dugog sedenja ( mišći gluteralne i femoralne regije )

Ono što je  teško bilo napraviti, bile su tehnike koje opuštaju prenapete mišiće a sa druge strane zatežu opuštene mišiće i sve to staviti u 60 minuta.

Detoksikaciju kože 

– Antistres masaža lica , Masaža lica protiv bora

– Pojačavamo mikrocirkulaciju, stimulišemo metabolizam i limfni sistem i na taj način ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija sto posledično povoljno utiče i na izgled kože.

 

Ova masaža nije striktno namenja ženama na odgovorim , menađžerskim pozicijama, već i svim onima koji imaju iste ili slične simptome. Kod ovih simptoma, trivijalne relaks ili anistres masaže su preblage. Zašto ? Zato sto su one uopšteno koncipirane i njihova efikasnost na ove simptome se svodi na maksimalno 20 %. izlečenja.

 

 

 

 

*** Pored standaradnih ulja koja koristimo: Lavanda, Grejp, Čokolada, Čokoholik, Kokos, Limun, Pomorandža, Jojobla, Mandarina, Cimet, Brsljen, Kamfor, Ruzmarin, svakako ne možemo a da ne pomenemo ekskluzivzu :  ARGAN , KAKAO BUTER i SHEA BUTER ( koji imamo jedini u Vojvodini u izvornom nerafinisanom stanju kakav se pravi i u Africi). Naša ulja nisu iz apoteke što znaci da nisu radjena na bazi parafina (inače derivata nafte) sa raznim ekstraktima i veštačkim bojama. Naša ulja su apsolutno priorodna  za čiji kvalitet se brine naš tehnolog.


  • Kao brenč menađžer u banci,svakodnevno prolazim kroz stres na poslu.To je već hronična stvar sada.Išla sam ranije kod par 7 masera ali te masaže su bile preblage za ono što je meni trebalo. To su klasične masaže koje možete naći svuda. Za Ivana sam čula preko koleginice koja je bila na nekoj istočnjačkoj masaži, i bila ja oduševljena efektima i za vreme a i posle masaže. Probala sam prvo relaks masažu i odmah svatila da imam posla sa profesionalcem jer i ta relaks masaža nije obična relaks masaža. Već nakon prve masaže sam osetila benefite. Posle nje, došla sam na Menadžer masažu i od tada jednom u 15 dana je redovno praktikujem. Zaboravila sam na bol u kičmi i ramenima a i san mi je postao drastično bolji.

  • Sledecih godinu dana za mene druga masaze ne postoje sem ove 🙂 🙂 🙂 Mnogo mocna masaza. Tacno u momentu pogadja bolne tacke . Kao da sam bila vec sto puta kod Ivana na masazi . Vrhunska masaza . Bojala sam se da ne bude preagresivna , ali ne. Bas bas ono sto mi treba. Nije dosadna kao standardni relax od kog imas samo efekta sutradan, vec je dozirana sa ukusom i sa merom. Sve dame koje imaju posla istovremeno sa stresom i dugotrajnim sedenjem u jednom polozaju, moraju barem jednom probati ovo. Kad ovo probate jednom, zaboravicete relax masazu .

  • Dok nisam upoznala gospodina Ivana , mislila sam da je moj Kinez najbolji terapeut na svetu. On pa 5 mesta ništa pa svi ostali kod kojih sam bila . Po preporuci moje sestre koja je kod Ivana bila na tantričkoj masaži, otišla sam na menadžer masažu jer sam imala sve simptome koje nosi užurban život sa manjkom slobodno vremena. Dečko koji je prebacio i nadmašio sva moja očekivanja. Toliko istočnjačkih tehnika na jednom mestu sjajno doziranih prema mojim mišićima, iskusno uradjenih , ljubazan , strpljiv , vedar , uvek nasmejan i iznad svega profesionalac svog posla. Sada imam problem da se ponovo naviknem na mog Kineza i željno isčekujem dolazak u Srbiju. Pozdrav iz Čikaga. P.S. Masaža vredi za sve novce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.