Megalux anticelulit paket

(Ubedljivo najprodavaniji paket pored paketa “ Megalux PLUS „u 2015/16/17/ 18. godine )

TRAJANJE TRETMANA MEGALUX PAKETA  : 45 min                                                                                       TRAJANJE TRETMANA „MEGALUX PLUS “ PAKETA  : 60 min

AKTIVNO VREME MASAŽE  MEGALUX  PAKETA  : 45  min                                                                            AKTIVNO VREME MASAŽE  “ MEGALUX PLUS “ PAKETA  : 60  min

 

MEGALUX anticelulit paket  kao i MEGALUX PLUS  paket obuhvata :

  • MADEROTERAPIJU (masaža oklagijama ) I to masažu sa čak 9 elemenata ( jedini u Novom Sadu koristimo Maxmadero paket koji sadrži 9 različitih vrsta madero elemenata – oklagija za masažu, predvidjenih za sve tipove celulita, stepene I nivoe. U Novom Sadu skoro svi rade  madetorapiju samo sa 3-5 elemenata. Sada zamislite efekat sa npr.4 madere I efekat koji mi pravimo sa DUPLO VEĆIM BROJEM madera / oklagija. Neuporedivo.
  • ULATRAZVUK  na 2 frekvencije ali ne kozmetičarski ultrazvuk koji je prilično slab jer je napravljen tako da ga bezbedno mogu koristiti osobe koje nemaju medicinsko  obrazovanje u odnosnu na medicinski ultrazvuk koji mi fizioterapeuti koristimo u fizikalnoj medicini I koji ima gotovo duplo veću pentraciju I 7-9 puta je snažniji. Uz naše 15-o godišnje iskustvo I medicinsko obrazovanje koje se konstantno usavršava, potpuno ste bezbedni .
  • VAKUUM SISTEM sa čak 22 elementa najrazličitijih veličina i obima ventuza od onih najširih za gluteralnu regiju ( zadnjicu ) do onih najmanjih za dodatno fino usitnjavanje razbijenih celulitskih blokova.
  • RUSKA škola limfne drenaže. Pored engleske medicinske škole lifmne drenaže,ruska ima  najbolje istočnjačke tehnike I radi se u svim ozbiljnijim klinikama u svetu kada se pojavi problem vezan za limfu  bez obzira da je u pitanju post-hiruška rehabilitacija ili jednostavno celulit a celulit jeste problem koji izmedju ostalih faktora nastaje usled nedovoljno aktivnog limfnom sistema.
  • ANTICELULIT ULJE  koje se spravlja isključivo po našoj dobro čuvanoj recepturi, baziranoj na 15-o godišnjem iskustvu. Ovo ulje se čuva u posebnoj aluminijumskoj termo ambalaži i pravi se specijalno za klijentkinju jer mu je rok upotrebe samo 15 dana, SVE APSOLUTNO PRIRODNO. Nema veštačkih boja kao što ćete videti u većini apoteka ili nekim drogerijama “Lili “ , “ DM” da je npr. ulje od bršljena zelene boje ili lavanda ljubičaste boje. Izvorna, prirodna ulja su bele ili žućkaste boje nebitno da li je u pitanju argan, lavanda, čokolada, jojobla, bršljen,cimet…

 

MEGALUX PLUS  paket obuhvata ,

  • KOMPLETEAN Megalux paket od 45 min  ali  sa dodatnim vektorskim polarizujućim IFVS uredjajem u trajanju od 15 minuta elektro-magnetnog razbijanja celulita, što ukupno daje trajanje paketu 60 min i to razbijanja celulita na ćelijskom nivou pri frekvenciji od 80 Herca ( ne mešati sa ultrazvučnom sondom od 0,80Hz i 0,40Hz ) gde uredjaj sa IFVS ima sledeće uloge :
  • Stabilizacija potencijala ćelijske membrane koja je usled skladištenja celulita narušena kompresijom.
  • Aktivizacija enzimskih sistema i sinteze enzima kao i posledica toga stimulacija anaboličkih procesa.
  • Povećanje elastičnih ertrocita  normalizaciju endotelnog  održavanja fibrinskog filma.
  • Istopolno magnetisanje celulitskih folikula tako da se oni medjusobno počnu udaljavati što dodatno ubrzava njegovu razgradnju i izbacivanje putem limfe ( urina i stolice) van tela jer kada je celulit kompaktan ( tvrdokorni) onda je jako teško detaljno neutrališe. Da ne budemo shvaćeni pogrešno :  Tvrdokorni celulit se može skinuti i samo sa maderama ( sa oklagijama) , ali tada mnogo više boli i mnogo duže traje i naravno mnogo više košta. U cilju što bržeg izbacivanja i što većeg smanjena bola ,  IFVS elektro-magnetni uredjaj se pokazao fenomenalno u razbijanju i razgradji celulita u prelomnim fazama anticelulit masaža.

 

 

 

 

Pored sastava ova dva najprodavanija paketa,  osnovna razlika izmedju „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS“ anticelulit paketa razlika je svakako i u dužini trajanja . Megalux traje 45 min dok MEGALUX PLUS traje 60 min, tako da ćete za samo 5.000 dinara više , dobiti ČAK 150 MINUTA  duže masaže što nikako nije zanemarljivo. Mnogo žena počne sa Megalux paketom, ali nakon trećeg tretmana se prebaci na Megalux PLUS.

ONO ŠTO JE PROSLAVILO NAŠ  „MEGALUX“ i „MEGALUX PLUS „ANTICELULIT PAKET, PORED EFIKASNOG

NEUTRALISANJA CELULITA  JESTE I TENDENCIJA SMANJIVANJA OBIMA TRETIRANIH POVRŠINA .

 

Cena za 10 anticelulit masaža iz  Megalux  paketa je 20.000 din.

Cena za 10 anticelulit masaža iz  Megalux PLUS  paketa je 25.000 din. 

 

 

 

VAŽNA NAPOMENA : Pažljivo birajte onog kod koga ide na maderoterapiju, jer ćete onda morati dodatno da plaćate nekom profesionalcu da vam popravlja ono što je neko pre njega zabrljao. Ispod se nalazi fotografija žene koja je danas došla kod nas na „prepravku“ a išla je na maderoterapiju u jednom prestižnom novosadskom kozmetičarskom salonu  i posle 20 maderoterapija, dobila je ovo. A sa tudjim greškama se barem jednom nedeljno srećemo kako se maderoterapija sve više širi jer se sve više njih pokušava naučiti preko interneta a onda plate neki najjeftiniji kurs tek da bi imali sertifikat da su završili kurs maderoterapije. Svi saloni u Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu, Hvaru, Osijeku, Vinkovcima, Splitu,  Zrenjaninu, Zemunu,  Vrnjačkoj Banji, Kraljevu , Kragujevcu, Bečeju, Kikindi, Somboru i Subotici, koji imaju naše sertifikate ( oni koji su učili kod nas maderoterapiju ) mi GARANTUJEMO za njih .

Često ćete biti u prilici da čujete razne hvalospeve preko telefona kada zovete neki kozmetički salon  ili neki salon za masaže , u želji da se informišete sa koliko oklagija oni rade masažu, na koji način je rade, koje su mogućnosti  ALI  na maderoterapiju idete samo na PROVERENO  inače ćete platiti dupolo više nekom profesionlacu da popravlja tudje  greške .

Upamtite da maderoterapija jeste dobra, ali ni blizu onog koliko je svi hvale i veštački naduvavaju radi bolje reklame, njene efekte, zato je mi radimo u kombinaciji sa terapijskim ultrazvukom koji koristimo u fizikalnoj medicini, rusku školu limfne drenaže, vakuum sistem i naše posebno ulje, a sve to objedninjeno pod imenom MEGALUX PAKET.

 

 

RASPORED GRUPNIH  KURSEVA  MADEROTERAPIJE   SRBIJA :

BEOGRAD 2 -5 decembar          KRAGUJEVAC : 13-15 decembar            KRALJEVO   20-22 decembar                     NOVI PAZAR /RAŠKA / TUTIN    27-29 decembar             NIŠ 3-5 decembar

 

RASPORED GRUPNIH KURSEVA  MADEROTERAPIJE  CRNA GORA 

PODGORICA : 7-9 decembar  , BUDVA 10-12- decembar

 

RASPORED KURSEVA  MADEROTERAPIJE  MAKEDONIJA 

Skoplje   15-18 decembar.

Kursevi se mogu držati i van zakazanih termina ako se sakupi dovoljan broj polaznika . Budući polaznici iz gradova koje nismo naveli, takodje imaju mogućnost da ovladaju najefikasnijim tehnikama maderoterapije i povećaju mnogostruko svoj profit. Pozovite nas radi dogovora – Više informacija , pozivom na broj  063.80.755.38

 

Edukacije i kursevi mogu se raditi individualno ( sa svakim polaznikom ponaosob )  ili grupno. Cena za individualni kurs je veća od grupnog kursa.