Kako do prave maderoterapije?

Ako ste se pitali kako odabrati dobru maderoterapiju sa najviše efekta , svakako jedan od kriterijuma , temeljnog obrazovanja, iskustva i dobre tehnike onog ko radi , jedan od najbitnih činilaca jesu i oblici i broj madera (oklagija)  koji se koriste u skidanju celulita. Nažalost, u Novom Sadu se pod „maderoterapijom“ podrazumeva i rad sa 3-4 elementa ( oklagije) što je izlišno i komentarisati a efekat je minoran.

 

 

Pored maderoterapije, u borbi protiv celulita mi koristimo i terapijski ultrazvuk koji koristimo u fizikalnoj terapiji koji je ya 4 puta snaznij od običnog kozmetičarskog ultrazvuka, vakum sistem, ruski LD i posebno anticelulit ulje , radjeno po našoj recepturi baziranoj na 15-o godišnjem iskustvu a to je u Novom Sadu postao i jedan od naših zaštitnih znakova #MEGALUX  PLUS anticelulit paket o čemu svedoče  brojne novosadjanke kao i brojne beogradjanke i zagrebčanke čiji su maderoterapeuti kod nas završili edukaciju za maderoterapiju.

Ovako kao na fotografiji izgleda naš kompletan paket madera koji obuhvata sve tipove i podvrste celulita. Sve ispod ovog je prilično diskutabilno kada govorimo o efektima

Fotografija je iz naše privatne kolekcije za novi sajt.

 

Dodatni problem za one koji se bave maderoterapijom jeste i set madera koji koriste. Kada je krenula pre 5 godina ekspanzija maderoterapije, onda su svi stolari pohrilili da prave madere ali posto niko nije znao kako izgledaju originalne madere ( prečnik radnog dela, zakrivljenja konusa, dubina spirale… i još mngo tog, oni su počeli da prave sve i svasta nazivajućih oklagijama za celulit i nedovoljno informisanim budućim maderoterapeutima prodavali oklagije koje su lepe na oko ali sa minornim efektima. Oklagije koje nestvarno dobro izgledaju, ali nemaju skoro nikakav efekat u eliminaciji celulita. Ovo je posebno apel za one koji planiraju da se bave maderoterapijom da pre nego kupe neki set oklagija, dobro se unapred raspitaju kod ljudi koji se barem par godinama bave maderoterapijom, koje oblike oklagija treba kupiti. Imamo mesečno barem 3-4 polaznice na kursu maderoterapije koje su unapred kupile prelepe setove za maderoterapiju, ali setovi su NEUPOTREBLJIVI i onda moraju kupovati nove, a setovi nisu baš jeftini.

 

 

Naš set oklagija radi naš prijatelj, stolar, koji pravi madere za nas već punih 5 godina isključivo po našim nacrtima koje smo konstatno usavršavali kroz našu praksu jer su i nama pre 5 godina prodali set koji je bio prelep ali totalno nefunkcionalan pa smo mi od onda učili na greškama i sada imamo savršeno efikasan set za neutralisanje celulita baziran na našem iskustvu fizioterapeuta i ukupnoj borbi protiv celulita od 16 godina sa raznim paketima i tehnikama.

 

POSEBNO SKREĆEMO PAŽNJU DA POSTOJI JAKO PUNO PRIUČENIH MASERA U NOVOM SADU, BEOGRADU I ZAGREBU KOJI SU MADEROTERAPIJU DOSLOVCE POKUŠALI DA NAUČE PREKO JUTJUBA . TO JE POSEBNA KATEGORIJA  KOJA NOSI OGROMAN RIZIK DA  NAKON NJIHOVE „MADEROTERAPIJE“ ZAVRŠITE KOD NEUROHIRURGA.  BAREM 2-3 PUTA MESEČNO SE SREĆEMO SA POVREDAMA KOJE SU NAPRAVILI RAZNO-RAZNI „MADEROTERAPEUTI“ .  DAKLE, IDITE SAMO NA PROVERENA MESTA.