DUO Veneris

Jednostavno rečeno, ne postoji bolje od ovog ! Veneris masaža u 4 ruke ( maser I maserka istovremeno). Dvadeset prstiju I 6 kombinovanih sinhronizovanih tehnika u službi vešeg nesvakidasnjeg vrhunskom zadovoljstva. Obuhvata kobminovanu Sensual-Relaks-Tantričku masazu celog tela,uključujući i intimne delove tela posebnom tehnikom masaže I energetskih masaža u predelima erogenih zona .Ova masaža je nastala u Apolonovom hramu u periodu stare Grčke I bila je isključivo privilegija devica koje su se zaveštale na celibat Apolonu,vrhonom Bogu.

 

Pratite sva aktuelna dešavanja, akcije , popuste , nagradne igre  na našoj FB stranici :

 

*** Pored standaradnih ulja koja koristimo: Lavanda, Grejp, Čokolada, Čokoholik, Kokos, Limun, Pomorandža, Jojobla, Mandarina, Cimet, Brsljen, Kamfor, Ruzmarin, svakako ne možemo a da ne pomenemo ekskluzivzu :  ARGAN , KAKAO BUTER i SHEA BUTER ( koji imamo jedini u Vojvodini u izvornom nerafinisanom stanju kakav se pravi i u Africi). Naša ulja nisu iz apoteke što znaci da nisu radjena na bazi parafina (inače derivata nafte) sa raznim ekstraktima i veštačkim bojama. Naša ulja su apsolutno priorodna  za čiji kvalitet se brine naš tehnolog.


  • Ovo jeeste masaža na koju ne idete kada ste depresivni , potonuli , malodušni , kada vam treba instant opuštanje. Ovo je masaža na koju idete na kada ste fenomelano raspoloženi jer to fenomenalno raspoloženje na ovoj masaži se umnožava puta sto , puta hiljadu.. Ne znaš gde se nalaziš. Imas osećaj kao da sanjaš . Takve osećaje nabijene sexualnom energijom to samo kroz ovu masažu može da se upozna i da se doživi. Ovo morate doživeti . Reči ovde ne pomažu previše pogotovu onima koje je nisu još probale.

  • Malo je reći :“ VRH “ !!! Nešto što imaš priliku jednom u životu da doživiš. Za svojih 38 godina aktivno idem na masaže barem jednom u 2 nedeljle a probala sam desetine i desetine terapeuta, masera , masaža, fizioterapeuta, ali ovo , ovo nije masaža ovo je kao da si u raju kao da pomešaš u isto vreme heroin, najbolje vino, najbolju belgijsku cokoladu,. Nisam imala snage da ustanem sa stola za masazu. Onaj osecaj kad nemas snage da otvoris oči koliko si u glavi opuštena. Osećaj kad molis Boga da vreme stane i da se masaža nikada ne završi.. Utisci ? Pa evo već 7 dana ih sredjujem i ne ide mi od ruke da ih sredim . Kao da sam sve to sanjala, kao da nije bila zbilja.
    E pa muškarčine ako želite da iznenadite, fascinirate i ostavite bez daha svoju lepšu polovinu i da dobijete ogroman plus kod nje, ova masaža je nedvojbeno jedini favorit.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.